Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-1

Kun je je het grote (en prachtige) Morphe x Jaclyn Hill palette nog herinneren? Ze hebben de handen opnieuw ineen geslagen met de Morphe x Jaclyn Hill The Vault Collection. Deze collectie bestaat uit vier losse paletten met verschillende kleurnuances. Ik test ze alle vier en trap vandaag af met het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette.

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review

De tinten uit deze vier paletten, hebben het originele Morphe x Jaclyn Hill palette net niet gehaald. In dat palette konden maximaal 35 tinten. Jaclyn had nog zoveel mooie tinten op de plank liggen, dat ze met Morphe besloten heeft die tinten alsnog uit te brengen in de The Vault Collection.

Ik vind het Bling Boss palette een fris en sparkly palette. Het is gemaakt van karton met een glanzend omhulsel. Hierdoor is het een licht palette. De verpakking sluit met een magneet. Aan de binnenzijde vind je een spiegel én de namen van de tinten. Dat laatste miste ik bij het Morphe x Jaclyn Hill palette.

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-2

Als je alle vier de paletten in één keer koopt als pack, dan krijg je het verpakt in een handige box (en krijg je korting!). Ik vind het qua uiterlijk wat weg hebben van een dvd-box. Je hoeft trouwens niet te klungelen om een palette eruit te krijgen door het handige lipje op de box.

De paletten lijken aan de buitenzijde erg op elkaar. Het enige verschil is de naam op de rug van het palette en de kleuren in de sparkles van het palette. Het Bling Boss palette heeft paarse tinten.

Swatches

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-swatches-review-1V.l.n.r.: Bling Bling, Hush Hush, Gem, Pizzazz, Mystic, Sparks, Glitz & Glam, Rockstar, Ballsy, Berry Treasure

De pigmentatie van de shimmers Bling Bling, Glitz & Glam en Ballsy zijn helemaal WAUW. De pigmentatie van de matte kleuren is ook goed, maar het swatchen van Rockstar ging voor geen meter en dat is duidelijk terug te zien op de foto. Berry Treasure vind ik een bijzondere kleur. Het heeft iets paars/zwart met vrij grove glitters.

Looks

Look 1:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look-1.7

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look-1.6

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look1.1

Bij look 1 draag ik het volgende:
Hush Hush: transitiekleur in arcadeboog
Rockstar: kleur net onder arcadeboog
Eigen highlighter: onder de wenkbrauwen
Bling Bling: bewegend ooglid
Mystic: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Mystic: onder de ogen

Look 2:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look2

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look2.1

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-bling-boss-review-look2.2

Bij look 2 draag ik het volgende:
Hush Hush: transitiekleur in arcadeboog
Eigen highlighter: onder de wenkbrauwen
Glitz & Glam: bewegend ooglid
Sparks: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Bery Treasure: buitenste ooghoek
Sparks: onder de ogen
Berry Treasure: onder de ogen in het buitenste ooghoek

Review Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette

Waar het eerste Morphe x Jaclyn Hill palette voor keuzestress zorgde en veel ruimte in beslag nam met reizen, is dit palette compact. Dezelfde kleurtinten zijn gebundeld in één palette, zodat je zonder al te veel zoeken met één palette je looks kunt maken.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was dat dit palette tegen zou vallen, omdat ik na het vorige palette zulke hoge verwachtingen had. Dit is gelukkig reuze meegevallen. Twee kleuren sprongen er voor mij uit. Eén in positieve zin en één in negatieve zin. Ik had verwacht dat Berry Treasure een knoeiboel zou zijn op mijn ogen door de grote glitters en de heftige kleur, maar dat was absoluut niet het geval. De kleur pakt goed, geeft geen fall-out én blend heel gemakkelijk. Daarentegen was ik razend enthousiast over de tint Bling Bling bij het swatchen, terwijl ik op mijn ogen setting spray nodig heb om het echt te laten opvallen.

Het zijn kleuren die echt bij me passen en waarmee ik veel soorten looks kan maken. De review van palette nummer 1 is wat mij betreft dus geslaagd!

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-1

De Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette is te koop op de website van Morphe voor € 17. Wil je de volledige set kopen, dan kost het € 55.

Lees hier de review van het Morphe x Jaclyn Hill palette terug.

Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Dark Magic palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette gemist? Lees het terug!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

8 reacties

Tessa 12 november 2018 - 09:07

Wat fijn dat dit palette een goede aankoop is geweest. Ik vind je tweede look echt geweldig!

Reply
Yousra Yasmine 12 november 2018 - 14:25

Wauw wat een prachtig pallet! De verpakking is super mooi! Mooie kleuren zitten er in en wat heb je er een prachtige revieuw van gemaakt! Ik vind het altijd leuk dat je de make up ook echt op doet en er foto’s van maakt. Zo krijgen wij een echter beeld van de kleuren en het product zelf.

Reply
Dhini 12 november 2018 - 18:31

woow…wat prachtig palette. Ik zou wel graag volledige set hebben

Reply
Naomi 13 november 2018 - 08:19

heel mooi palette nog nooit van het merk gehoord

Reply
Shirley 13 november 2018 - 15:11

Supergaaf helaas gebruik ik zelf niet veel oogschaduw anders was het zeker een musthave. Alleen al voor de verpakking hahaha

Reply
Britt - DailyDazzle.nl 13 november 2018 - 15:19

Wat een waanzinnig mooi palette en wat een prachtige looks heb je ermee gemaakt! Echt leuke kleurtjes heeft het palette ook!

Reply
Luc van de Wiel 14 november 2018 - 11:28

verdraaid leuk weer! 🙂

Reply
Amelie van Writings by Amelie 18 november 2018 - 16:14

Mooi palet. Het blauw zou ik minder snel gebruiken!

Reply

Plaats een reactie