ORLY Electric Escape collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY Electric Escape collection swatches

Een paar weken geleden liet ik je op mijn blog al kennismaken met de ORLY Breathable lijn, waarbij de lakjes een base coat, top coat en kleur in één zijn. Vandaag laat ik een andere lijn van het merk zien, namelijk de gewone nagellakjes. Ik vertel je er meer over en swatch twee tinten uit de nieuwste Electric Escape collection. 

ORLY Treatments lijn

Het grootste verschil met de Breathable lijn is dat de Lacquer nagellakken nog een base- en top coat nodig hebben voor een volledige manicure. Breng eerst een laagje van de ORLY Bonder Rubberized base coat aan. Die werkt als een soort dubbelzijdige tape en hecht dus goed aan de natuurlijke nagel en de kleurlak. Breng dan twee laagjes van jouw gewenste kleur aan en eindig dan je manicure met een top coat. Ik raad je zelf de Glosser High Shine top coat aan. Die heeft namelijk een hoog glanzende finish, die zowel je nagellak beschermt als je nagels sterker maakt. Beide producten uit de ORLY Treatments lijn testte ik al eerder voor je.

Swatches ORLY Electric Escape summer collection 2021

ORLY Electric Escape collection swatch

Met deze collectie kun je experimenteren met tinten die echte eyecatchers zijn en zo de perfecte finishing touch zijn voor jouw zomerse outfit. De collectie is gebaseerd op tropische stadsstraten die doordrenkt zijn met een neongloed, symfonieën die pulseren uit hotspots van het nachtleven en spannende scènes uit neo-noir-avonturen. In deze lijn vind je zes heldere tinten met crèmefinishes, waarvan ik je de swatch van de tinten Tangerine Dream en Plastic Jungle laat zien.

Tangerine Dream

ORLY Tangerine Dream swatch Electric Escape collection

Tangerine Dream is een fel oranje tint die het echt perfect doet in combinatie met zongebruinde huidjes. Deze kleur roept echt ZOMER en ZON. Het doet me ook denken aan die prachtige sinaasappel- en mandarijnboomgaarden in Spanje. Niet voor niets heet de kleur natuurlijk Tangerine (mandarijn) Dream. Daarnaast lijkt er ook wat geels in te zitten. Echt een bijzondere tint dus!

Plastic Jungle 

ORLY Plastic Jungle swatch Electric Escape collection

Plastic Jungle is een echte Kelly Green kleur. Het is een heldere en levendige groene tint die nog net wat feller is dan grasgroen en doet denken aan een weelderige jungle. 

Review ORLY Lacquer nagellak

Het flesje heeft een ideale dop met de gepatenteerde Gripper Cap. De dop is van rubber, waardoor je een onwijs goeie grip hebt en je het flesje altijd open krijgt en goed dicht kunt doen. Het kwastje is lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk snel, precies en egaal kunt lakken. Dat is niet alleen prettig, maar ook heel gewenst. De nagellak droogt namelijk lekker snel gelukkig!

ORLY gripper cap

Waar de BREATHABLE collectie goed, makkelijk en vooral heel snel aan te brengen is, heeft deze collectie net wat meer stappen nodig voor de perfecte manicure. Ik heb het idee dat deze lakjes net wat langer op de nagels blijven zitten zonder te chippen en de hoogglans kleur wat langer aanhoudt. Het ligt er dus maar net aan waar ik zin in heb en hoeveel tijd ik wil besteden aan mijn manicure, want beide lijnen zijn goed.

De ORLY Electric Escape collectie is onder andere verkrijgbaar op douglas.nl en bransus.eu voor € 14,40 | 18 ml en voor € 9,95 | 11 ml. Daarnaast zijn de tinten ook verkrijgbaar in de GELFX lakjes voor € 19,50 | 9 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 10 juni 2021 - 12:19

Oeh heftig, deze sla ik even over;-) (p.s. mooie foto’s, heerlijk is dat nu hè, buiten fotograferen;-))

Reply
Deb 10 juni 2021 - 12:49

Mooie felle kleurtjes zijn het en zo heerlijk zomers. De kleur van plastic jungle komt op de foto ook goed over. Zoals je weet had ik daar nog wel een uitdaging.

Reply

Plaats een reactie