NARS radiant creamy concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-5

Chronisch, onzichtbaar ziek zijn, laat helaas toch ook iets zichtbaars achter op mijn gezicht, namelijk donkere kringen. Daarom ben ik de NARS Radiant Creamy Concealer gaan testen. Deze concealer zou de crème de la crème zijn van alle concealers. Dat wil ik ervaren!Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-3

De concealer is er in totaal 22 kleuren. Ik heb de een na lichtste kleur, namelijk Light 2 Vanilla. De verpakking is strak, elegant en het heeft een mat, zwarte dop. Die blijft na gebruik helaas niet zo mooi.

Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-4

Volgens NARS heeft de Radiant Creamy Concealer een rijke en luxe textuur, een verhelderende finish en egaliseert het de huid. Het heeft een lichtgewicht medium dekking, die je naar wens op kunt bouwen naar een sterkere dekking. Het is verrijkt met hydraterende en huidverzorgende eigenschappen, die zorgt voor een zachter, gladder huidoppervlak. Het camoufleert de imperfecties en zowel fijne lijntjes als tekenen van vermoeidheid vervagen.

De NARS concealer bevat geen parabenen, alcohol en synthetische geurstoffen. Ook is het non-comedogeen. Goed dus voor mensen met een onzuivere huid met bijvoorbeeld mee-eters.

Swatch

Nars-radiant-creamy-concealer-review-swatch-light-2-vanilla-1

Op mijn arm voelt de concealer al zacht aan. Het dekt ook direct goed, want dit is maar één veeg.

Look

Tijd om de concealer te testen onder mijn ogen! Ik denk niet dat ik het je hoef te vertellen, maar foto 1 is zonder product en foto 2 is met het product.

Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-1

Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla

Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-2

De NARS Radiant Creamy Concealer doet zijn werk zo goed, dat ik de ‘voor’ foto’s bijna niet wilde laten zien. Toch wilde ik ze je niet onthouden, omdat ik ook jou deze concealer wil laten leren kennen. Wat een bizar verschil! Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen dat de dekking goed is…

Je kunt de concealer goed opbouwen voor een full-coverage dekking. Ik heb zelf twee laagjes aangebracht om het getoonde resultaat te krijgen. De concealer voelt heel prettig en lichtgewicht aan, is in een handomdraai te blenden en zorgt echt voor een zachte en gladde huid.

Gedurende de dag blijft de concealer goed zitten. Wel vervaagt hij na een aantal uur (meestal zo’n 6-8 uur) iets, waardoor mijn dominante, donkere kringen er iets door komen. Ook trekt hij dan een beetje in de lijntjes, maar je gaat er met je vinger overheen en het zit weer goed.

Ik heb al heel wat concealers geprobeerd om mijn donkere kringen te verbergen, maar geen een product kan tippen aan de NARS Radiant Creamy Concealer! Ik ben heel blij dat ik dit product gevonden heb. Mijn nieuwe concealer-favoriet!

De NARS Radiant Creamy Concealer is te koop bij Bijenkorf voor € 29,50.

Nars-radiant-creamy-concealer-review-light-2-vanilla-6

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

18 reacties

lodi 28 januari 2019 - 09:55

O wauw dit is wel iets voor mij ook, nooit geweten dat dit zo goed kan werken. Ik ben echt verbaasd. Super! Ik kan me voorstellen dat je tevreden bent.

Reply
Bergfamilie 28 januari 2019 - 10:15

Hij staat je heel mooi en natuurlijk. Zelf heb ik dat nou nooit met concealer…

Reply
Tessa 28 januari 2019 - 11:02

Fijn dat je een goede concealer gevonden hebt. Je ziet echt goed verschil. Zelf gebruik ik de concealer van NYX, die is ook erg fijn. Het lijkt me best een uitdaging om online dit soort producten te kopen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 januari 2019 - 17:39

Toch is het op zich te doen als je je kleur en ondertoon maar goed kent. Als je niet naar een winkel kunt, willen sommige bedrijven ook kleurtesters opsturen. Daar heb ik zelf ook wel eens gebruik van gemaakt.

Reply
Tessa 28 januari 2019 - 19:50

Dat is fijn om te horen!

Reply
Evelien 28 januari 2019 - 13:17

Wat klinkt hij goed, ik vind de dekking ook erg mooi. 6-8 uur is toch wel netjes, ik heb nog geen (budget)concealer gevonden die datzelfde resultaat geeft!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 januari 2019 - 17:39

Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede budget concealer! Als ik hem gevonden heb, dan komt het zeker voorbij op mijn site!

Reply
Kreanimo 28 januari 2019 - 16:44

Ow, dat ziet er echt goed uit.
Zal wel zijn dat je tevreden bent.

Reply
Melissa 28 januari 2019 - 16:54

Hij geeft een mooie en goede dekking. Fijn, wel jammer van de dop

Reply
Sanne 28 januari 2019 - 17:18

Ik heb ook erg last van donkere kringen en ben ook al jaren heel erg benieuwd naar deze concealer. Ik heb nu nog de age rewind concealer van Maybelline, maar als die op is wil ik toch een keer iets anders proberen. Het is dat ‘ie zo prijzig is, anders had ik dat waarschijnlijk al lang een keer gedaan.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 januari 2019 - 17:40

Hij is zeker prijzig, maar ik heb het er graag voor over. Ik voel me gewoon een stuk zekerder als mijn donkere kringen weggewerkt zijn.

Reply
Frederique 28 januari 2019 - 21:28

22 kleuren! Wow veel zeg maar wel goed. Meestal is het erg zoeken naar de goede tint en is het het allemaal net niet.

Reply
Mirjam Hart 28 januari 2019 - 22:14

WoW! Ik denk dat ik dit ook nodig heb 🙂

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 29 januari 2019 - 00:02

Hier heb ik al vaker wat over gehoord! Maar vind hem best prijzig en concealer gaat er hier door als water. Ikzelf zweer bij eentje van Catrice.

Reply
Sonja Van de Sande 29 januari 2019 - 18:21

Ik ben bang dat mijn gerimpelde onderogen toch van gaan rimpelen, erger dan zonder.

Reply
Janet 29 januari 2019 - 21:05

Wat een verschil zeg, het lijkt goed te werken. Ik gebruik dergelijke producten zelf niet maar ik kan me voorstellen dat jij er voordelen uithaalt.

Reply
Sarah 30 januari 2019 - 14:38

Oh, wauw! Hier ben ik al langer héél benieuwd naar. Ik hoor er alleen maar goede dingen over en bij iedereen ziet het product er ook ontzettend mooi en natuurlijk uit. Leuke foto’s heb je trouwens ook gemaakt. Ziet er echt héél leuk uit met die roze bloemetjes 🙂

Reply
Nadia 30 januari 2019 - 18:36

Ik gebruik nooit een concealer, maar na de reviews die ik af en toe lees (en steeds meer leer over make-up), wil ik er toch eens één kopen.

Reply

Plaats een reactie