Niet gluren aub! + WINACTIE

door Daphne - verdraaid mooi
hoesjes-outlet-macarons-iphone-7-privacy-glass

Worden je ogen al naar het heerlijk uitziende hoesje getrokken? Je zou er zo een hapje van willen zeker… Ziet er goed uit hè die macarons?! Dat jij met je ogen naar de macarons getrokken wordt, snap ik wel. Alleen wil ik liever niet dat je verder kan kijken dan die macarons, ofwel dat je op mijn beeldscherm kan kijken. Niet persoonlijk bedoeld 😉

hoesjes-outlet-Privacy-Tempered-Glass-Screen-Protector-HAWEEL-2

hoesjes-outlet.nl heeft een privacy screen protector die er, naast het beveiligen van je scherm, ook voor zou zorgen dat anderen naast mij niet mee kunnen gluren. Zeker gezien het feit dat ik regelmatig naar het ziekenhuis moet en er daarom ook medische gegevens op mijn telefoon staan, lijkt dit product een handige oplossing te zijn voor kijkgrage en ongewenste ogen. Dat klinkt goed.

hoesjes-outlet-Privacy-Tempered-Glass-Screen-Protector-HAWEEL-review

De HAWEEL Privacy Screen Protector is 0,3 mm dik en vervaardigd met gehard glas. De glazen beschermfolie beschermt het scherm van je telefoon tegen krassen van sleutels en andere scherpe objecten. Daarnaast zou je met deze protector vanaf de zijkant gezien het scherm niet kunnen lezen. Het vooraanzicht is wel transparant en dus goed voor jezelf om te lezen. Bij de screen protector zit een stofdoekje en een nat en droog doekje om je beeldscherm schoon en stofvrij te maken.

hoesjes-outlet-Privacy-Tempered-Glass-Screen-Protector-HAWEEL-3

Hierboven zie je De HAWEEL Privacy Screen Protector op mijn iPhone. Na het vet- en stofvrij maken van mijn iPhone, kon ik de protector er makkelijk op plakken. De helderheid van je scherm wordt door dit screen wat lager, maar die kun je met je iPhone makkelijker wat hoger zetten.

Macarons hoesje

hoesjes-outlet-macarons-iphone-7

Het heerlijk uitziende macarons-hoesje is een softcase smartphonehoesje gemaakt van TPU-materiaal. Het hoesje is door het soepele materiaal makkelijk om je smartphone te bevestigen. Daarnaast is het hoesje erg minimalistisch en licht van gewicht. Zo blijft het slanke design van mijn iPhone 7 behouden. Wel zo prettig!
hoesjes-outlet-macarons-iphone-7-1

Ik heb de Privacy Screen Protector inmiddels enkele dagen getest en ben er erg tevreden mee. Je kunt inderdaad vanaf de zijkant gezien niet op mijn scherm mee kijken, terwijl mijn eigen gebruiksgemak niet verstoord wordt. Ik vind dit niet alleen prettig in het ziekenhuis, maar ook op andere openbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan de bus, trein of wachtrij bij de kassa. Hoe vaak zie je mensen snel hun saldo checken bij de kassa, terwijl iedereen mee kan kijken als ze willen… Niet zo veilig. Ik heb zelf een witte iPhone 7. Het front is door dit screen niet meer wit, maar persoonlijk vind ik dit geen ramp als je ziet wat voor gemak je ervoor terug krijgt.

De HAWEEL Privacy Screen Protector is te koop op hoesjes-outlet.nl voor € 12,99
Het macarons hoesje is te koop op hoesjes-outlet.nl voor € 9,99

Winactie

Ik mag namens hoesjes-outlet.nl een HAWEEL Privacy Screen Protector onder een van jullie verloten! Ben jij het ook beu dat anderen mee kunnen kijken? Trek dan een lootje. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat onder dit artikel een reactie achter
  • Volg mij op Instagram @verdraaidmooi
  • Wil je een extra lootje trekken? Volg hoesjes-outlet dan op Instagram @hoesjesoutlet
Meedoen kan tot 31 juli. Daarna maak ik hieronder en op Instagram de winnaar bekend.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

30 reacties

Kreanimo 6 juli 2018 - 08:32

Heel tof! Ik vind die marcons mooi, maar daar krijg ik denk ik veel te snel zin door om dat te gaan kopen – hahahaha

Ik pas voor de winactie – maar veel succes!

Reply
Nicole Orriëns 6 juli 2018 - 09:01

Wat slim dat je op die manier kunt voorkomen dat mensen zitten mee te lezen. Ik wist niet dat zoiets bestond!

Reply
Nicole Orriëns 6 juli 2018 - 09:08

Het hoesje is inderdaad erg leuk trouwens. Een echte blikvanger!

