Oriflame review | Double Effect mascara & Bronzing Pearls

door Daphne - verdraaid mooi
oriflame review bronzing pearls double effect mascara

Beautyproducten die je op meerdere manieren kan gebruiken… Ik ben er dol op! Ik laat je vandaag drie items van Oriflame zien die multifunctioneel zijn en daarom ook ideaal voor op reis. Je leest daarom hier de Oriflame review met de Double Effect mascara, Giordani Gold Bronzing Pearls en de poederkwast.

Oriflame Double Effect mascara review

Gebruik jij ook wel eens twee mascara’s tegelijkertijd, omdat ze samen het gewenste effect kunnen creëren? Oriflame heeft twee mascara’s gecombineerd in één met de Double Effect mascara. Eén mascara, twee doppen en twee effecten.

oriflame double effect mascara review

Ga je voor lengte of dramatisch volume? Oriflame belooft tot 60% meer lengte en tot wel 11 keer meer volume. Daarnaast zou de formule intens zwart en veegproof zijn die de hele dag houdt.

oriflame double effect mascara review-1

Hoe deze twee in één mascara precies werkt, kun je het beste zien op de foto hierboven. Daar heb ik namelijk beide doppen open gedraaid. Zo kun je goed zien dat als je puur voor lengte gaat, er heel wat product verdwijnt van het borsteltje. Zo komt er veel minder product uit de verpakking en dus op je wimpers.

oriflame double effect mascara review-2

Het is een vrij groot borsteltje. Daarom zou ik sowieso voor de onderste wimpers gaan voor de lengte variant. Zo is de kans minder groot dat je gaat stempelen op je huid.

Hieronder zie je zes foto’s. Op de eerste twee foto’s zie je hoe mijn wimpers eruit zien zonder product. Foto’s drie en vier laten zien hoe mijn wimpers eruit zien wanneer ik de lengte variant gebruik. Op de laatste twee foto’s heb ik de volume variant op mijn wimpers aangebracht.

oriflame double effect mascara review-look oriflame double effect mascara review-look-1

Lengte:

oriflame double effect mascara review-look-2 oriflame double effect mascara review-look-3

Volume:

oriflame double effect mascara review-look-4 oriflame double effect mascara review-look-5

Wanneer ik de lengte dop gebruik, zien mijn wimpers er subtiel en verlengd uit. Prima voor een alledaags lookje wanneer je niet wilt dat je wimpers al teveel opvallen. Bij de volume dop zit er veel product op het borsteltje en is echt het tegenovergestelde van de lengte variant. Er komt onwijs veel product op mijn wimpers, waardoor ze er volumineus uitzien. Op sommige momenten vond ik dat er misschien wel iets te veel op mijn wimpers kwam. Dit kun je makkelijk oplossen door er daarna met de lengte dop door je wimpers te gaan. Dan separeer je ze weer mooi en verdwijnt het overtollige product. Je ziet ook dat de lengte wat verdwijnt als je de volume dop gebruikt. Je wimpers worden dan toch net wat zwaarder. Gecombineerd vind ik deze mascara daarom het fijnst werken. Zo heb je best of both worlds!

oriflame double effect mascara review-look-6

De Oriflame Double Effect mascara kost € 17,00 en is verkrijgbaar via beautybyliesz.nl.

Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls review

Mijn moeder had vroeger een potje met blushparels. Dat vond ik er altijd onwijs mooi uitzien, maar het is er nooit van gekomen om ze zelf te proberen. Je ziet ze immers in de reguliere drogisterijen praktisch niet meer. Oriflame heeft ze nog wel in diverse kleurtinten en de variant die je hier ziet, is Luminous Peach.

oriflame bronzing pearls review luminous peach

Je kunt de parels op meerder manieren gebruiken. Deze variant is het meest geschikt als blush (met de roze parels), als highlighter (met de champagnekleurige parels) en als overall glow door de parels gecombineerd te gebruiken. Een andere variant is ook geschikt als bronzer.

oriflame bronzing pearls review luminous peach-1

De parels zitten in een kunststof verpakking met schroefdop. Daarin vind je ook een platte make-up spons. Rondom de verpakking zit een kartonnen doosje met alle informatie.

oriflame poeder kwast review

Voor het aanbrengen van de poeder, gebruik ik de inschuifbare poederkwast met dop van het merk, die je makkelijk mee kunt nemen in je tas. De prijs van deze Silky Powder Polisher brush is € 13,00.

oriflame bronzing pearls swatch luminous peach review

Op de foto hierboven zie je de swatches. Links zie je de gecombineerde swatch met beide tinten. Dan de roze parel en als laatst de highlighter parel. Gecombineerd geeft het een prachtige peachkleur en ook los van elkaar, is het pigment erg mooi.

oriflame bronzing pearls swatch luminous peach review-1

Op de afbeelding hierboven heb ik puur foundation aangebracht op mijn gezicht en nog geen poeder. Zo heb je een goed beeld wat de parels voor mijn huid doen. Dat effect is namelijk goed te zien op de foto’s hieronder. Daar heb ik de parels gecombineerd aangebracht onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd bij mijn haargrens voor extra kleur en definitie. De roze parels bracht ik aan op de appeltjes van mijn wangen en de champagnekleurige parels op mijn jukbeenderen en cupidoboog.

oriflame bronzing pearls swatch luminous peach review-2

Ik snap niet dat je nog op zo weinig plekken parels ziet, want wat werken ze fijn! Het effect vind ik zo mooi én het product is echt multifunctioneel! De poeder is onwijs zacht en laat mijn huid er glad uitzien. Daarnaast is het pigment van de poeder goed op te bouwen. Zo heb ik de parels heel subtiel aangebracht op mijn voorhoofd, maar wat meer opgebouwd op mijn wangen. De kleuren zijn echt perfect voor mijn huidtint en de glans is prachtig. Dat zie je vooral goed terug op de rechterfoto bij het appeltje van mijn wang. Heel fris en precies goed. Ook de kwast werkt onwijs fijn en heeft hele zachte haren. Doordat je het ook deels in kunt schuiven, kun je het ook gemakkelijk gebruiken als contourkwast.

De Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls zijn tot en met 25 juni in de aanbieding van € 34,00 voor € 22,99 en is in drie tinten verkrijgbaar via beautybyliesz.nl.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

bychristiana 9 juni 2020 - 12:14

Ik vind de bronzing pearls prachtig, zowel het product zelf als het resultaat op de huid! Verder vind ik het resultaat van de lengte mascara ook erg mooi, dat volume borsteltje is inderdaad wel erg groot;-)

Reply
Annelies 9 juni 2020 - 15:12

Wauw! Dit heb je weer super geschreven. Ikzelf ben ook een groot fan van de Bronzing Pearls van Oriflame. Ik gebruik de wat donkere parels in de zomer voor een meer bruine zonnige tint, de matte bronze pearls met bruin / goud kleurige pareltjes. Dit zijn echt de beste parels die er zijn en ze gaan zolang mee, je zult hier vast nog jaren draagplezier van hebben!

Reply
Tessa 10 juni 2020 - 17:03

Wat een bijzondere mascara borstel! Misschien worden de parels bijna niet meer verkocht omdat mensen het onhandig vinden?

Reply
Mariska 11 juni 2020 - 16:26

De mascara vind ik persoonlijk niet zo, maar de parels vind ik prachtig!

Reply

Plaats een reactie