NIVEA Tissue Masker review

door Daphne - verdraaid mooi
NIVEA-tissue-masker-review-1

Het is heel belangrijk om even stil te staan, een pauze in te lassen en een me-time momentje te creëren. Dat vindt NIVEA ook en daarom kreeg ik een onwijs leuk pakket thuisgestuurd met vijf nieuwe tissue maskers én een badjas met mijn initialen. Precies wat ik nodig heb om even te ontspannen en mijn huid in tien minuten de boost te geven wat zij verdient. Ik kan maar liefst vijf keer zo’n moment inplannen, want NIVEA heeft vijf nieuwe maskers uitgebracht, speciaal voor verschillende huidbehoeftes. Daarom lees je hier de NIVEA Tissue Masker review.

De NIVEA Tissue Maskers zijn doordrenkt met fijne serums, die zorgen voor een instant beautifying effect. Nadat je je huid gereinigd hebt, kun je het masker aanbrengen op je gezichtshuid. Het serum heeft maar tien minuten nodig om zijn werk te doen en nadien hoeft het masker niet afgespoeld te worden. Je kunt namelijk gemakkelijk het overgebleven serum in de huid masseren of te verwijderen met een wattenschijfje. Wat jij het fijnst vindt! Ik ga zelf het liefst voor optie één. Elke formule verwent de huid op een andere manier, maar ze zorgen allemaal voor een fris en gezond uitziende huid. Ik laat je ze hieronder alle vijf zien. Alle maskers zijn trouwens op het gebied van huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

NIVEA Hyaluron + Hydration Tissue Masker review

Dit masker is de perfecte verzorging voor een vochtarme huid. Hiermee krijg je een huid die zacht en vernieuwend aanvoelt en door de intensieve hydratatie heb je direct zichtbaar resultaat. Het fijne resultaat komt door de hoofdingrediënten hyaluronzuur en extracten van de aloë vera plant. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en de extracten van de aloë vera plant stimuleert huidvernieuwing, waardoor het hydratatieproces extra krachtig wordt.

NIVEA-hyaluron-hydration-tissue-masker-review

Voor je het masker aanbrengt, reinig en droog je eerst je gezicht. Dan haal je het masker uit de verpakking, vouw je het uit, plaats je het witte gedeelte op de huid en strijk je het masker glad. Daarna kun je de blauwe beschermlaag verwijderen en maak je het masker perfect passend voor jouw gezichtsvorm. Laat het zo’n tien minuten intrekken en dan verwijder je het masker. Het tissue masker bevat 20 ml serum en dat is niet alleen voldoende voor je gezicht, maar ook om je hals te hydrateren.

NIVEA-hyaluron-hydration-tissue-masker-review-1

Ik denk dat dit masker goed is voor iedereen, want hoe vet of droog je huidtype ook is, door negatieve invloeden van buitenaf kan je huid droog aanvoelen. Denk maar aan de gure kou die ons de komende winter te wachten staat. Door het masker krijgt mijn gezicht een prachtige glow, ziet het er zichtbaar meer gehydrateerd en gladder uit en voelt het intens zacht. Mijn huid heeft in tien minuten een intens verzorgde, vocht boost gekregen. Heerlijk!

De adviesverkoopprijs van het NIVEA Hyaluron + Hydration Tissue Masker is € 2,99.

NIVEA Natural Radiance Tissue Masker review

Dit masker is perfect voor een vermoeide huid. Hiermee krijg je een stralende en gezond uitziende huid. Dat komt onder andere door de ingrediënten arganolie en sheaboter, want zij geven een prachtige gloed aan de huid. Dus als je last hebt van een doffe teint of droge plekjes in het gezicht, dan is dit masker zeker een uitkomst.

NIVEA-natural-radiance-tissue-masker-review

Dit masker werkt hetzelfde als het Hyaluron + Hydration Tissue Masker en bestaat dus ook weer uit het masker zelf en een beschermlaag. Hierin zit 20 ml aan serum, dat weer voldoende is voor niet alleen je gezicht, maar ook je hals en decolleté.

NIVEA-natural-radiance-tissue-masker-review-1

Soms is je huid dof door de dagelijkse stress of de vervuiling van buitenaf. Door je tien minuten te ontspannen met dit masker, kun je de glowy skin weer terugkrijgen en straal je weer! Het masker geeft niet alleen een glowy boost, maar verfrist ook en zorgt voor een gladde huid.

De adviesverkoopprijs van het NIVEA Natural Radiance Tissue Masker is € 2,99.

NIVEA Urban Skin Detox Tissue Masker review

Dit masker is perfect voor de huid die last heeft van negatieve invloeden van de stad, zoals de vervuiling, het milieu en de dagelijkse stress en daarom een detox verdient. Het ontgift namelijk de huid, door vuil en gifstoffen te verwijderen. Zo geeft het de huid een opfrisser en zorgt het voor een matte look en een fris gevoel. Dit resultaat krijg je door de ingrediënten houtskool en groene thee. Houtskool is een verfijnd poeder dat molecules absorbeert en groene thee extracten werken als een antioxidant, die op een natuurlijke manier de huid voor vrije radicalen beschermt.

NIVEA-urban-skin-detox-tissue-masker-review

Dit masker is, in tegenstelling tot de andere maskers van NIVEA, zwart en werkt net wat anders. Hier is de beschermlaag wit en het masker zelf zwart. Je brengt daarom het zwarte gedeelte op de huid en strijkt het masker glad. Daarna kun je de witte beschermlaag verwijderen en het masker perfect passend maken voor de vorm van jouw gezicht. Daarna laat je het masker zo’n tien minuten intrekken. Na die tijd verwijder je het masker en verwijder je het overgebleven residu met een wattenschijfje.

