NIVEA Original Creme geur review

door Daphne - verdraaid mooi
NIVEA-original-creme-geur-review

Zeg je NIVEA dan zeg je de typische NIVEA geur die je bij tal van original producten terug ruikt. Ik ben dol op die zachte, frisse en toch zeker ook pure geur. Het doet me enorm aan vroeger denken, want ik weet niet beter dan dat ik me van jongs af aan douchte en insmeerde met producten van het merk met die geur. Toen ik een geurkaars en geurstokjes ontving van het merk, was ik achterover geslagen van verbazing. Waarom wist ik niet dat dit bestond? Misschien ben jij ook een liefhebber van de NIVEA geur en daarom wil ik mijn mening over de items graag met je delen. Daarom lees je hier de NIVEA Original Creme geur review met de geurkaars en de geurstokjes.

NIVEA-original-creme-geur-review-1

De verpakking van beide items is puur, net zoals de geur, maar duidelijk genoeg om te weten wat erin zit. Het is een kartonnen verpakking met een klein reliëf in, waardoor het gelijk luxer oogt en daarom perfect is als cadeautje voor een echte NIVEA liefhebber.

NIVEA-original-creme-geurkaars-review-1

De voor mij typische NIVEA geur zijn, volgens het merk, verkwikkende citrustonen, kostbare lavendel, waardevolle rozenessenties en lengte-achtige bloemakkoorden. Die geur zou gevoelens opwekken van veiligheid, liefde, frisheid, zuiverheid en zorg. Daar kan ik mij zeker in vinden, omdat het me echt aan thuis doet denken. En daar vond (en vind) ik veiligheid, liefde en zorg.

NIVEA-original-creme-geurkaars-review

De geurkaars is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 120 gram en 260 gram. Ik heb de kleine variant ontvangen en daarvan is de glashoogte zo’n acht centimeter en de diameter zo’n zeven centimeter. Het is matglas, wat voor mij een romantiek uitstraalt. De brandtijd is circa 24 uur. Ik heb de kaars al wel een paar keer aangehad, maar hij is gelukkig nog niet op. Dus of die brandtijd klopt, dat kan ik je niet zeggen. Wel verspreid de kaars de NIVEA geur perfect. Echt heerlijk!

NIVEA-original-creme-geurstokjes-review-1

De flacon van de geurstokjes is ook matglas en de dop is van hout. Dat past precies bij de huiselijke sfeer. Je ontvangt acht geurstokjes en dat is ruim voldoende voor de opening. Ook hier is de glashoogte zo’n acht centimeter en de diameter zo’n zeven centimeter en de inhoud is 70 ml.. De geur duur zou zo’n 50 dagen zijn.

NIVEA-original-creme-geurstokjes-review

Ruik je eerst direct aan de vloeistof, dan ruik je de NIVEA geur vermengd met alcohol. Alleen ruik je die alcohol niet terug als je de geurstokjes in het glas doet en de geurstokjes zijn werk laat doen. Dan is de kamer verspreid met de pure NIVEA geur.

Het zou je niet verbazen, maar als je van die geur houdt, dan is dit écht een aanrader om te kopen. Ik ben zelf een liefhebber van de geur en ben daarom heel blij met beide items!

Beide items zijn online verkrijgbaar bij Kruidvat. De NIVEA geurkaars kost € 7,99 en de NIVEA geurstokjes kosten € 14,99.

Wat vind jij van de NIVEA geur?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Tessa 15 januari 2020 - 10:06

Wat leuk, ik wist helemaal niet dat Nivea dit heeft

Reply
Mariska 15 januari 2020 - 14:54

Ik ben hier wel echt heel erg benieuwd naar geworden. De geur van Nivea is heerlijk namelijk 🙂

Reply
Jolanda 24 januari 2021 - 21:22

Ik heb ze gekocht maar ze ruiken totaal niet
Baal ervan

Reply
Irina - Careaboutnails 15 januari 2020 - 17:29

Oooo dit klinkt heerlijk😍 ben erg benieuwd hiernaar! Thanks voor de tip.

Reply
Deb 15 januari 2020 - 20:55

Ik ben ook dol op de klassieke nivea geur! Dat is voor mij echt pure nostalgie. Ik ga zeker even voor de geurstokjes kijken, geurkaarsen heb ik genoeg 😊.

Reply
Sonja 15 januari 2020 - 22:51

Ik twijfelde om te kopen. Maar nu wil ik ze toch!

Reply

Plaats een reactie