ORLY Futurism swatches

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY review Futurism swatches

Ik heb je nog maar net de herfstcollectie laten zien van de ORLY Breathable lijn, maar de wintercollectie 2022 van de nail lacquer lijn is al bekend! Hierin zitten zes ijzige tinten die perfect zijn voor de gure, winterse dagen. Ik laat je de volledige collectie zien en swatch twee tinten. Scroll snel verder om de ORLY Futurism swatches te bekijken.

ORLY review Futurism collection swatches

De collectie is verkrijgbaar in de normale nagellak en GELFX variant. Ik laat je hier de normale nagellak zien, die je het beste kunt combineren met een base- en top coat. De Breathable lijn is een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Dus als je minder tijd kwijt wilt zijn, dan is dat een aanrader.

ORLY review Futurism collection colors swatches

De collectie bestaat uit zes tinten, waarvan ik de tinten Urban Landscape en Ascension geswatcht heb. Daarnaast kun je kiezen voor een ijzige paarse tint met een metallic finish, een mauve tint met een metallic finish, een lila metallic tint en een holografische zilveren glittertint.

Swatches ORLY Futurism collection | winter 2022

Urban Landscape

ORLY Futurism collection swatches urban landscape

De ORLY Urban Landscape is een groene metallic tint met een felgroene en bijna zilveren glinstering. 

Ascension

ORLY Futurism collection swatches ascension

De ORLY Ascension is een ijzige blauwe tint met een metallic shimmer.

Beide tinten zijn al speciaal, maar als het zonnetje of een lamp op je nagels schijnt, dan zie je pas echt die speciale glinstering tot zijn recht komen. Beide tinten zijn dan ook perfect voor een guur, winters dagje, maar dus juist ook voor een heldere, zonnige dag. Trek je handschoenen maar uit en laat je nagels stralen. Let op dat je de ORLY Bonder base coat en een ORLY top coat aanbrengt voor een longlasting en perfect glanzend resultaat. Mijn favoriete top coat is trouwens de Glosser High Shine.

ORLY Bonder base coat review

De ORLY Futurism collectie is onder andere verkrijgbaar op onder meer bransus.eu voor € 14,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 5 december 2022 - 20:51

Mooi zijn deze he! Van deze twee vind ik Ascension het mooiste. Bonder vind ik ook een hele fijne basecoat, blijft lak echt langer mee zitten dan met de meeste basecoats. Komt misschien omdat ie een beetje ‘kleverig’ is, heeft een beetje het effect van dubbelzijdig tape 😂

Reply

Plaats een reactie