MUA Luxe Vivid lipstick Hot Chili & lip liner review

door Daphne - verdraaid mooi
MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-1

Vandaag is National Lipstick Day. De uitgelezen dag om een lipstick te reviewen! Dat ga ik doen met de MUA Luxe Vivid lipstick Hot Chili. De naam past bij het weer van de afgelopen tijd. Nu nog kijken of ik zelf warm loop van deze lipstick.

MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review-1

Ik vind de verpakking een luxe uitstraling hebben door de zwarte verpakking met gouden accenten. Ook ideaal aan deze verpakking is dat je de kleur van de lipstick al aan de buitenkant van de verpakking kunt zien. Op de verpakking staat ook: colour intense lipstick. Dat belooft heel wat voor de intensiteit van de lipstick.

Look

MUA belooft dat de Luxe Vivid lipstick hoog gepigmenteerd en glad is, waardoor je met één veeg een perfecte dekking kunt bereiken.

Swatch:

MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review-swatch-4

Buitenom de beloftes van MUA, ben ik zelf ook altijd benieuwd naar de houdbaarheid van de lipstick. De twee foto’s hieronder zijn 3,5 uur van elkaar gemaakt. In die tijd heb ik een broodje gegeten en wat gedronken.

MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review-swatch-2 MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review-swatch-3

Dat de MUA Luxe Vivid lipstick goed gepigmenteerd is, merkte ik al met swatchen, maar ook op de lippen knalde de kleur al met één veeg. Verder voelt de formule romig en zacht aan en laat de lipstick een mooie glans achter op de lippen.

De diepe intensiteit is er na een paar uur wel af en ook aan de binnenzijde van de lippen zie je de slijtage goed. Op zich logisch voor zo’n romige lipstick. Door die romige textuur, kun je de lipstick wel gemakkelijk bijwerken na die paar uur zonder knoeien.

MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review

MUA Luxe Precision Lip Liner Hot Chili review

MUA-luxe-precision-longwear-lip-liner

De MUA Luxe Vivid lipstick Hot Chili heeft ook een matchende lip liner, namelijk de MUA Luxe Precision Lip Liner Hot Chili. MUA belooft dat dit product een langhoudende, waterproof, gladde en romige lip liner zou zijn met een intense kleur. Verder zou de lip liner een precieze punt houden door de ingebouwde slijper.

MUA-luxe-precision-longwear-lip-liner-2

Door de goede pigmentatie en de romige textuur, was het een eitje om de lip liner aan te brengen. Met de lichtste aanraking op de lippen, geeft de lip liner al een intense kleur. Bij het slijten van de lipstick merkte ik dat de lip liner goed bleef zitten. Eigenlijk nog beter dan de lipstick zelf. Daarom is het ook een optie om je volledige lippen eerst in te kleuren met de lip liner voor je de lipstick op brengt. Dat verlengt de houdbaarheid op de lippen aanzienlijk.

Fan van de ingebouwde slijper ben ik trouwens niet. Door de romige textuur wordt het slijpen snel een knoeiboel. Ik vind het persoonlijk prettiger om de punt wat puntiger te maken door er met een doekje langs te gaan.

MUA-makeup-academy-LUXE-colour-intense-lipstick-Vivid-hot-chili-review-6

De MUA Luxe Vivid lipstick Hot Chili en de De MUA Luxe Precision Lip Liner Hot Chili zijn te koop op de webshop van MUA Make up Academy voor 3 pond per stuk.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

Balou 28 juli 2018 - 11:26

Rood staat mij persoonlijk echt niet.. hebben ze deze lipstick ook in een nude versie? Lijkt me namelijk wel een heel fijn product!

Reply
Daisy de Vos Burchart 28 juli 2018 - 14:24

Wat staat de kleur je prachtig! En wat zit ie nog goed na 3.5 uur. Zeker als je schrijft dat wat gegeten en gedronken hebt!
Ik ben zelf ook fan van rood en zou deze dan ook wel kunnen kopen 🙂

Lip potlood gebruik ik eigenlijk nooit. Kan er niet zo goed mee overweg helaas 🙁

Reply
Lindsey Beljaars 28 juli 2018 - 14:55

Wauw! Wat staat deze kleur je tof zeg!

Reply
Felice Veenman 28 juli 2018 - 14:58

zo dat is nog eens rood zeg! maar wel prachtig hoor. vroeger droeg ik graag knalrood. Met ruim 60 vind ik dat niet mooi meer

Reply
Lizzie | Globalizious 28 juli 2018 - 19:26

Wat fijn dat t na eten en drinken nog zo blijft zitten. En mooie kleur. Staat je goed.

Reply
Nicole Orriëns 29 juli 2018 - 11:29

Jammer dat het slijpen niet zo goed gaat door de romige samenstelling.

Reply
Danielle 30 juli 2018 - 01:39

Rood staat je schitterend! Mij helaas wat minder haha of lippenstift überhaupt staat me minder.

Reply
Irma 30 juli 2018 - 09:26

Deze staat je erg mooi! Zelf draag ik niet zo snel rood maar deze ziet er wel erg mooi uit 🙂

Reply

Plaats een reactie