Nieuwe posters in ons interieur

door Daphne - verdraaid mooi
gallerix review ervaring betrouwbaarheid

Schilderijen in je huis zijn prachtig, maar een tikkeltje lastiger om zomaar te vervangen. Fotolijstjes met posters daarentegen kun je lekker makkelijk wisselen. Ruim een half jaar geleden wisselde ik ze al eens met posters van Gallerix en nu ga ik dat gewoon weer doen! Dit keer ben ik in een abstracte vibe en dat zie je terug aan mijn keuze. Scroll daarom snel verder om mijn nieuwe aanwinsten te bekijken. 

gallerix poster fiets inspiratie

Afgelopen keer heb ik de wanden van mijn beautykamer gestyld en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Daar ga ik dus nog niets aan veranderen, maar onze slaapkamer en de ruimte boven de schoenenkast in de andere kamer kunnen wel een restyling gebruiken. Ben je trouwens zelf inspiratieloos, dan kun je altijd ideeën opdoen tussen de fotowanden op de website van het merk. 

gallerix poster swirl design inspiratie

Afgelopen jaar hebben we een nieuw bed gekocht en zijn we van antraciet naar diepbruin gegaan. Daarom is de sfeer ook veranderd en wilde ik de uitstraling wat zachter maken met meer natuurtinten. De drieluik is gebleven, maar heeft wel een abstracte uitstraling gekregen met een prachtige witte poster in het midden. Die twee posters links en rechts zijn trouwens geen setje, maar door ze naast elkaar te zetten in Word, InDesign of bijvoorbeeld Notities kun je wel zien of de vibe werkt en of ze dus matchen met elkaar. 

gallerix poster swirl design inspiratie slaapkamer

Kijk ook even naar de details op de posters; zo helder! De posters zijn origineel 70 x 50, maar de lijsten zijn 40 x 60 cm. Ik heb ze dus geknipt om ze passend te krijgen. Dat werkt ideaal met designs met een passe-partout, zodat je makkelijker kan spelen met een design zonder dat alles wegvalt. 

Toen ik alle posters besteld had, kwam ik er trouwens achter dat je ook gewoon je eigen gepersonaliseerde posterkaart kunt maken van de plaats die voor jou iets betekent. Je kunt er zelfs de coördinaten erbij laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar je geboren bent, waar je je liefde ontmoet hebt of je favoriete vakantiebestemming. 

gallerix poster idee interieur

Op de schoenenkast zie je ook het abstracte gevoel terug, met uitzondering van de poster met de fiets. Het was geven en nemen in de keuzes van de posters tussen mijn vriend en ik. 😉 Ik ben zelf nog niet helemaal tevreden met hoe het nu staat, dus ik ga de komende tijd nog wat dingen uitproberen. Als je zelf een idee hebt, laat het me dan gerust weten. 😊

gallerix poster goud design inspiratie

Alle posters zaten weer netjes verpakt in een papier in een kartonnen koker. Dus ze kunnen tijdens de reis makkelijk tegen een stootje. 

gallerix verzending koker ervaring betrouwbaar

De posters die ik gekozen heb, kun je terugvinden in mijn favorietenlijst. Klik hier voor het andere artikel met posters van Gallerix met inspiratie voor de beautykamer.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie