Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-2

De review reeks met The Vault Collection van Morphe x Jaclyn Hill gaat door! De collectie bestaat in totaal uit vier losse paletten met verschillende kleurnuances. Vandaag test ik het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette. De rood- en oranjetinten uit dit palette doen me aan de ondergaande zon denken. En dat maakt me al blij!

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review

De The Vault collectie komt voort uit het originele Morphe x Jaclyn Hill palette. De tinten uit deze vier paletten, hebben het eerste, grote palette van Jaclyn Hill net niet gehaald. In dat palette konden maximaal 35 tinten. Jaclyn had nog zoveel mooie tinten op de plank liggen, dat ze met Morphe besloten heeft die tinten alsnog uit te brengen in de The Vault Collection.

Ik vind het Ring the Alarm palette een fris en sparkly palette. Het is gemaakt van karton met een glanzend omhulsel. Hierdoor is het een licht palette. De verpakking sluit met een magneet. Aan de binnenzijde vind je een spiegel én de namen van de tinten. Dat laatste miste ik bij het Morphe x Jaclyn Hill palette.

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-2

Als je alle vier de paletten in één keer koopt als pack, dan krijg je het verpakt in een handige box (en krijg je korting!). Ik vind het qua uiterlijk wat weg hebben van een dvd-box. Je hoeft trouwens niet te klungelen om een palette eruit te krijgen door het handige lipje op de box.

De paletten lijken aan de buitenzijde erg op elkaar. Het enige verschil is de naam op de rug van het palette en de kleuren in de sparkles van het palette. Het Ring the Alarm palette heeft koperen tinten.

Swatches

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-swatches-review-2

V.l.n.r.: Lolli, Rush, On Camera, Boom, Alert, Bomb Ass, Siren, Mugshot, Framed, Secret.

Wauw de eerste kleur is al zo’n mooie duo-chrome kleur! Alert lijkt in de pan donkerder dan Rush, maar bij het swatchen zie ik nauwelijks verschil tussen de twee kleuren. De glanzende tinten zijn heel romig en goed gepigmenteerd. De matte tinten zijn ook van goede kwaliteit, alleen Siren en Framed swatchen stroever. Al is het pigment ook prima!

Looks

Look 1:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1.5 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1.6 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1.7

Bij look 1 draag ik het volgende:
Rush: transitiekleur in arcadeboog
Siren: kleur net onder arcadeboog
Eigen highlighter: onder de wenkbrauwen
Lolli: bewegend ooglid
Framed: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Bomb Ass: overgangskleur tussen buitenste ooghoek en bewegend ooglid
Framed: onder de ogen
Lolli: onder de ogen aan de binnenzijde

Look 2:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1.4

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1.3 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-ring-the-alarm-review-look1

Bij look 2 draag ik het volgende:
On Camera: bewegend ooglid
Rush: transitiekleur in arcadeboog
Alert: kleur net onder arcadeboog
Eigen highlighter: onder de wenkbrauwen
Secret: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Alert & Secret: onder de ogen

Review Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette

Ik ben heel blij met dit palette. De kleuren zijn zo naadloos op elkaar afgestemd dat je eigenlijk geen verkeerde keus in kleur kunt maken. Ik was even bang dat de rood/oranje tinten me er snel ‘ziek’ uit zouden laten zien, maar de kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en komen daarom zo krachtig over, dat ik dit probleem niet ervaren heb. De glanzende tinten hebben wel een beter pigment in combinatie met setting spray. Wel jammer eigenlijk, want dat hadden de glanzende tinten in het originele Morphe x Jaclyn Hill palette niet nodig. Ik heb de settingspray toegepast op de glanzende kleur die ik als een soort basis over mijn bewegend ooglid heb aangebracht.

Bij het swatchen vond ik nauwelijks verschil tussen Alert en Rush, maar hier moet ik bij het aanbrengen op de oogleden op terugkomen. Met Alert creëer je net meer diepte dan met Rush. Geen gelijke kleuren dus gelukkig. Het enige wat ik echt mis in dit palette is een highlightkleur. Gelukkig heb ik zelf ook altijd een highlighter bij me en die gebruik ik dan ook onder de wenkbrauwen.

Een mooi, warm palette. Ik zal hier nog vaak naar pakken denk ik zo.

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-1

De Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette is te koop op de website van Morphe voor € 17. Wil je de volledige set kopen, dan kost het € 55.

Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Dark Magic palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette gemist? Lees het terug!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

9 reacties

Felice Veenman 22 november 2018 - 11:33

ik weet niet of ik dat goud op mijn ogen zou durven…maar het staat jou wel mooi

Reply
nayara 22 november 2018 - 14:35

Ik koop eigenlijk altijd mijn make-up in de winkel. Dan kan ik altijd even de kleuren bekijken en vaak maken ze mij dan ook even op en zie ik direct of de kleuren mij bevallen. Heb eigenlijk nog nooit online make-up gekocht. Weet je ook of deze make-up in de gewone winkels te koop zijn?

Reply
Wanda 22 november 2018 - 16:51

Ik vind het iedere keer zo knap hoe je je ogen zo mooi weet op te maken! Ik heb trouwens nog nooit online make-up gekocht, ben sowieso meer van het kopen in de winkels trouwens.

Reply
Sherry 22 november 2018 - 17:39

Wat een mooi pallete. Je kunt zo mooi opmaken meid.

Reply
Francis | Mamazetkoers 22 november 2018 - 18:54

Wat een prachtige pallete. Deze wil ik ook wel scoren. De kleur staat je prachtig. Waar was die ook alweer te koop?

Reply
Melissa 22 november 2018 - 21:27

Ah wauw wat een prachtige kleuren en mooie look gemaakt

Reply
Manon 23 november 2018 - 14:16

Dit is echt een leuk kerstcadeautje voor make-uplovers!

Reply
Maaike | Travelbliss 24 november 2018 - 02:03

Staat jou prachtig! Ik zou het voor geen goud op mijn ogen smeren 😉

Reply
Tamara 24 november 2018 - 15:44

Ik vind het echt een super set heb mijn oog er al een tijdje op

Reply

Plaats een reactie