Original Source shower gel review

door Daphne - verdraaid mooi

Ik kan geen genoeg krijgen van roze (met een vleugje rood). Dus toen ik drie shower gels opgestuurd kreeg van Original Source, waarbij de verpakkingen (en de inhoud!) roze zijn, vloog ik gelijk richting de badkamer. Ik testte ze voor je en vertel je meer over het merk. Daarom lees je hier de Original Source shower gel review.

original source shower gel review-1

De shower gels van Original Source zijn vegan, niet getest op dieren en gemaakt op basis van 100% natuurlijke plantenextracten met natuurlijke geuren. Het bevat ook geen parabenen. Daarnaast zijn de flessen 100% recyclebaar. Daarom staat dit merk niet alleen stil bij het verzorgen van je huid, maar ook bij het welzijn van dier en milieu.

Review Original Source shower gel

Er zijn verschillende soorten geuren douchegels, waarvan ik je er drie laat zien.

Creamy Vanilla & Raspberry shower gel | € 2,49
Voor de Creamy Vanilla & Raspberry shower gel heeft het 82 Britse zonsopgangen gekost om de frambozen op de hoogtepunt van hun perfectie te kunnen verwerken met vanille. Daarnaast heeft de douchegel hydraterende eigenschappen, voor een zijdezachte huid en ruikt het lekker zoet. Je ruikt de warme vanillegeur gecombineerd met het zoete fruit.

Sweet Rhubarb & Raspberry shower gel | € 1,99
Deze douchegel bevat vier essentiële oliën. In combinatie met de natuurlijke geuren, ruikt het zoet-pittig.

Raspberry & Rose Water shower gel | € 1,99
De douchegel hydrateert en bevat een vochtinbrengende crème, diverse vitamines en antioxidanten voor een stralende huid. De geur ontstaat door een combinatie van framboos en rozenwater en heeft daarom de meest fris-fruitige geur van de drie varianten.

original source shower gel review-2

De Original Source shower gels hebben een geltextuur, die in aanraking met water heerlijk schuimen. Ze hebben een warme, zoete geur en het product voelt heerlijk aan op de huid. De eerste twee die ik hierboven noemden, hebben aan de zijkant van de verpakking een soort waterdruppels. Dat geeft net wat meer grip wanneer je onder de douche staat. De dop zit al onderaan de verpakking, dus zo krijg je makkelijk de laatste druppels douchegel uit de verpakking!

Original Source douche gel is verkrijgbaar bij diverse webshops, zoals deonlinedrogist.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 17 november 2020 - 09:12

Ik ken het merk nog niet, de geur Creamy Vanilla & Raspberry spreekt mij het meest aan. En wat een fijne prijzen ook!

Reply
Rachel 17 november 2020 - 21:42

Dat extra grip randje is wel echt ideaal.. ik laat zo vaak iets uit mijn handen vallen.. enorm irritant. Ze klinken wel erg lekker!

Reply
Bianca 19 november 2020 - 09:48

DIt merk heb ik wel eens gezien maar ken het verder nog niet, vooral de combinatie Sweet Rhubarb & Raspberry lijkt mij erg lekker qua geur x

Reply
Hannah 11 juni 2022 - 20:43

Helaas zitten er wel microplastics in. Namelijk polyquternium-7. Ze beweren dat er geen microplastic in zit. Maar dit er dus wel degelijk in.

Reply

Plaats een reactie