MUA lipstick shade 11 review

door Daphne - verdraaid mooi
MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11

Onlangs heb ik een rijkgevulde MUA beautycase gewonnen via Instagram (lucky me!). Ik was zelf nog niet bekend met de make-up producten van MUA (Makeup Academy), maar daar gaat vanaf vandaag verandering in komen! Ik bijt het spits af met de Makeup Academy lipstick shade 11.

MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-2

De lipstick is omhuld in een prima basic, zware verpakking, waarbij je aan de onderkant van de lipstick kunt zien welke kleur je vast hebt.

Aangezien de onderkant van de lipstick aan de rest van de huls vast gedraaid leek te zijn, begon ik uit nieuwsgierigheid aan de onderkant van de lipstick te draaien. Daar kwam nog een verborgen potje tevoorschijn. Na voorzichtig gevoeld te hebben met de vingers, kwam ik er achter dat het gewoon nog echte lipstick is! Mocht je lipstick dan op zijn, kun je aan de onderkant nog verder met een lippenseel.

MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-1

Look

Swatch:

MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-review-swatch-2

De MUA lipstick is erg zacht en romig. Na twee vegen kreeg ik een volledige, egale dekking. De lipstick heeft een perzik, oranje kleur en is iets lichter in gebruik dan gedacht, maar niet verkeerd!

Op de twee onderstaande foto’s kun je twee keer de lipstick op de lippen zien. De bovenste foto is om 9.00 uur genomen en de andere foto even later om 11.30 uur.

MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-review-lookMUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-review-look1

Door de romige samenstelling, glijdt de lipstick over de lippen. Het brengt erg goed aan! De lipstick slijt gelijkmatig van de lippen en houdt ongeveer 3 uur, zonder te eten. Eerst verdwijnt de glans van de lippen en langzaam de rest van de kleur. Toch voelen de lippen na een paar uur niet droog aan gelukkig. Daarnaast smaakt de lipstick nergens naar, yes! Dat is wel eens anders bij low-budget lipsticks.

MUA-makeup-academy-lipstick-shade-11-review-look2

Ik vind de lipstick prettig en mooi. Ik houd van deze warmere nude tinten. Vooral bij een flink aangezette ooglook, vind ik dit soort kleuren perfect! Het houdt geen hele dag, maar daar is de prijs dan ook naar. Gewoon tussendoor en na maaltijden even bijwerken en klaar! De MUA makeup academy lipstick shade 11 is te koop op de MUA webshop en bij Kruidvat voor € 2,49.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

11 reacties

Lodi 25 mei 2018 - 08:30

Wauw dat is nog eens leuk om te winnen 🙂 Wat een mooie kleur en wat blijft het ook goed zitten, toch, prima als je het na het eten even bij stift.

Reply
Nicole Orriëns 25 mei 2018 - 08:54

Ik vind het een hele mooi kleur! Niet te hard, maar wel goed zichtbaar.

Reply
Luc van de Wiel 25 mei 2018 - 09:01

Verdraaid leuk artikel weer! 🙂

Reply
The lemon kitchen 25 mei 2018 - 09:40

Staat je mooi! Ik denk dat dit ook wel mijn kleur is, thnx voor de tip

Reply
Chaya 25 mei 2018 - 11:06

Wat een mooie subtiele kleur. Staat je weer mooi!

Reply
Manon 25 mei 2018 - 13:07

Hele mooie kleur! Ik ben meer fan van dit soort lichte kleuren dan van hele felle lippen! Staat je goed.

Reply
Saar 25 mei 2018 - 20:31

Mooi kleurtje. Jammer dat ik geen lipstick dame ben 😉

Reply
Wanda 25 mei 2018 - 23:37

Een mooie zachte kleur, zelf gebruik ik eigenlijk nooit lipstick. Hooguit een keertje wat lipgloss.

Reply
Janet | thatonetime 26 mei 2018 - 21:25

Mooi kleurtje wel! Ik draag eigenlijk nooit lipstick, ik vind dat ik er te dunne lippen voor heb.

Reply
Tessa 27 mei 2018 - 22:34

wow dat is een mooie kleur! binnen kort eens kijken waar ik die op de kop kan tikken!

Reply
charlotte swart 29 mei 2018 - 17:21

Wat een mooie kleur. Deze kan echt bij iedere gelegenheid

Reply

Plaats een reactie