NYX makeup adventskalender 2023 unboxing + swatches

door Daphne - verdraaid mooi
nyx makeup adventskalender unboxing 2023 inhoud swatches nyx professional surprise box

Onder het mom ‘erger kan het niet worden’ heb ik dit jaar de NYX adventskalender gekocht. Dankzij unboxing-video’s van eerdere jaren, zag ik dat de kalender iedere keer zo ontzettend tegenviel en zelfs vol zat met waardebonnen. En nu dacht ik… Ik ga me er zelf aan wagen. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de NYX makeup adventskalender 2023 unboxing met swatches.

Ik heb precies tot het goede moment gewacht, want deze kalender is écht heel erg leuk! Op één nagelvijl na, zijn alle producten ontzettend bruikbaar. Wat vind jij van de inhoud?

De NYX makeup adventskalender shop je voor € 79,95 bij onder meer Zalando. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Matanja 26 september 2023 - 20:16

Leuk idee, is weer eens wat anders dan vakjes of laatjes openen. De inhoud is ook leuk… leuke kalender😃
Leuk je rode outfit Daphne, staat je goed!

Reply

Plaats een reactie