NIVEA #ShareTheCare campagne met Voedselbanken

door Daphne - verdraaid mooi
nivea #sharethecare voedselbank campagne

#ShareTheCare… Dat is de naam van de nieuwste campagne van NIVEA in samenwerking met de Voedselbank. En het leuke is dat je daar zelf op een laagdrempelige en interessante manier aan mee kunt doen, waarbij je ook nog eens met een leuke korting kunt shoppen. Ik vertel je alles over de actie én ga ook nog iets weggeven… Scroll daarom snel verder!

Kijk je liever een video met alle info? Kijk dan onderstaande video!

Jij shopt met leuke korting en NIVEA doneert

Bij de #ShareTheCare campagne staat een landelijke donatie aan de Voedselbank centraal. En dat werkt heel makkelijk. Tussen 28 februari en 13 maart is het tweede product van NIVEA bij Etos gratis. Een 1+1 actie dus, maar dankzij NIVEA is het nu een 1+1+1 actie. Naast jouw aanbieding in de winkel doneert NIVEA namelijk namens jou ook nog één product aan de Voedselbank. Jij betaalt dus geen cent meer, maar de Voedselbank en dus tal van gezinnen zijn ermee geholpen.

Wist je dat in Nederland een miljoen mensen onder de armoedegrens leven? Voedselbanken Nederland helpt deze mensen door hen wekelijks te ondersteunen met pakketten. Behalve voedingsmiddelen zitten er ook andere essentiële producten in, zoals shampoo, deodorant en wasmiddel. Voedselbanken zijn ook hierin afhankelijk van donaties van bedrijven. 

Wat doneert NIVEA precies?

Op basis van voorgaande acties is de verwachting dat NIVEA ongeveer 160.000 producten zal doneren. Natuurlijk is het een inschatting en is het de komende weken nog even afwachten hoeveel producten er daadwerkelijk verkocht worden.

Goed om te weten is dat NIVEA het aanbod van de te doneren producten samen met de Voedselbank afstemt op de behoeften van de klanten. Zo kunnen ze zo veel mogelijk mensen écht helpen.

Dit mag ik doen | wil jij een tasje van mij?

nivea #sharethecare voedselbank campagne

Ik ontving van NIVEA vijf Doing Goodie Bags in een leuk kratje. Die mag ik weggeven aan de mensen in mijn omgeving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het simpelweg gewoon verdienen. Natuurlijk hoop ik dat NIVEA en ikzelf zo mensen inspireer om hetzelfde te doen. Klein gebaar, groot verschil!

Vier tasjes geef ik aan mensen in mijn omgeving die het om verschillende redenen echt verdienen. Ik ga hier niet dieper op in, omdat ik de privacy van hen wil respecteren. Het vijfde tasje geef ik aan een van mijn lezers/volgers die het verdient. Dus denk jij dat jij dit echt verdiend hebt of ken je iemand? Laat het dan weten in de reacties en wie weet stuur ik het jouw kant op. Natuurlijk hoef je niet uit te leggen waarom jij zo’n oppepper of steuntje in de rug kunt gebruiken. Ook voor jou als lezer/volger vind ik het waarborgen van privacy belangrijk.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Jolanda 3 maart 2022 - 08:07

Wat een goede actie van Nivea!

Reply

Plaats een reactie