Nails4you starterset gellak review

door Daphne - verdraaid mooi
nails4you-starterset-review-2

Minimaal twee weken genieten van perfect gelakte, prachtige nagels? Met de starterset van Nails4you zou je dat snel en eenvoudig kunnen creëren en dat ga ik natuurlijk testen! Daarom lees je hier de Nails4you starterset gellak review.

nails4you-starterset-review-3

Ik heb de starterset basic ontvangen. Daarin zit alles wat je nodig hebt voor het aanbrengen en verwijderen van de gellak, inclusief drie kleuren. Het bijgevoegde stappenplan helpt en leert je op een laagdrempelige manier hoe jij de perfecte nagels kan creëren. Ik neem je in dit artikel mee in dit stappenplan.

Je vindt de volgende items in de starterset:

 • 3 kleuren gellak naar keuze
 • LED lamp
 • Base coat 15 ml
 • Top coat 15 ml
 • Primer 15 ml
 • Nagelvijl
 • Bokkenpootje
 • Celstofdeppers
 • Cleaner
 • Gellak remover
 • Remover Wraps
 • Stappenplan

Voorbereiding

Natuurlijk wil je gelijk aan de slag met de prachtige tinten om jouw nagels te laten stralen, maar voorbereiding is net zo belangrijk! Duw eerst je nagelriemen voorzichtig terug met het pokkenpootje. Vijl daarna de nagels in de gewenste vorm en ruw je nagels voorzichtig iets op met de fijne kant van de nagelvijl. Maak dan je nagels en nagelranden goed schoon en vetvrij met de nail wipes en de cleaner. Het is belangrijk om na deze stap je nagels niet meer aan te raken. Doe je dat wel, dan moet je de laatste stap opnieuw doen.

nails4you-starterset-review-5

Gellak aanbrengen

Je brengt de gellak in drie stappen aan. Je begint met de base coat. Breng een dun laagje aan over de gehele nagel. Let op dat  de base coat de huid niet raakt en houd daarom minimaal 1 mm afstand met de nagelriemen. De base coat laat je 30 seconden drogen onder de LED lamp.

nails4you-starterset-review-4

Na de base coat mag je eindelijk aan de slag met de gekleurde gellak! Kies een leuk kleurtje uit en breng het in een dunne laag aan. Let ook hier op dat de kleur de huid niet raakt. Laat de gekleurde lak 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Daarna herhaal je de stap naar wens nog één à twee keer tot je het gewenste resultaat behaald hebt.

Als laatst breng je de top coat aan over de gehele nagel en let ook hier weer op dat het de huid niet raakt. Laat de top coat 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Na het uitharden plakt je nagel nog. Die plaklaag verwijder je met de nail wipes en de cleaner.

nails4you-starterset-review-7

De bijgevoegde LED lamp heeft een vrij lang snoer ten opzichte van andere UV en LED lampen die ik gewend ben, dus dat is een flink pluspunt. Verder heb je drie standen, namelijk 10, 30 en 60 seconden. Zo zet je de LED lamp alleen maar op de juiste stand en je hoeft nergens meer op te letten. Aan de onderzijde zitten anti-slipdopjes, die er tegelijkertijd voor zorgen dat je tafel niet beschadigt.

nails4you-starterset-review-8

Gellak verwijderen

Je verwijdert de gellak niet zomaar met een nagellakremover. Volg ook daar het stappenplan om je nagels niet te beschadigen. Eerst vijl je met de nagelvijl voorzichtig de glanzende laag van de nagels. Doordrenk dan het katoenlaagje van de remover wraps met de gellak remover. Wikkel de folie strak om de vinger met het katoen op de nagel. Laat het zo’n 20 minuten inweken op de vingers. Na de 20 minuten verwijder je de remover wraps van je nagel en gebruik je het bokkenpootje om de restanten van de gellak te verwijderen. Vijl de nagel na het verwijderen heel licht op, zodat je weer een mooie, gladde nagel hebt.

nails4you-starterset-review-6

Nails4you starterset review met swatches

In de starterset basic zitten drie tinten. Je kunt zelf kiezen welke tinten je wilt ontvangen. Ik heb de 154 Shiny Champagne, de 124 Tokyo Red en de 126 Paris Pink ontvangen. Hieronder zie je de swatches van alle drie de tinten.

