ORLY confetti nagellak | carnaval nail art

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY Party Animal swatch review combinatie combination

Alaaf! Oké… Ik woon onder de rivieren, maar aan Carnaval doe ik al een tijdje niet meer. Al maak ik wel een uitzondering als het gaat om de uitgesproken nageldesigns. Carnaval nail art hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet met de nieuwste confetti toppers van ORLY. Ik ontving zo’n lakje en combineer het met twee oude bekende kleuren van het merk. Ben je benieuwd en wil je inspiratie opdoen (ook alvast voor het nieuwe festivalseizoen!)? Scroll dan snel verder voor mijn carnaval nail art met ORLY voor 2023.

Gebaseerd op het succes van favoriete tinten van fans van ORLY brengt het merk twee nieuwe confetti-tinten aan: Party Animal (die ik je hier laat zien) en Dancing Queen. Dancing Queen is een combinatie van blauwe, groene en paarse confetti met een subtiele holografische glitter voor een tikkeltje extra schittering. Eerder liet ik je ook al een prachtige confetti tint zien, namelijk ORLY Crush.

ORLY Party Animal swatch review

ORLY Party Animal is een combinatie van roze, oranje en gele confetti met een subtiele holografische glitter. Je kunt Party Animal natuurlijk gewoon los dragen, maar ik heb het gecombineerd met een neutrale en een hele felle tint. Beide tinten laat ik je zonder confetti nagellak zien en met Party Animal, zodat je goed het effect kunt zien. Het viel me trouwens op dat de twee kleuren die ik je hier laat zien een ander kwastje hebben dan de nieuwste ORLY tinten. Het kwastje is een stuk korter en rechter.

ORLY Cool in California swatch

ORLY Cool in California swatch review

ORLY Cool in California is precies de kleur van een roze klaproos. Het is een peachy nude tint die je een sheer dekking kunt geven met twee laagjes, maar ook een volledige dekking met drie wat dikkere of vier dunne laagjes. Persoonlijk vind ik deze kleur vooral echt fantastisch met een zongebruinde huid. Dit is een kleurtje uit de lentecollectie van 2017.

ORLY Party Animal swatch Cool in California swatch review

ORLY No Regrets swatch

ORLY No Regrets swatch review

ORLY No Regrets is een neonroze, fuchsia kleur en is wat mij betreft de perfecte zomerse tint. Afgelopen zomer heb ik bijna alleen maar zo’n vergelijkbare tint gedragen. Ik houd ervan. Roze kan wat mij betreft niet fel genoeg zijn. Dit is een kleurtje uit de zomercollectie van 2017.

ORLY Party Animal swatch No Regrets swatch review

Soms moet je glitters zoeken als je je nagels lakt met een glitterlak, maar dat viel bij deze tint echt reuze mee. Je lakt al echt veel glitters op je nagels bij één laagje. Hierboven laat ik je iedere keer twee laagjes zien. 

Eigenlijk kun je zo’n tint als Party Animal met elke kleur combineren die jij leuk vindt. Je kunt het zo gek niet bedenken en het staat leuk en feestelijk. Dus als je van boven de rivieren komt of gewoon niks met Carnaval hebt, dan is het ook leuk om in gedachten te houden voor een themafeest of festival. Of natuurlijk wanneer jij het leuk vindt om extra uit te pakken. Ik weet wel dat ik No Regrets héél vaak zal dragen komende zomer.

ORLY Party Animal swatch effect review

ORLY Party Animal shop je op bransus.eu voor € 17,95 | 18 ml. No Regrets en Cool in California shop je voor € 10,95 | 11 ml. Bekijk ook de andere ORLY swatches.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie