MUA undress your skin shimmer highlighter 4x review

door Daphne - verdraaid mooi
MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review

De highlighter… Hét beauty product die multi-inzetbaar is om je te laten stralen! Ik test vandaag vier budgetvriendelijke highlighters van MUA MakeUp Academy, namelijk de MUA Undress Your Skin shimmer highlighter in de kleuren ‘Peach Diamond’, Golden Scintillation’, ‘Golden Afterglow’ en ‘Ice Sparkle’.

MUA-makeup-academy-undress-your-skin-shimmer-highlighter-peach-diamond-golden-scintillation-golden-afterglow-ice-sparkle

De verpakking is simpel, maar praktisch. Je klikt het makkelijk open en dicht en door de doorschijnende deksel zie je direct welke kleur je in je handen hebt. De highlighters zelf zien er verre van simpel uit. De golvende vorm doet me denken aan de golven van de zee.

Swatches en looks

De vier kleuren lijken totaal verschillend van elkaar. Ik swatch ze alle vier en laat je er twee op mijn gezicht zien.

MUA Undress Your Skin shimmer highlighter ‘Peach Diamond’ review

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-peach-diamond

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-peach-diamond-swatch

Bij deze kleur is het erg afhankelijk van het licht hoe de kleur uitpakt. Het is een ijswitte kleur die door een bepaald licht een rozige glans laat zien. Erg verrassend! Zo’n lichte kleur vind ik persoonlijk altijd kunnen bij een lichte huid. Ook als highlighter voor onder mijn wenkbrauwen pakt deze kleur mooi uit!

MUA Undress Your Skin shimmer highlighter ‘Golden Scintillation’ review

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-golden-scintillation

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-golden-scintillation-swatch

Deze tint laat een warme geel-gouden kleur zien. Highlighters met een warme ondertoon vind ik vaak erg mooi op mijn huid. Deze zou daarom een goede optie kunnen zijn, zeker voor de zomer!

MUA Undress Your Skin shimmer highlighter ‘Golden Afterglow’ review

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-golden-afterglow

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-golden-afterglow-swatch

Deze goud-bruine tint zou voor mijn lichte huid zomaar eens kunnen uitpakken als een glanzende bronzer. Heb je een donkerdere huid, dan is deze tint natuurlijk wel perfect als highlighter!

MUA Undress Your Skin shimmer highlighter ‘Ice Sparkle’ review

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-ice-sparkle

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-ice-sparkle-swatch

Deze lichte ijsblauwe tint lijkt me in eerst opzicht best heftig voor mijn huid. Ik zal deze dan ook niet snel als highlighter gebruiken. Als oogschaduw vind ik deze highlighter dan weer wel erg mooi en zorgen voor een extra touch!

MUA undress your skin shimmer highlighter review &lLook

MUA-undress-your-skin-shimmer-highlighter-review-look

Ik heb ‘Golden Afterglow’ gebruikt als bronzer op mijn wangen en ‘Golden Scintillation’ als highlighter op mijn jukbeenderen. Om de appeltjes van mijn wangen een subtiele kleur te geven heb ik de MUA Pixel Perfect Multi-Blush aangebracht. Deze blush geeft niet veel kleur af, maar zorgt voor een subtiele blos.

De prijs-kwaliteitverhouding van deze highlighters is goed. De ene kleur is wat makkelijker om alledaags te gebruiken dan de andere kleur, maar juist daarom zijn deze highlighters origineel. Ook het streeploos aanbrengen van bijvoorbeeld ‘Golden Afterglow’ als highlighter gaat goed en blend mooi in de huid. Alle kleuren hebben een glitter in de highlighter, maar gelukkig is deze subtiel én blijft het zitten waar het moet zitten.

De MUA Undress Your Skin shimmer highlighters zijn er in totaal 10 kleuren en te koop bij Kruidvat voor € 5,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

9 reacties

Anja 7 september 2018 - 10:44

Wat een mooie kleuren zijn dat, subtiel en toch vallen ze voldoende op. Hele mooie foto’s ook.

Reply
Nicole Orriëns 7 september 2018 - 13:16

Ik kom helemaal aan het denken over de naam van het product Undress your skin. Dat vind ik eigenlijk niet zo passend, omdat je er juist wat opsmeert.

Reply
MC Kleuver 8 september 2018 - 15:24

Wat een mooie look! Je wangetjes hebben een mooie appeltjeskleur hoor, haha 😉

Reply
Jouvence 8 september 2018 - 21:21

Prachtige highlighters, heb er zelf ook één van. Wil de blauwe nog heel graag hebben, maar was hem een beetje vergeten. Dankzij jou weer even eraan herinnerd 😉

Reply
Laura 8 september 2018 - 21:41

Mooi zijn ze! Ben zelf er niet zo thuis in, dus vind dit handige tips! Ga eens kijken, leuke prijs!

Reply
Femke 9 september 2018 - 07:37

Ziet er mooi uit! Haha ik ben superbasic wat make up betreft, er gaat af en toe een wereld voor me open als ik zie wat er allemaal aan producten op de markt is!

Reply
Lipstickencupcakes 9 september 2018 - 09:23

Die licht gouden lijkt me erg mooi. Hoe is de substantie en pigmentatie?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 9 september 2018 - 11:53

Ik zou de laatste alinea nog even nalezen. Daar leg ik uit wat ik vind van de kwaliteit van de highlighters. 😊

Reply
Tania 9 september 2018 - 14:52

De blauwe zou ik zelf niet dragen. De anderen zien er echt prachtig uit. Wat een pigmentatie

Reply

Plaats een reactie