Musthaves voor een knus winters dagje met Rituals

door Daphne - verdraaid mooi
Rituals adventskalender kopen 3D unboxing inhoud

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar met dat druilerige weer ligt voor mijn gevoel de zomer alweer ver achter ons en haal ik alweer de eerste items tevoorschijn om de winter goed door te komen. Daarom ben ik lekker onder mijn kleedje gekropen om jou mijn musthaves te laten zien voor een knus winters dagje. En daar hoort natúúrlijk ook weer een adventskalender bij. Dit keer van Rituals die de vorm heeft van een kerstboom. En wat is hij mooi! Scroll daarom snel verder voor de perfecte musthaves voor de winter.

Rituals musthave winter kleed kussen thee badjas

Bron afbeeldingen: rituals.com

Het is altijd al belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar zeker in het najaar wanneer de dagen weer korter worden en de nachten weer langer, is het goed om ook aan je mentale gezondheid te denken. De juiste sfeer in huis is dan ook enorm belangrijk mét de juiste tools: een kleed om onder weg te kruipen, bijpassende kussens, een lekker kopje thee en natuurlijk een goeie serie die jou intens kan laten ontspannen. Ook leef ik ongeveer de hele winter in een badjas en daarom hecht ik ook veel waarde aan de kwaliteit en de stof.

Rituals musthave winter doucheolie body cream body oil

Bron afbeeldingen: rituals.com

Naast je mentale gezondheid is het verzorgen van je lichaam, zeker met het gure weer, heel belangrijk. Daarbij heeft dat ook weer een wisselwerking op je mentale gezondheid. Zie je er goed uit en voel je je goed? Dan zit je ook lekker in je vel. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om mijn huid te voeden, verzorgen en hydrateren. Het liefst met een product met een speciale geur waar ik op dat moment aan toe ben; verwikkend, ontspannend… etc. En wees al lief voor je huid tijdens het reinigen en kies voor het juiste doucheproduct dat bij jouw huidtype past. Tijdens de gure winter vind ik een doucheolie bijvoorbeeld beduidend meer doen voor mijn huid dan een douchegel.

Rituals musthave wonen geurkaarsen interieurspray aroma diffusers

Niet alleen in de badkamer speelt geur een belangrijke rol, maar juist ook in de ruimte waar je bent. Of dat nou de woon-, werk- of slaapkamer is. Een geur kun je dan ook op verscheidene manieren verspreiden, zoals met geurstokjes, geurkaarsen, interieursprays en aroma diffusers. Het vinden van de juiste geur kan even duren, maar met de Rituals of Advent 3D adventskalender kun je al kennismaken met vier verschillende geurkaarsen, fragrance sticks en een home perfume spray. Dat vind ik persoonlijk echt handig en fijn, omdat je door middel van mini’s veel producten kan leren kennen. Natuurlijk ook bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Misschien ben ik daarom zo verslaafd aan het unboxen van adventskalenders… 😉

Rituals 3D adventskalender unboxing video inhoud

En die kerstboom? Tja… Wat mij betreft komt die er ook heel snel, maar ik moet mijn vriend nog even voorzichtig voorbereiden op al die glitters. 😅

Ik ben heel benieuwd wat voor jou de musthave is voor een gure winterdag! Wellicht ga je jezelf verwennen en ga je voor jezelf deze prachtige adventskalender kopen. 😊 Ben je benieuwd naar de volledige inhoud van de adventskalender? Bekijk dan de Rituals 3D adventskalender unboxing video.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Louise 19 oktober 2022 - 09:08

Wauw wat een gave 3D kalender is dit zeg! Handcrème is voor mij een musthave in de winter, en standaard al geurkaarsen of een diffuser aan staan met een lekkere geur ter ontspanning.

Reply
bychristiana 21 oktober 2022 - 19:27

Wat enorm leuk zeg, die kalender in de vorm van een boom, echt origineel! Ik blijf kalenders ook altijd zo leuk vinden. Het is een mooie manier om nieuwe merken en producten te ontdekken en ik vind die kleine verpakkingen ook altijd heel handig voor in mijn toilettas als ik ergens ga logeren.

Reply

Plaats een reactie