NIVEA-urban-skin-detox-tissue-masker-review-1

In dit masker zit beduidend minder serum, maar nog meer dan voldoende voor het gezicht. Dit masker vind ik fijn om aan te brengen, wanneer ik veel buiten ben geweest. Mijn huid voelt na gebruik zeker fris en het matteert mijn huid. Gek genoeg ruikt het niet naar houtskool en heeft het juist een wat friszoete geur.

NIVEA-urban-skin-detox-tissue-masker-review-2

De adviesverkoopprijs van het NIVEA Urban Skin Detox Tissue Masker is € 2,99.

NIVEA Q10plusC Tissue Masker review

Dit masker is perfect als je een vermoeide en doffe huid hebt. Hiermee word je huid verfrist en krijgt het nieuwe energie. Dat komt door de krachtige combinatie van de antioxidanten Q10 en vitamine C. Vitamine C is een heel effectieve antioxidant met tal van positieve effecten op de huid. Q10 vertraagt het huidverouderingsproces, houdt de huid stevig en energiek en vecht het tegen vrije radicalen. Die vrije radicalen nemen namelijk toe zodra je ouder wordt en het wordt verergerd door externe factoren, zoals stress. Combineer je Q10 met vitamine C, dan werkt het nog effectiever. Het resultaat is een frisse, energieke en merkbaar gladdere huid. Daarnaast hydrateert het masker de huid en vult het fijne lijntjes op.

NIVEA-Q10plusC-tissue-masker-review

Het masker gebruik je op dezelfde manier als de eerste twee geteste maskers. Je brengt namelijk de witte zijde aan op een schone, droge huid. Dan strijk je het masker glad en verwijder je de blauwe beschermlaag, laat het zo’n tien minuten intrekken en dan verwijder je het. Het overgebleven serum masseer je in de huid of verwijder je met een wattenschijfje. Ook hierin zit weer 20 ml, dus voldoende om ook je hals mee te pakken.

NIVEA-Q10plusC-tissue-masker-review-1

Dit masker is volgens NIVEA perfect voor de 35+ huid, maar toch heb ik het masker getest. Ik ben zelf namelijk van mening dat je nooit te vroeg kunt beginnen met het bestrijden van verouderingsverschijnselen van de huid. Het masker zorgt voor een gladde en frisse huid die lekker gehydrateerd aanvoelt. Daarbij heb ik echt het gevoel dat mijn huid gevoed is en het de fijne lijntjes heeft verzacht. Ook een prima masker voor mij dus. 😉

NIVEA-Q10plusC-tissue-masker-review-2

De adviesverkoopprijs van het NIVEA Q10plusC Tissue Masker is € 3,99.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler Tissue Masker review

Dit masker is perfect voor de verouderde huid. Je gezichtshuid verliest met de leeftijd haar natuurlijke collageenniveaus en daarom ook stevigheid. Dit masker geef je huid weer stevigheid en vochtigheid terug. Het activeert namelijk huidcellen om hun eigen hyaluronzuur en collageen te produceren. Hyaluronzuur bindt een hoge hoeveelheid water voor een heerlijke hydratatie. De lijntjes die ontstaan door vochtverlies, worden hierdoor opgevuld. De collageen boosters zorgen ervoor dat de huid haar volume weer krijgt en lijntjes worden opgevuld, met een instant strakkere huid als resultaat.

NIVEA-Hyaluron-CELLular-filler-tissue-masker-review

Dit masker is verrijkt met 20 ml serum en werkt hetzelfde als de eerder geteste maskers. Dit masker is volgens NIVEA ideaal voor de 65+ huid. Ik kan je daarom mijn mening wel geven over het masker (dat trouwens zeker positief is, want het voelt heerlijk!), maar dat vind ik niet helemaal eerlijk. Ik ben zelf 27 en daarom kan ik er geen eerlijk oordeel over geven.

NIVEA-Hyaluron-CELLular-filler-tissue-masker-review-1

De adviesverkoopprijs van het NIVEA CELLular Filler Tissue Masker is € 4,99.

NIVEA-tissue-masker-review

De NIVEA Tissue Maskers zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en online bij bijvoorbeeld Kruidvat.

Ik gebruikte als tiener al maskers van NIVEA. Toen nog de vloeibare, maar nu de tissue maskers varianten. Ik blijf het een erg fijn merk vinden dat lief is voor mijn huid én voor mijn portemonnee. Er is geen een masker waar ik minder over te spreken ben. Kijk voor jezelf naar jouw huid en de behoeften ervan op dat moment.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

bychristiana 26 november 2019 - 07:51

Wat een leuke foto’s van jou! Iedereen ziet er toch altijd wel extra leuk uit met zo’n masker op, haha;-) Ik zou zelf voor de variant met hyaluronzuur gaan.

Reply
Robin 26 november 2019 - 08:59

Ik ben ze ook aan het testen tot nu toe bevallen ze erg goed.;)
X Robin

Reply
Natascha - Beautyopinie 26 november 2019 - 09:29

Ik vind deze ook fijn, en lekker betaalbaar!

Reply
Tessa 26 november 2019 - 18:50

de eerste twee maskers lijken mij erg fijn

Reply
Babs 27 november 2019 - 12:37

Lekker betaalbaar deze maskers en handig om zo een houtskool masker als tissue masker op de markt te brengen! Vaak was je je een pukkel om het zwart er weer af te krijgen, dan merk je later dat er zo een zwarte streep nog ergens op de zijkant van je neus zit. 🙂
Voor mij zou het hyaluron masker ideaal zijn!

Reply
Bianca 28 november 2019 - 10:33

Super leuk dat Nivea nu ook dit soort maskertjes heeft! Ik heb ze ook liggen, maar moet ze nog testen x

Reply

Plaats een reactie