ORLY Bejeweled collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
orly bejeweled swatches review collection fall holiday 2021 breathable

We komen steeds dichter bij de decembermaand, waarin niets te gek is, je ongegeneerd helemaal uit kunt pakken en je jezelf helemaal in glitters kunt wanen. Natuurlijk kun je ook gewoon je alledaagse look naar een hoger level tillen met een vleugje luxe. Kortom: genoeg gelegenheden om te stralen met de nieuwe ORLY fall/holiday breathable collection. Ik laat je de volledige collectie zien en swatch drie van de zes tinten. Scroll snel verder om de ORLY Bejeweled swatches te bekijken.

De collectie is alleen uitgebracht in de breathable formule: een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Je kunt altijd de review teruglezen om alles te weten te komen over deze formule. Net als altijd hebben de nagellakjes een lekker breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je gemakkelijk snel, precies en egaal lakken.

Swatches ORLY Bejeweled collection | breathable

De Bejeweled collectie is geïnspireerd op rijke juweeltinten die je uitnodigen om het alledaagse te verfraaien met een vleugje luxe. De kleuren uit de collectie zijn geïnspireerd op smaragden, topazen en granaten. Vijf tinten hebben een shimmer finish en één tint heeft een crème finish. 

Do a beryl roll

orly do a beryl roll swatch bejeweled collection review

Do a beryl roll is een prachtige smaragdgroene shimmer. Dat is toch wel dé kleur die luxe uitstraalt en echt perfect is bij je zwarte cocktailjurkje. Wist je trouwens dat smaragdgroen de kleur is die evenwicht en harmonie symboliseert? Deze tint dekt mooi in twee laagjes.

orly do a beryl roll swatch bejeweled collection breathable

You’re on sapphire

orly you're on sapphire swatch bejeweled collection review

You’re on sapphire is geïnspireerd op de kostbare edelsteen saffier en is dan ook een kobaltblauwe shimmer. Wist je dat het de belichaming van zuiverheid en pracht is? Wat het ook is… Deze tint is mijn favoriet uit de collectie. Hij dekt mooi in drie laagjes.

orly you're on sapphire swatch bejeweled collection breathable

Alexandrite by you

orly alexandrite by you swatch bejeweled collection review

Alexandrite by you is geïnspireerd op de gelijknamige steen en heeft een heldere, violette shimmer. De steen staat voor blijdschap, wijsheid en energie van het hart. Daar kun je niet genoeg van hebben toch?! De kleur dekt mooi in drie laagjes.

orly alexandrite by you swatch bejeweled collection breathable

De ORLY Bejeweled collection is onder andere verkrijgbaar op douglas.nl en bransus.eu voor € 15,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde. Bekijk ook de andere ORLY swatches.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 26 oktober 2021 - 08:53

Ik draag zelf eigenlijk niet meer echt van dit soort opvallende kleuren, op rood na. Maar als ik de kleurtjes zo zie, vind ik ze eigenlijk wel heel mooi, vooral You’re on sapphire.

Reply

Plaats een reactie