N.A.E. deodorant review

door Daphne - verdraaid mooi
n.a.e. deodorant review-1

Nadat ik verschillende douche- en verzorgingsproducten van N.A.E. getest had, werd ik nieuwsgierig naar andere producten van het merk. Zeker omdat het zo’n mooi merk is voor mens, dier en mileu. Daarom lees je hier vandaag de N.A.E. deodorant review.

n.a.e. deodorant review

De deoroller bestaat uit vier varianten, namelijk:

  • Delicatezza (soothing) met een neutrale geur
  • Idratazione (moisturizing) met de geur van vijgen en hibiscus
  • Vitaliatà (revitalizing) met de geur van citroen en mandarijnenextract
  • Freschezza (refreshing) met de geur van tijm en rozemarijnextract

n.a.e. deodorant review-2

Ik ben zelf voor safe gegaan met de Delicatezza, die door de neutrale geur van biologische oranjebloesem extracten erg geschikt is voor de gevoelige huid. Het verzacht en kalmeert de gevoelige en geschoren huid zonder witte vlekken achter te laten. Het enige wat me opvalt is dat N.A.E. bij de andere varianten wel de belofte maakt dat het 24 uur bescherming biedt tegen nare geurtjes en bij deze variant niet.

n.a.e. deodorant review-3

De deodorant bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en voor 20% uit biologische ingrediënten. Op de afbeelding hieronder vind je alle bestanddelen, waarbij je gelukkig geen aluminiumzouten, parabenen en alcohol tegenkomt. Daarbij is de formule vegan. Naast oranjebloesem extract vind je ook organic aloë vera in de deodorant. Dat heeft een ontstekingsremmende, genezende en hydraterende werking.

Review N.A.E. deodorant

Ai, deze deodorant is voor mij echt een no-go. Ik had gehoopt wat anders te kunnen zeggen, omdat ik het merk achter het product écht heel mooi vind. Alleen een deodorant moet gewoon goed werken en dat doet deze niet. Allereerst blijven mijn oksels plakkerig aanvoelen na het aanbrengen en lijkt dat gevoel ook niet te verdwijnen. Daarom krijg je al het gevoel dat je transpireert zonder dat je ook nog maar iets gedaan hebt. Daarnaast houdt het de vieze luchtjes helaas niet tegen. Ik rook mezelf vrij snel en dat heb ik bij mijn reguliere deodorant niet. Hopelijk komt het merk ook nog met een spray deodorant, want dat vind ik net wat prettiger en hygiënischer dan zo’n roller variant en werkt hopelijk beter!

N.A.E. deodorant is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 5,99 – 50 ml.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

bychristiana 8 juni 2020 - 08:35

Ah, jammer! ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede deo. Ik heb laatst de deo van Salt Of the earth aangeschaft, maar die is het ook niet helemaal voor mij.

Reply
Natascha - Beautyopinie 8 juni 2020 - 11:36

Jammer, ik had zo gehoopt dat dit een fijne was. Misschien had je wel gelezen dat ik ook op zoek ben naar DE deo zonder aluminiumzouten maar ik heb de ultieme ook nog niet gevonden…. 🙁

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 8 juni 2020 - 19:46

Super balen dat het niet is wat je verwachte! Ik werd zelf ook enthousiast toen ik het product zag, maar na jouw review.. 🙁

Liefs
X

Reply
Tessa 8 juni 2020 - 19:47

Jammer dat deze zo tegen is gevallen

Reply
Wies | Nature of Happiness 9 juni 2020 - 11:07

Ah wat jammer zeg! Ik heb sowieso niet zulke goede ervaringen met rollers, maar deze klinkt helaas niet fijn. Laatst schreef ik een review over een body bar van N.A.E. en eerlijk gezegd was ik daar ook niet heel erg over te spreken.

Reply
Deb 10 juni 2020 - 17:33

Wat jammer zeg. Verwacht je ook niet omdat andere producten van het merk je wel goed bevielen. Zelf heb ik er een van FA (spray deo) in een watermeloen geur die bevat ook geen aluminium zout en bevalt mij erg goed.

Reply
Frauke Valentijn 29 juli 2020 - 13:42

Ik heb de freschezza variant, deze vind ik wel erg fijn. Hij plakt niet & geeft een fijne geur. Maar hij geeft geen 24 uur bescherming. Maar dat heb ik bij geen enkele deodorant.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 3 augustus 2020 - 11:53

Dan moet ik die variant misschien toch ook eens proberen! Dankjewel voor je reactie! 😘

Reply
Tanja 14 november 2020 - 22:00

Ik deel deze ervaring, was geen liefhebber van een roller maar deze bevalt goed: plakt niet, geur is na het aanbrengen neutraal, en ik kan er de hele dag mee

Reply
Gerdy 28 september 2020 - 13:12

Ik deel deze ervaring niet.
Ik werk in de zorg en vind het belangrijk dat ik fris blijf.
Ik gebruik de Nae frescezza en deze blijft wel 8 uur lang beschermen.
Echt een (h) eerlijk product!

Reply
M. 30 september 2020 - 13:24

Ik gebruik deze deodorant. het ruikt heerlijk en is waarschijnlijk de lekkerste deodorant die ik ooit heb geprobeert

Reply
Syl 28 december 2020 - 08:03

Ik ben zelf heel tevreden over de citrus mandarijn variant. Heerlijk zacht, bijt niet en voldoende bescherming bij normale dagen. Na fietsend naar het werk te zijn gegaan gebruik ik wel wat extra.

Reply
Daisy 27 maart 2021 - 15:30

Hoi, wist je dat NAE-produkten momenteel (bijna) overal in de uitverkoop liggen… Volgens mij houdt de lijn op te bestaan. Van de deo heb ik de citrusvariant geprobeerd van dit merk : ruikt goed, maar heel eerlijk : de meeste deodorants op natuurlijke basis doen het wat minder goed dan niet-biologische. MAAR.. ik blijf gewoon biologische gebruiken – dan maar wat vaker de deo pakken. Ik wist trouwens niet dat het bedrijf Henkel achter het merk N.A.E. staat. Vind´ ik “minder” Italiaans dan verwacht… zo zie je maar : marketing…….

Reply
Cëline 08 22 april 2021 - 18:27

Lekker is ook een mooi produkt, mede dankzij het sodiumzout

Reply
Lilian 26 april 2021 - 14:26

Ik heb de freschezza uitgeprobeerd. Heb hem weggegooid. Had het idee dat ik een toiletspray rook, dat bleek deze deo te zijn. Heb ook nog een andere geprobeerd maar bescherming 24-uur helaas niet. Verpakking mooi, product niet voor herhaling vatbaar.

Reply

Plaats een reactie