154 Shiny Champagne

nails4you-shiny-champagne-154-swatch

Deze tint kun je als losse tint dragen, maar ook gecombineerd met een andere tint als topcoat. Dat maakt deze tint uniek en veelzijdig. Als topcoat kun je het beste één laagje aanbrengen. Wil je juist een dekkende tint, dan kun je het beste twee laagjes aanbrengen.

124 Tokyo Red

nails4you-tokyo-red-124-swatch

Iedere vrouw moét een rode tint in haar stash hebben. Deze klassieke rode tint kan naar mijn mening altijd en draag ik zelf het liefst in combinatie met een knalrode lipstick. Ook richting de kerst vind ik deze kleur perfect. De textuur is wel wat stroperiger dan de andere twee tinten. Let dus op dat je hierdoor de lagen niet te dik maakt.

126 Paris Pink

nails4you-paris-pink-126-swatch

Als je dit leest, zit je op mijn blog en als je rond je kijkt, zie je vooral roze. Mijn lievelingskleur! Daarom ben ik ook dol op deze tint. Deze knalkleur draag ik zelf het liefst in de zomer, maar als je de summer vibes mist, dan kun je het natuurlijk ieder moment van het jaar aanbrengen!

Voor de twee weken test heb ik Shiny Champagne aangebracht. Hieronder vind je de foto van de tint die ik na twee weken gemaakt heb.

nails4you-shiny-champagne-154-swatch-1

De gellak zit er nog perfect op! Geen nagel is gechipt, dof geworden of beschadigd. Door de nude tint valt zelfs de uitgroei ook niet eens op. Dus als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat de gellak er nog maar net op zit! Ik kan ze dus eigenlijk nog makkelijk laten zitten. Die twee weken komt Nails4you dus zeker wel na!

Ik ben niet alleen dol op de gellak door de houdbaarheid, maar ook doordat je na het lakken direct verder kunt gaan met wat je zou willen doen. Wil je daarna gaan douchen? Geen probleem! Alleen zou ik dat met gewone nagellak maar niet doen… Dan beschadig je ze snel.

De Nails4you starterset basic is verkrijgbaar via nails4you.nl voor € 99,00. Normaal kost deze set € 180, maar je kunt nu gebruik maken van de sale!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Mariska 14 november 2019 - 09:10

Wat zijn de kleuren mooi zeg, vooral de goudachtige kleuren vind ik erg mooi.

Reply
Sonja 15 november 2019 - 18:44

Ooooooooooh dit wil ik ook! Ik heb een lamp, lees had… en nu moest ik dus naar de nagelsalon!
Dit zou zo fijn zijn om thuis te doen!

Reply
bychristiana 16 november 2019 - 08:25

Ik vind Tokyo Red erg mooi. Ik hou ook van die klassieke rood tinten, dat draag ik zelf ook bijna altijd. Past overal mooi bij.

Reply
Deb 16 november 2019 - 22:41

Wat een mooie en complete set. Lakjes zijn ook super mooi. Vooral Chiny Champagne en Tokyo Red zijn helemaal mijn smaak.

Reply
Babs 17 november 2019 - 20:19

Wat blijft deze lak goed zitten! De champagnekleur is prachtig, zeker voor de feestdagen en rood is ook heel mooi! Mooie set!

Reply
Raishrie Jharap 19 november 2019 - 23:34

Bedankt voor je review. Het heeft mij zeker geholpen met het kiezen van gellak set. 😉

Reply

Plaats een reactie