MyMuesli Deluxe adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
mymuesli deluxe adventskalender 2022 unboxing inhoud kortingscode voucher

Afgelopen kerst maakte ik voor het eerst kennis met MyMuesli dankzij een van hun adventskalenders. Sindsdien ontbijt ik echt iedere ochtend met muesli van dit merk. Daarom ben ik blij dat ik dit jaar weer een kalender mag unboxen en ik koos voor de Deluxe variant. Die heeft een onwijs gevarieerde inhoud met zelfs accessoires. In de video heb ik een abonnement op de zin “ik wist niet dat ze dit ook hadden joh”, want ik leer echt veel nieuwe producten kennen! In de video laat ik je de inhoud van alle 24 vakjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de MyMuesli Deluxe adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Wat vind jij van de inhoud?

Als je enthousiast geworden bent, vergeet mijn persoonlijke kortingscode dan niet te gebruiken voor extra veel korting: VERDRAAID-AK. De code is geldig t/m 30 november 2022 of totdat de kalenders uitverkocht zijn. Dus wacht niet te lang! Ga met deze link direct naar de 6 verschillende adventskalenders. In je winkelmandje vind je de definitieve korting van de kalender en dat is dus meer dan de korting van MyMuesli zelf! Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie