mymuesli premium adventskalender 2021 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
mymuesli premium adventskalender unboxing inhoud kortingscode korting vegan muesli

Yaay ik heb mijn kerstboom al opgetuigd (ja, nu al😬) en kan daarom eindelijk een adventskalender volledig in de kerstsferen unboxen voor je! Dit keer laat ik je de mymuesli premium kalender zien, die volledig vegan is. Ook heb ik een speciale kortingslink voor je, waarmee je extra korting op de kalenders krijgt. Scroll snel verder en bekijk de mymuesli premium adventskalender 2021 unboxing. Veel kijkplezier!

Met de kortingslink ontvang je extra korting op de mymuesli adventskalenders. Let op: de korting is geldig t/m eind november of wanneer de kalender uitverkocht is, dus wacht niet te lang!

  • Porridge adventskalender van € 49,90 voor € 38,90 (€ 11 korting)
  • Muesli adventskalender van € 59,90 voor € 44,90 (€ 15 korting)
  • Premium adventskalender van € 79,90 voor € 57,90 (€ 22 korting)
  • Deluxe adventskalender van € 159,90 voor € 124,90 (€ 35 korting)

Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb: #reclame #ad. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 15 november 2021 - 09:37

Ik vind de mymuesli muesli altijd heel lekker en ik heb ze ook heel lang besteld. Ik vond het alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog waren en dat je dus eigenlijk steeds meerdere verpakkingen tegelijk moest bestellen om die kosten uit te sparen. Uiteindelijk ben ik gestopt met bestellen. Er zat een paar jaar geleden zo’n winkel in Utrecht maar die is helaas weg.

Reply

Plaats een reactie