Oriflame Love Nature sheet mask review + handcrème

door Daphne - verdraaid mooi
oriflame-love-nature-sheet-mask-review-3

Oriflame heeft twee nieuwe Love Nature sheet masks, waarvan ik de Love Nature Antioxidant sheet mask ga reviewen. Tijdens het inwerken van het masker, test ik ook gelijk de Oriflame Dream Cream handcrème. Ik wil immers niet alleen een zachte gezichtshuid! 😉

Oriflame Love Nature Antioxidant Sheet Mask review

Ik ben dol op sheet masks op verschillende momenten van het jaar, maar zeker ook tijdens de hete zomerdagen. Die maskers zijn namelijk altijd zo heerlijk verfrissend.

oriflame-love-nature-sheet-mask-review

Dit masker is verrijkt met natuurlijke van granaatappel- en druifextracten. Het is ontwikkeld om de huid te verhelderen, voeden, zuiveren en verfrissen en te beschermen tegen schadelijke factoren. Dit masker is ook nog eens milieuvriendelijk, want het is gemaakt van TENCELTM houtvezels. Deze zijn afkomstig van bomen uit duurzaam beheerde bossen. Ze hebben 10 tot 20 keer minder water nodig dan bij de productie van katoen.

oriflame-love-nature-sheet-mask-review-2

Je brengt het masker aan op een gereinigde huid. Knijp de overtollige vloeistof uit de verpakking en dep dat op het gezicht, de hals en decolleté. Laat het masker zo’n 15 tot 20 minuten zitten en dep daarna het overtollige serum in de huid tot het volledig geabsorbeerd is.

oriflame-love-nature-sheet-mask-review-1

Het masker bevat inderdaad meer dan voldoende serum om het ook aan te brengen op de hals en decolleté. Ideaal, want dat vind ik ook onderdeel van mijn gezicht. Verder voelt het masker lekker fris aan en door de hoeveelheid serum die overblijft na de 20 minuten, voelt het ook heerlijk gehydrateerd. Het serum ruikt trouwens heerlijk fris en fruitig, maar overheerst niet.

oriflame-love-nature-sheet-mask-review-4

Ook handig om te weten: dit masker is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Het Oriflame Love Nature Antioxidant Sheet Mask is te koop voor € 6,00.

Oriflame Dream Cream review

Ik wil niet alleen een droge gezichtshuid, maar ook heerlijke zachte handen. Ik heb toevallig een handcrème meegestuurd gekregen, dus die kans grijp ik aan om het direct te testen.

oriflame-dream-cream-review-2

De Oriflame Dream Cream handcrème zit in een simpele, kleine verpakking met een draaidop. Met de inhoud van 30 ml is deze verpakking ideaal om mee te nemen in je handtas om onderweg je handen te kunnen verzorgen.

oriflame-dream-cream-review-1

Een crème dat als citaat op de verpakking ‘The cream that can fulfill dreams’ heeft staan, moet wel echt goed zijn en zorgt voor hoge verwachtingen.

De geur heeft iets weg van kokos. De crème voelt aan als een vrij dunne, lotion- en olieachtige substantie. Het smeert gemakkelijk uit en trekt heel snel in de huid. Daarom vind ik deze handcrème ideaal voor overdag, zodat je niet overal vette vingers achterlaat. Voor ’s nachts zoek ik zelf een wat vollere crème die langer de tijd nodig heeft om in te trekken. De crème zorgt voor een gehydrateerde huid, dat een redelijk korte aanhoudt. Ik zou tussendoor daarom nog even bijsmeren.

oriflame-dream-cream-review De Oriflame Dream Cream is te koop voor € 5,00 – 30 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Tessa 15 augustus 2019 - 11:27

Dat masker klinkt echt super fijn!

Reply
Laura 15 augustus 2019 - 21:57

Hi Tessa,

Mocht jij dit masker ook willen proberen.
En kan dat via mij.

Groetjes
Oriflame by Laura

Reply
Riek Muijen 9 oktober 2019 - 12:08

Ik ga hem vanmiddag ook testen toch vies weer buiten. Alleen hopen dat er niemand aan de deur komt 🙂 De hand crème heb ik ook ben echt fan 🙂

Reply

Plaats een reactie