Reply
Marjolein 6 juli 2018 - 09:18

Dat is handig en het hoesje is ook echt heel erg leuk! Leuk om hier over te lezen, wist het bestaan er niet van!

Reply
Eline 6 juli 2018 - 11:06

Wat handig zo’n scherm! Ik vind het hoesje met macarons heel erg mooi.

Reply
Manon 6 juli 2018 - 12:35

Ze lijken net echt, die macarons! Vet fijn zo’n protector dat mensen niet kunnen meekijken. Ik doe graag mee!

Reply
kiki hasselton 6 juli 2018 - 18:54

oh, dat is handig zeg!!!

Reply
MC Kleuver 6 juli 2018 - 19:10

Ik snap dat je het vervelend vind als mensen met je meekijken. Maar wat kunnen ze met die informatie? Al had ik een miljoen op de bank. Als ze me vermoorden krijgen ze nog niks, haha.

Reply
Jamey 6 juli 2018 - 20:09

Wat een leuk hoesje zeg! Ik ben wel fan van zon achermprotectior

Reply
Jouvence 7 juli 2018 - 21:24

Wat een ontzettend leuk telefoonhoesje! Zo’n screen protector zou ik ook eens moeten aanschaffen, laat mijn Iphone iets te vaak vallen.

Reply
Janet | thatonetime 8 juli 2018 - 21:19

Dat hoesje met die macarons vind ik erg tof! Veel succes met de winactie!

Reply
natalie@latanie.be 8 juli 2018 - 22:34

Lijkt me wel handig zo’n screen protector! Leuke hoesjes ook, helaas heb ik geen iPhone!

Reply
esther 9 juli 2018 - 11:25

Wat een handige bescherming en die hoes, krijg er trek van!

Reply
Dhini 9 juli 2018 - 12:36

erg leuk hoesje en handig zo`n bescherming. Ik gun andere deelnemers. Succes

Reply
Fleur 11 juli 2018 - 11:03

Leuk hoesje! Zonder bescherming kan ik echt niet meer! We hebben een natuutstenen vloer en mijn glazen beschermsticker heeft al menige barst opgevangen

Reply
Danielle 13 juli 2018 - 22:20

zo’n privacy laagje heb ik ook al eens overwogen, maar mijn kids kijken soms YouTube op mijn telefoon en zitten er dan allebei een beetje schuin voor, dus ik ben bang dat dat dan niet gaat werken. Die macarons cover is overigens echt heel leuk!

Reply
Cobi 17 juli 2018 - 13:33

Wauw dat lijkt mij best handig ik doe graag mee

Reply
Marian B 18 juli 2018 - 21:24

Dit ken ik helemaal niet. Het lijkt me inderdaad wel prettig, dus ik doe graag mee.

Reply
Rianne 19 juli 2018 - 08:26

Heel handig Daphne, ik doe graag mee 🙂

Reply
kempenaers anita 19 juli 2018 - 15:21

lijkt mij zeer handig, doe graag mee, hoesje met macarons vind ik heel tof

Reply
brants harry 20 juli 2018 - 19:34

doe graag mee voor deze toch handige screen protector

Reply
m chen 25 juli 2018 - 13:42

Helemaal mee eens, ik doe mee!

Reply
S. Wolfswinkel 26 juli 2018 - 07:33

Superhandig zo’n screen protector, ik loot graag mee! Ik volg jou en Hoesjesoutlet via Instagram (Truusje26).

Reply
Claudia Diependaal 27 juli 2018 - 13:58

Mijn verharde schermvloog er laatst af toen mijn telefoon viel. Nu dus wel lekker een barst in mijn scherm. Terwijl ik wel een beschermlaag had. Pfff baal er nog van. Maar met MS zijn mijn handen niet zo heel stabiel meer soms! Ik doe dan ook graag mee. Als het ook geld voor een andere telefoon de de IPhone! Ik heb nl een Samsung!

Reply
Nelly 29 juli 2018 - 09:08

Lijkt me handig, ik loot graag mee.

Reply
Anneliese de Waal 29 juli 2018 - 15:53

Heel erg leuk, ik doe heel graag mee.
Zou super zijn 🙂

Reply
Elif 30 juli 2018 - 03:27

Schattige hoesje!! Ik wil graag mee doen

Reply
Ria 30 juli 2018 - 09:16

Lijkt me handig, m’n screensaver is aan vervanging toe 😊

Reply
Shiela 30 juli 2018 - 10:30

Gaaf! Mooie dingen dus ik doe mee…. Ik hoop dit pakketje te winnen. ❤ Ik volg je op IG. 😁🍀

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 augustus 2018 - 13:15

Gefeliciteerd Jouvence! Jij bent de winnares van deze actie! Stuur je me een berichtje?

Reply

Plaats een reactie