Olaz Regenerist Retinol24 review

door Daphne - verdraaid mooi
Olaz Regenerist retinol24 review

Het is niet alleen belangrijk om je huid overdag te verzorgen voor een stralende huid, maar juist ook ’s nachts. Dan werkt je huid namelijk dubbel zo snel aan het herstel én is het ontvankelijker voor werkstoffen. Hier speelt Olaz op in met drie producten voor de nacht. Ik duik mijn bed in met alle items en vertel je mijn mening. Daarom lees je hier de Olaz Regenerist Retinol24 review.

Tussen elf uur ’s avonds en drie uur ’s ochtends delen je cellen zich maar liefst acht keer sneller. Dan worden ook gifstoffen afgevoerd, vetten aangemaakt en de vochtbalans hersteld. Daarnaast is je huid ’s nachts warmer en neemt het daarom beter werkstoffen op. In de Retinol24 lijn combineert Olaz de twee meest potente skincare ingrediënten in één formule, namelijk retinol en vitamine B3. Zo wordt de aanmaak van de huidcellen versneld. Het resultaat is een diep gehydrateerde huid voor 24 uur, waarbij je wakker wordt met een gladde en stralende huid.

Claim Olaz met Retinol24

Deze lijn bestaat uit drie producten, namelijk een serum, nachtcrème en nachtcrème voor de ogen. Die gebruik je allemaal voor het slapen op een gereinigde huid. Eerst breng je het serum aan. Nadat die ingetrokken is, gebruik je de nachtcrème en een speciale crème voor rond de ogen.

Olaz Regenerist retinol24 review-1

Volgens Olaz zie je na vier weken resultaat. Het hydrateert de huid voor 24 uur. Daarnaast is je huid na twee weken zichtbaar steviger, na drie weken zou je huid zachter aanvoelen en na vier weken heb je (klinisch bewezen) een gladdere huidstructuur. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ontworpen zonder kunstmatige kleurstoffen, parfums en oliën. Daarnaast is het zo ontworpen om de anti-veroudering ingrediënten tot 10 lagen diep in het huidoppervlak te laten doordringen.

Olaz Regenerist Retinol24 nachtserum & nachtcrème review

De beloftes van het serum en de crème zijn gelijk. Naast dat het nachtserum en de -crème de huid 24 uur hydrateert, zou je volgens Olaz ook verbeteringen zien in fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid, versteviging, donkere vlekken en poriën. Het dringt diep door in de oppervlaktelagen van je huid, zodat je elke ochtend wakker wordt met een jonger uitziende, stralende huid.

Olaz Regenerist retinol24 review-2

Het serum zit in een fijne flacon met een druppelpipet. Zo kun je het serum niet alleen makkelijk doseren, maar werk je ook hygiënisch. Het heeft een vrij dunne textuur, masseert het gemakkelijk in de huid en trekt snel in. Je huid voelt na gebruik heerlijk zacht en glad aan.

Olaz Regenerist retinol24 review-3

De crème zit in een pot met draaideksel. Op de crème zit het bekende beschermplaatje van Olaz met in het midden een verdikking, zodat je het er makkelijk af kunt halen. Die zorgt ervoor dat je crème niet overal zit, zoals in je deksel. Er zit geen spateltje bij, maar die zou ik wel gebruiken als ik jou was. Zo ga je niet met je vingers in de crème en kunnen bacteriën zich niet spreiden. Het is een lichte crème die niet vet aanvoelt, gemakkelijk uitsmeert en een zijdezachte huid achterlaat. Hij trekt voor een nachtcrème vrij snel in, dus je kussen wordt niet vet/plakkerig. Ondanks dat behoud je je gehydrateerde gevoel wel, ook de volgende ochtend.

Olaz Regenerist retinol24 review-4

Doordat beide items een zo’n zachte textuur hebben, is je huid dat ook. Daarnaast voelt het niet alleen gladder aan, maar is het ook zichtbaar gladder. Heerlijk! Ook je poriën zijn minder zichtbaar. Of het echt tegen fijne lijntjes en rimpels werkt, vind ik moeilijk te zeggen aangezien ik zelf een vrij egale huid heb. Al geloof ik die claim wel, omdat ik merk dat mijn huid zo zacht en glad aanvoelt.

Olaz Regenerist retinol24 review-5

Het Olaz Regenerist Retinol24 nachtserum kost 34,95 – 40 ml en de nachtcrème kost € 39,99 – 50 ml.

Olaz Regenerist Retinol24 nacht oogcrème review

Volgens Olaz dringt deze crème diep door in de gevoelige huid rondom je ogen. Daarnaast strijkt het fijne lijntjes zichtbaar glad, laat je ogen stralen en geeft je huid rondom je ogen een gelijkmatige textuur. Doordat het diep doordringt in het huidoppervlak, word je elke ochtend wakker met een jonger uitziende, stralende ogen.

Olaz Regenerist retinol24 nacht oogcreme review-2

De oogcrème zit in een fijne, kleine pot met dezelfde looks als haar grote zus. Het enige wat ik mis is het beschermplaatje. Het voordeel is wel dat deze crème wat dikker is dan de gezichtscrème en vloeit daarom wat minder makkelijk naar de deksel. Wist je trouwens dat je oogcrème het beste aan kunt brengen met je ringvinger? Daar kun je het minste druk mee zetten en dat is het beste voor je tere huid. De volle crème trekt alsnog snel in de huid en laat ook hier weer een heerlijk zachte en gladde huid achter. Het gevoel is zo fijn! Zeker ’s ochtends als je opstaat en je geen droogtelijntjes ziet! Echt een fijn product!

Olaz Regenerist retinol24 nacht oogcreme review

Ook al is het een oogcrème, let er wel op dat het niet in de ogen komt. Gebeurt dat wel, dan moet je het grondig uitspoelen met water.

Olaz Regenerist retinol24 nacht oogcreme review-1

De Olaz Regenerist Retinol24 nacht oogcrème kost € 24,99 – 15 ml.

Olaz Regenerist Retinol24 is verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.nl. Welke verzorging gebruik jij voor je gaat slapen en hoe voelt jouw huid de volgende ochtend?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 3 april 2020 - 08:13

Lijken me fijne producten, verpakkingen vind ik ook mooi en stijlvol maar helaas bevatten ze parabenen (op het serum na) die ik liever vermijd in gezichtsverzorging.

Reply
Natiza 3 april 2020 - 12:20

Olaz heeft echt super fijne producten! Zelf ben ik echt fan geworden van Filoga!

Reply
desiree 7 september 2020 - 20:04

fijn om hier te lezen dat ik eerst het serum moet gebruiken daarna de nachtcreme en de oogcreme kon dat nergens vinden en van olaz kreeg ik ook geen bericht terug ik krijg morgen de nachtcreme met de andere 2 ben ik al 3 dagen bezig en het voelt fijn ben benieuwd over een maand of ik verschil zie waar ik nu alleen mee zit welje dagcreme van olaz moet ik hierbij nemen staat ook nergens vermeld

Reply

Plaats een reactie