Nieuw van Treaclemoon | Love Story & Sleepy Lavender

door Daphne - verdraaid mooi
treaclemoon nieuwe varianten zomer 2024

Hét betaalbare merk wat betreft bad- en douchegels komt in juni met twee nieuwe geuren die perfect zijn voor een heerlijke zomeravond én om eerlijk ontspannen en rozig het bed in te duiken. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de twee nieuwe Treaclemoon geuren: Rouge Love Story & Sleepy Lavender Fairy.

treaclemoon sleepy lavender rouge love story ingredienten review

Treaclemoon brengt twee nieuwe geuren uit: Rouge Love Story en Sleepy Lavender Fairy. Hieronder vertel ik je meer over beide varianten. Allebei zijn ze 100% PETA goedgekeurd, vegan, dierproefvrij en gemaakt met meer dan 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Treaclemoon Rouge Love Story

treaclemoon rouge love story shower and bath gel review

De Treaclemoon Rouge Love Story vertelt een liefdesverhaal met bloemen en dat zie je helemaal terug in de romantische flacon. Het is verrijkt met noten van amber die de geur verwarmend en houtachtig maken. Noten van jasmijn geven een zoet en poederachtig accent aan de douchegel. Zo creëer je een zintuigelijke spa en waan je jezelf al wandelend door een prachtige bloementuin.

De geur van dit reinigingsproduct lijkt enorm op een luxe parfum. Ik kan alleen even niet aangeven wélke. Wel krijg ik direct een luxe gevoel bij zowel de geur als bij de flacon. De producten van Treaclemoon zijn qua design al een feestje om cadeau te doen, maar deze variant doet daar nog een schepje bovenop. Ik kan alleen maar zeggen: ren naar de drogisterij! 

Treaclemoon Sleepy Lavender Fairy 

treaclemoon sleepy lavender fairy shower and bath gel review

De geur van deze variant is om bij weg te dromen. Het natuurlijke lavendelextract heeft een ontspannende en rustgevende werking. Zo ben je helemaal klaar voor een goede nachtrust en ben je ultiem ontspannen.

Sommige reinigingsproducten hebben in de verte wat weg van lavendel, maar niet meer dan dat. Alleen deze variant heeft écht de ultieme geur van lavendel. Ik ben ook helemaal weg van de flacon. Net als veel andere varianten, heeft ook deze douche- en badgel een goeie, pakkende quote op de flacon. Hierin staat ondermeer dat elke droom gestreeld wordt door de magie van bloemen. Prachtig hè?! Blijf je in je hoofd malen over de dag en kan je maar niet de rust vinden in je lichaam? Grijp dan naar deze variant!

treaclemoon sleepy lavender fairy shower and bath gel ervaring verkrijgbaar review

Beide varianten zijn vanaf juni verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 6,49 | 500 ml. Lees ook andere Treaclemoon reviews.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie