MUA Burning Embers Palette review

door Daphne - verdraaid mooi
MUA-burning-embers-palette-review-2

Met het grote, 25-kleurige Burning Embers palette van MUA lijk je alle kanten op te kunnen qua kleurschakeringen. Ik ga testen of de kleuren echt knallen en of je er veelzijdige looks mee kunt maken. Ik laat je er natuurlijk ook gelijk twee zien.MUA-burning-embers-palette-reviewHet is een groot, vierkant palette gemaakt van kunststof en sluit met een kliksluiting. Het is qua vormgeving een simpel, maar prima palette. MUA heeft meerdere paletten die deze vormgeving en formaat hebben. Daarom is het ideaal dat de voorkant doorzichtig is. Zo zie je gelijk welk palette je vast hebt.

Swatches & looks

MUA-burning-embers-palette-swatches-reviewDe eerste drie rijen v.l.n.r.: Match, Light, Sparks, Flare, Heat, Flicker, Glint, Warmth, Kindling, Flash, Sizzle, Scorch, Wild Fire, Burn, Ignite

MUA-burning-embers-palette-swatches-1-reviewDe laatste twee rijen v.l.n.r.: Beacon, Spark, Brush, Touch, Energy, Fume, Char, Dazzle, Flame, Blaze

Wat een reeks kleuren voor één palette. Ondanks dat ze ver uit elkaar liggen, kunnen ze toch allemaal met elkaar gematcht worden. Dat vind ik zelf erg prettig. De glanzende tinten zijn stuk voor stuk romig en goed gepigmenteerd. Bij de matte tinten zijn sommige wat poederiger bij het swatchen. Toch is de pigmentatie, met uitzondering van Char, helemaal prima.  Char swatcht wat moeilijker en is minder gepigmenteerd. Glint is trouwens een bijzondere duo chrome roze-witte kleur. Erg mooi en verrassend!

Looks

Look 1:MUA-burning-embers-palette-look-1.2-review MUA-burning-embers-palette-look-1-review MUA-burning-embers-palette-look-1.1-review MUA-burning-embers-palette-look-1.3-reviewBij look 1 draag ik het volgende:
Match: onder de wenkbrauwen
Flicker & Sizzle: transitiekleur in arcadeboog
Scorch: transitiekleur net onder arcadeboog
Heat: bewegend ooglid
Blaze: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Flame: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
Blaze & Fume: onder de ogen
Sparks: binnenste ooghoek

Look 2:

MUA-burning-embers-palette-look-2.2-review MUA-burning-embers-palette-look-2-review MUA-burning-embers-palette-look-2.1-review MUA-burning-embers-palette-look-2.3-review

Bij look 2 draag ik het volgende:
Match: onder de wenkbrauwen
Warmth: transitiekleur in arcadeboog
Kindling: transitiekleur net onder arcadeboog
Flash: bewegend ooglid
Fume: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Spark: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
Fume: onder de ogen

Review MUA Burning Embers Palette

Het palette is verrassend goed! Waar de krachtige, felle tinten bij budgetmerken me snel in de steek laten, doet het MUA Burning Embers palette zeker dat niet! Dan heb ik het vooral over de twee roze-paarse tinten rechtsonder, namelijk Flame en Blaze. De krachtige kleur uit de pan, ziet er op het ooglid net zo uit! Ook de andere tinten zijn goed en blenden fijn. De matte tinten zorgen wel voor wat fall-out. Dus daar moet je even rekening mee houden. Het is een leuk palette met veel naturel tinten en een paar kleurrijke uitschieters.

Het MUA Burning Embers palette is te koop bij Kruidvat voor € 10,99.

Wat vind jij van de meest kleurrijke tinten uit dit palette?MUA-burning-embers-palette-review-1Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 8 april 2019 - 11:37

wow indrukwekkend palette! die roze look is prachtig

Reply
Deb 8 april 2019 - 14:54

Mooi palette en wat een goede kwaliteit voor zo’n budget prijsje. Vind je looks ook heel mooi. Ze zijn heel verschillend maar vind ze echt prachtig.

Reply
Sanne 9 april 2019 - 06:37

Zo mooi 😍😍. De kleuren staan je ook prachtig!!

Liefs Sanne

Reply
Jouvence.nl 9 april 2019 - 12:02

Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette!

Reply

Plaats een reactie