My Highlights highlight & strobing palette review

door Daphne - verdraaid mooi
My-Highlights-5-color-highlight-&-strobing-collection-1

Ik ben dol op de kleur roze. Toen ik dit zachtroze palette in de schappen van de Action zag liggen, trok het daarom ook meteen mijn aandacht. Of het My Highlights 5-color highlight & strobing collection palette ook in mijn stash de aandacht blijft trekken, ga ik testen.

My-Highlights-5-color-highlight-&-strobing-collection-2

Het palette heeft een dubbele kliksluiting, die je gemakkelijk (maar niet te makkelijk) open klikt. Verder zit er een grote spiegel aan de binnenzijde. Dit vind ik voor een palette van deze prijsklasse opvallend positief. Ook is er een plat kwastje bijgeleverd. Dit kwastje heb ik zelf niet gebruikt op het gezicht, maar voelt op mijn hand best hard aan.

Swatches

My-Highlights-5-color-highlight-&-strobing-collectionMy-Highlights-5-color-highlight-&-strobing-collection-swatch-1

De kleuren hebben geen naam, daarom heb ik ze voor het gemak genummerd. De tinten voelen heel romig aan en hebben bij het swatchen geen fall-out, behalve bij tint 1. De tinten hebben geen immense glans, maar zien er in eerste opzicht subtiel en daarom goed draagbaar uit. Het wordt even testen of ik alle kleuren op mijn lichte huid kan hebben.

Look

My-Highlights-5-color-highlight-&-strobing-collection-look

Bij deze look heb ik kleur 4 als bronzer en kleur 3 als highlight gebruikt.

De kleuren brengen vlekkeloos aan, zijn romig en zeker niet glitterig, zijn mooi gepigmenteerd en naar wens nog verder op te bouwen voor een meer intense glans. Verder blijven de kleuren verbazingwekkend goed zitten.

In eerste instantie dacht ik dat bij dit palette alleen de kleuren 1 en 5 geschikt zouden zijn voor mijn lichte huidskleur. Toch gebruik ik nu vooral kleuren 3 en 4. Kleur 3 als highlight en kleur 4 als bronzer. De enige kleur die ik uit dit palette minder geschikt vindt voor mijn huid, is kleur 2. Al durf ik deze met gemak als oogschaduw te gebruiken.

Sinds ik dit palette heb, gebruik ik deze regelmatig en verbaas ik me iedere keer weer over de kwaliteit. Zeker als je ziet wat je ervoor betaalt. Het My Highlights highlight & strobing palette is te koop bij Action voor € 2,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

12 reacties

Eva 24 juli 2018 - 07:55

Snap ik dat je deze mooi vindt, ik ook. 2 & 3 zijn mijn favoriet.
Liefs, Eva
http://Www.evaperez.be

Reply
Mariska 24 juli 2018 - 11:18

Fijn dat ze niet vlekkerig aanbrengen! Dat vind ik toch wel 1 van de belangrijkste dingen met gezichtspoeders.

Reply
amylia 24 juli 2018 - 11:52

Ziet er een leuk pallet uit! Aleen ben ik zelf eerder voor een naturel look en zijn de highlights dan natuurlijk wat subtieler 🙂

Reply
Mei Qi 24 juli 2018 - 13:39

Ziet er goed uit!

Reply
Marsha 24 juli 2018 - 13:45

Wow hele mooie zachte kleuren zeg, staat je goed!

Reply
Nicole Orriëns 25 juli 2018 - 08:55

Ergens wel bijzonder dat de kleuren geen namen hebben! Meestal hebben ze dat wel. Slim om ze te nummeren!

Reply
Juliette - Strongbody.nl 25 juli 2018 - 17:43

Wat goedkoop! De kleuren staan je trouwens heel erg goed!

Reply
Macblogster 25 juli 2018 - 21:21

Wat een mooi en goedkoop palette. De Action is best een aardige winkel 🙂

Reply
Mariëlle | Me-licious 26 juli 2018 - 09:48

Ik vind het een prachtige palette en wat een koopie zeg! Fijn dat de kleuren niet te glitterig zijn en vlekkeloos aanbrengen. Zelf zou ik gaan voor een wat meer roze kleur met een lichtere huid en een abrikoos kleur bij een donkere huid.

Reply
Linda 26 juli 2018 - 17:07

Wat een mooi Palette en deze look staat je echt zo mooi!

Reply
Jouvence 26 juli 2018 - 22:57

Ik vind dat er mooie kleuren in dit highlighting palette zitten.

Reply
Irma 27 juli 2018 - 08:13

Wat supr mooi zeg… en die prijs… om te lachen 😀

Reply

Plaats een reactie