Nieuwe collectie Pink Gellac: Tropical Island Collection

door Daphne - verdraaid mooi
Pink-Gellac-review-250-246 248 244 247 249 245

Pink Gellac heeft een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk de Pink Gellac Tropical Island Collection. Deze collectie bevat zeven nieuwe kleuren, waarvan maar liefst vier rozetinten! Als je een beetje op verdraaidmooi.com rondkijkt, zal het je niet verbazen dat ik heel enthousiast ben over deze kleuren!

De collectie bevat knallende, zomerse kleuren die je helemaal terug brengen naar topvakanties op een tropisch eiland. Ik laat ze je hieronder stuk voor stuk zien.

244 Hawaii Orange

Pink-Gellac-244-Hawaii-Orange-review

Pink-Gellac-244-Hawaii-Orange-review-look

Pink Gellac 244 Hawaii Orange is een echte knaloranje kleur. Voor mij kan een nagellak niet fluoriserend genoeg zijn en deze is het absoluut! Wat een gave kleur! Ik heb zelfs de instellingen van mijn camera moeten aanpassen, omdat ik anders de kleur niet goed gefotografeerd kreeg.

245 Cocktail Pink

Pink-Gellac-245-Cocktail-Pink-review

Pink-Gellac-245-Cocktail-Pink-review-look

Yes, nog zo’n fluoriserende kleur! Ik heb zo’n voorgevoel dat de Pink Gellac 245 Cocktail Pink mijn nieuwe favoriete kleur gaat worden. Ook hier heb ik de instellingen van mijn camera wat moeten veranderen om de fluoriserende kleur goed te kunnen tonen. Vandaar ook de donkerdere achtergrond. Steekt wel lekker af 😉

246 Mermaid Pink

Pink-Gellac-246-Mermaid-Pink-review

Pink-Gellac-246-Mermaid-Pink-review-look-2

Ik vind glitternagellak er in de verpakking altijd leuk uit zien, maar mijn ervaring is dat je blij moet zijn als er 1,5 glitter op je nagel zit. Een no-go dus voor mij. Alleen mag je iets niet meteen afschrijven als je het nog niet kent. Daarom gaf ik de glittergellak van Pink Gellac toch een kans. Deze glitters weten WEL waar ze naar toe moeten! Bij laag één zat er al een goede hoeveelheid glitters op en dit heb ik bij laag twee alleen maar vermeerderd! Het kan dus toch. Het mooie aan de Pink Gellac 246 Mermaid Pink vind ik trouwens ook de zachte, roze kleur in combinatie met de glitter. Zacht maar sparkly!

247 Sorbet Pink

Pink-Gellac-247-Sorbet-Pink-review

Pink-Gellac-247-Sorbet-Pink-review-look

De Pink Gellac 247 Sorbet Pink is een frisse, roze kleur en heeft een koele ondertoon. Deze kleur matcht met mijn logo, dus ik hoef niet meer te vertellen denk ik hè, wat ik van deze kleur vind 😉 ?

248 Midnight Purple

Pink-Gellac-248-Midnight-Purple-review

Pink-Gellac-248-Midnight-Purple-review-look-2

Ik gaf mijn aangepaste mening al over glitternagellak bij de kleur 246 Mermaid Pink. De Pink Gellac 248 Midnight Purple heeft dat nog eens extra bevestigd. Pink Gellak weet wel dat je niet met 1,5 glitter per nagel aan moet komen. Het mooie van deze gellak vind ik ook nog eens dat glitter en met een diepere kleur ook prima kan.

249 Hot Plum

Pink-Gellac-249-Hot-Plum-review

Pink-Gellac-249-Hot-Plum-review-look-2

De Pink Gellac 249 Hot Plum is een fuchsia tint. Wat rustiger dan de meeste andere kleuren in deze collectie, maar daarom juist ook goed te combineren bij meerdere outfits.

250 Orchid Purple

Pink-Gellac-250-Orchid-Purple-review

Pink-Gellac-250-Orchid-Purple-review-look-3

Last but not least: de Pink Gellac 250 Orchid Purple. Dit is een koele, paarse kleur. Ik vind dat deze kleur niet alleen perfect is voor in de zomer, maar juist ook richting de herfst.

De gellak is precies zoals ik van Pink Gellac gewend ben. Het zijn weer goed gepigmenteerde kleuren die na twee lagen een volledige dekking geven. De lagen zijn gemakkelijk, snel en egaal aan te brengen door het brede kwastje en zijn in no-time droog met de LED lamp. Je nagels zijn dus snel klaar voor een heerlijke, zomerse dag!

Pink-Gellac-Tropical-Island-Collection-review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

De Pink Gellac Tropical Island Collection is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Heb jij na het zien van deze kleuren de ‘island vibes’ te pakken?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

21 reacties

Naomi 17 augustus 2018 - 07:58

Ken dit merk helemaal niet wel super mooie kleuren

Reply
Nicole Orriëns 17 augustus 2018 - 09:04

Ik vind het hele mooie kleurtjes allemaal! En je hebt de lak ook zo mooi opgebracht vind ik!

Reply
Balou 17 augustus 2018 - 09:15

Cocktaiil pink vind ik prachtig, ik denk dat ik ook is Pink Gellac ga proberen, ik hoor er zoveel positiefs over!

Reply
allaboutbertina 17 augustus 2018 - 10:19

Wat een prachtige collectie hè?! Ik heb hem zelf ook gekregen en kan niet wachten om ze voor het eerst te gebruiken. Hoe krijg je dat trouwens zo snel voor elkaar om alle lakjes te dragen voor een foto? Heb je daar bepaalde tips voor?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 augustus 2018 - 21:02

Ja ze zijn prachtig! Ik ben er super blij mee!😍 Ik heb er zeker tips voor. Ik stuur je even een DM!

Reply
Stephanie 17 augustus 2018 - 12:36

Hele leuke kleuren ziet er allemaal Tropical uit. Mooi ….!

Reply
ingrid 17 augustus 2018 - 20:30

wat een gave kleurtjes allemaal zeg. Heel mooi ik zou er een aantal zo dragen

Reply
Jouvence 17 augustus 2018 - 20:47

Wat een prachtige kleuren, cocktail pink & sorbet pink zijn mijn favorieten uit deze kleuren.

Reply
Lynn 18 augustus 2018 - 21:14

De midnight purple is mijn grote favoriet. Echt een super mooi kleur.

Reply
Danielle 18 augustus 2018 - 23:46

Wat een leuke kleurtjes! Midnight en Orchid Purple zouden mijn favoriet zijn. Vooral die midnight purple. zon mooie diepe kleur

Reply
Chicamoms 19 augustus 2018 - 07:49

Gave kleuren zo fel!!

Reply
Mira 19 augustus 2018 - 09:27

Zo´n enorm fijn merk vind ik dit!

Reply
Felice Veenman 19 augustus 2018 - 09:49

jeetje ! wat een mooie kleurtjes! krijg je toch zin om elke nagel een ander kleurtje te geven

Reply
financieelavonturier 19 augustus 2018 - 09:54

Wat een ontzettend mooie heldere kleuren!

Reply
alex 19 augustus 2018 - 09:58

Mooie kleuren en mooie fotografie! Top!

Reply
Neeltje | Thoughts in Style 19 augustus 2018 - 10:18

Ik kende dit merk helemaal niet, maar Pink Mermaid vind ik heel cute!

Reply
Anne 19 augustus 2018 - 12:33

Mooie foto’s. Ik ben een ramp met nagellak.

Reply
An 19 augustus 2018 - 21:46

Heel mooie kleuren! Ik vind die oranje super.

Reply
Sarah 20 augustus 2018 - 16:45

Heerlijke kleurtjes. Ik was nog op zoek naar wat roze-tinten en hier heb ik er meteen al twee gespot die ik super mooi vind! Meteen maar eens een kijkje gaan nemen op de website 🙂

Reply
Lisanne 4 september 2018 - 20:07

Aaah ze zijn zo mooi! Ik heb ze ook weer binnen gekregen en kan niet wachten tot ze te proberen. De tip die Bertina vraagt ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb nu een gel peel-off gekocht, hopelijk werkt dat beter… Anders is het zo killing! Mooie foto’s weer!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 september 2018 - 20:40

Ja ze zijn prachtig! 😍 Ik stuur je mijn tip even door via een DM 😊

Reply

Plaats een reactie