Nieuw | Pink Gellac LED lamp zwart review 

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac led lamp review zwart 7 watt

Pink Gellac heeft verschillende led-lampen, maar de kleine variant gaat standaard mee op vakantie. Lekker compact, maar toch krachtig genoeg om snel de perfecte manicure te creëren. Na de witte en roze variant komt het merk nu met een zwart design. Ik vertel je daarom in dit artikel alles over de Pink Gellac LED lamp.

Specs LED lamp

De LED lamp heeft vier krachtige power LED’s met 7 watt en door de 360 graden zilveren coating harden je nagels gelijkmatig uit. Aan de onderzijde zitten vier anti-slip rubberen nopjes. Zo glijdt de lamp niet weg en beschadig je het oppervlak niet, zoals je tafel. 

pink gellac led lamp review 7 watt

Het bijgeleverde snoer is 1,20 meter lang. Dat is niet heel lang, maar ik heb gelukkig naast de tafel een stopcontact zitten. Anders werkt een verlengsnoer natuurlijk prima. Voor je de lamp mee wilt nemen op reis, is het ook handig om te weten hoe groot hij eigenlijk is: 12 x 10 x 8 cm. Echt lekker compact dus! Hierdoor kun je vier nagels tegelijk drogen en moet je je duim dus even apart doen. Vind je het prettiger om alle vingers tegelijkertijd te lakken? Dan is de Pink Gellac Pro LED Lamp iets voor je.

Zo gebruik je hem

De LED lamp is gemakkelijk in gebruik, zonder dat je bang moet zijn dat je je nagels raakt. Aan de achterzijde vind je een aan/uit knop. Zodra je de lamp op ‘aan’ zet, dan geeft het een pieptoon en is de lamp klaar voor gebruik. 

pink gellac led lamp gebruiksaanwijzing review 7 watt

Aan de bovenzijde vind je een grijze knop, waarmee je de lamp aan zet. Het brandt 60 seconden, waarbij je na 30 seconden een pieptoon hoort. Na 60 seconden schakelt de lamp automatisch uit. Als je bij een volgende ronde de lamp weer terug aan wilt zetten, kan dat gemakkelijk met een drukknop aan de bovenzijde van de lamp. Veilig voor je nagels dus!

Review Pink Gellac LED lamp zwart

Deze LED lamp is wat mij betreft de ideale lamp om mee te nemen op reis. Mijn ‘oude’ witte variant is dan ook al op veel plekken geweest. De lamp weegt niet veel, is lekker compact en past daarom gemakkelijk in iedere toilettas. Zo kun je overal genieten van je manicure. Daarnaast vind ik de lamp ook prettig in gebruik en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Door het zwarte design ziet de lamp er ook nog eens classy uit en is daarom een echte eyecatcher.

pink gellac led lamp review klein

De Pink Gellac LED lamp zwart is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 55,00. Je kunt ook kiezen voor de roze of witte variant. Op de lamp zit twee jaar garantie.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de swatches van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 4 november 2021 - 10:14

Ik heb zelf ook wel eens gel nagellak gehad en op zich bleef dat heel goed zitten, dus dat was fijn. Alleen het verwijderen van de lak vond ik echt zo’n ramp dat ik het daarna nooit meer geprobeerd heb;-)

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 november 2021 - 09:10

Oh 🙈 Je moet er wel even geduld mee hebben en het is inderdaad heel anders dan gewone nagellak. ☺️

Reply
Deb 7 november 2021 - 16:50

Ik vind deze lamp erg stijlvol. Zwart wordt ook minder snel vies. Zelf gebruik ik nog steeds de witte uit de Premium Vogue starterset.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 november 2021 - 08:55

Die vind ik zelf ook heel fijn in gebruik. Zeker omdat daar je volledige hand bij past. Deze kleinere LED lamp is ideaal op reis!🥰

Reply

Plaats een reactie