MyMuesli Premium Snack adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
mymuesli premium snack adventskalender 2022 unboxing inhoud kortingscode discount code korting

Na de hele grote en ook onwijs goedgevulde Deluxe adventskalender, laat ik je nu ook de Premium Snack adventskalender van MyMuesli zien. Het voornaamste verschil is dat hier geen accessoires in zitten, maar wel heel wat lekkers. In de video laat ik je de inhoud van alle 24 vakjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de MyMuesli Premium Snack adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Wat vind jij van de inhoud?

Als je enthousiast geworden bent, vergeet mijn persoonlijke kortingscode dan niet te gebruiken voor extra veel korting: VERDRAAID-AK. De code is geldig t/m 30 november 2022 of totdat de kalenders uitverkocht zijn. Dus wacht niet te lang! Ga met deze link direct naar de 6 verschillende adventskalenders. In je winkelmandje vind je de definitieve korting van de kalender en dat is dus meer dan de korting van MyMuesli zelf! Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 21 oktober 2022 - 19:29

Ik heb echt heel lang Mymuesli gegeten. Er zat ook een tijdje een winkel in Utrecht en daar kocht ik het dan vaak. Toen die wegging bestelde ik het online, maar ik vond de verzendkosten eigenlijk vrij hoog. Dan moest je dus een heleboel verpakkingen bestellen om geen verzendkosten te betalen, en op een bepaald moment vond ik het toch te duur worden;-) Maar lekker vond ik het zeker.

Reply

Plaats een reactie