Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-1

Ik ben aan het einde gekomen van de review reeks met The Vault Collection van Morphe x Jaclyn Hill! De collectie bestaat in totaal uit vier losse paletten met verschillende kleurnuances. Vandaag test ik het laatste palette, namelijk het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette.

Ik moet toegeven dat ik dit palette nooit als los palette gekocht zou hebben. Geeltinten staan bij mijn lichte huid vaak niet zo fantastisch, maar misschien zorgt dit palette voor verandering! Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review

De The Vault collectie komt voort uit het originele Morphe x Jaclyn Hill palette. De tinten uit deze vier paletten, hebben het eerste, grote palette van Jaclyn Hill net niet gehaald. In dat palette konden maximaal 35 tinten. Jaclyn had nog zoveel mooie tinten op de plank liggen, dat ze met Morphe besloten heeft die tinten alsnog uit te brengen in de The Vault Collection.

Ik vind het Armed & Gorgeous palette een fris en sparkly palette. Het is gemaakt van karton met een glanzend omhulsel. Hierdoor is het een licht palette. De verpakking sluit met een magneet. Aan de binnenzijde vind je een spiegel én de namen van de tinten. Dat laatste miste ik bij het Morphe x Jaclyn Hill palette.

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-2

Als je alle vier de paletten in één keer koopt als pack, dan krijg je het verpakt in een handige box (en krijg je korting!). Ik vind het qua uiterlijk wat weg hebben van een dvd-box. Je hoeft trouwens niet te klungelen om een palette eruit te krijgen door het handige lipje op de box.

De paletten lijken aan de buitenzijde erg op elkaar. Het enige verschil is de naam op de rug van het palette en de kleuren in de sparkles van het palette. Het Armed & Gorgeous palette heeft gele tinten.

Swatches

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-swatches-review-1

V.l.n.r.: Vip, Access, Gilt Trip, Coin, Agent, Top Secret, Smooth Criminal, Secure, Prowl, Classified

Eerlijk gezegd dacht ik op voorhand dat dit maar een fletse bedoeling zou worden. Toch moet ik toegeven dat ik in dit palette zelfs de gelere tint, Access, niet flets vind ogen. Verder dacht ik dat Vip gewoon een subtiele highlight zou zijn. Inschattingsfout, want zelfs een witte tint kan knallen! De kleuren Agent en Secure lijken zowel in de pan als bij het swatchen enorm op elkaar. Dat is jammer.

Looks

Look 1:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look2.3 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look2.4

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look2.2Bij look 1 draag ik het volgende:
Access: transitiekleur in arcadeboog
Vip: onder de wenkbrauwen
Gilt Trip: bewegend ooglid
Prowl: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Prowl: onder de ogen
Vip: binnenste ooghoek

Look 2:

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look1.1 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look1.2 Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-armed-and-gorgeous-review-look1

Bij look 2 draag ik het volgende:
Access & Agent: transitiekleur in arcadeboog
Vip: onder de wenkbrauwen
Top Secret: bewegend ooglid
Classified: gedept over Top Secret op het bewegend ooglid
Prowl: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Prowl: onder de ogen
Vip: binnenste ooghoek

Review Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette

Ik heb me verwonderd welke looks ik heb kunnen maken met dit palette. Look 1 is bijvoorbeeld een neutrale look die je iedere dag zou kunnen dragen. Look 2 is wat gewaagder met de groene tint, maar ook nog prima draagbaar (vind ik). Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik vind het echt een heel leuk palette. Ik ben er zelf gewoon verbaasd om haha. Zolang de pigmentatie goed is, kunnen ook zulke kleuren dus prima bij een lichte huid. Ik moet wel zeggen dat ook bij dit palette van de The Vault Collection de shimmer kleuren echt krachtiger overkomen met fixing spray en zonder net wat flauwer zijn. Zonder fixing spray maak je je look dan wel neutraler. Dus het is maar net waar je van houd of voor welke gelegenheid de look is. Een prima afsluiter van de vierdelige reeks dus!

Morphe-x-Jaclyn-Hill-The-Vault-review-1

De Morphe x Jaclyn Hill The Vault Armed & Gorgeous palette is te koop op de website van Morphe voor € 17. Wil je de volledige set kopen, dan kost het € 55.

Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Bling Boss palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Dark Magic palette gemist? Lees het terug!
Heb je de review van het Morphe x Jaclyn Hill The Vault Ring the Alarm palette gemist? Lees het terug!

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

10 reacties

Estrella 26 november 2018 - 09:13

Echte herfstkleuren! Zelf ken ik dit make-up merk niet. Ik ben heel erg fan van de oogschaduwpaletjes van I Heart make-up. Lekker budget ook!

Reply
Felice Veenman 26 november 2018 - 09:16

ik vind look 2 het mooist, geloof ik

Reply
Yvonne 26 november 2018 - 09:33

Zelf gebruik ik nooit andere make-up dan wat camouflage en maskara. Ik heb er dan ook echt geen verstand van, maar ik vind beide looks bij jou heel mooi staan, maar 2 heeft mijn voorkeur. 🙂

Reply
lodi 26 november 2018 - 10:29

Mijn eerste reactie is ook dat ik deze kleuren niet snel zou gebruiken, al vind ik ze bij jou weer prachtig staan. Eigenlijk zou ik vaker moeten variëren en gewoon proberen. Ik vind de palettes zo samen een heel leuk geheel.

Reply
priscilla 26 november 2018 - 10:37

Wat een prachtig palette! Deze kleuren vind ik altijd wel fijn om te gebruiken.

Reply
Tessa 26 november 2018 - 10:48

Zo te lezen is deze vault een mooie aankoop geweest voor je!

Reply
Naomi 26 november 2018 - 11:34

mooi palette had nog nooit van het merk gehoord

Reply
Dhini 26 november 2018 - 15:52

Prachtig palette en de kleuren zijn ook erg mooi. Leuk dat je deze palette een setje hebt

Reply
Yousra Yasmine 26 november 2018 - 21:35

Wauw wat een prachtig pallet!

Reply
Janet | thatonetime 28 november 2018 - 19:10

Ik vind het juist heel mooi staan bij je. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe mooi jij je ogen kan opmaken!

Reply

Plaats een reactie