Moederdag cadeau | inspiratie en maak het persoonlijk

door Daphne - verdraaid mooi
moederdag cadeau inspiratie tips

Nog een paar dagen en dan is het alweer Moederdag! Je hebt dus nog maar heel even de tijd om het perfecte cadeau te vinden voor jouw (bonus)mama. Ik vind het vreselijk moeilijk om het juiste cadeautje te vinden. Niet omdat er niet genoeg keus is of omdat ze veel niet leuk vindt, integendeel. Alleen wil ik altijd zo veel mogelijk waarde stoppen in zo’n cadeautje. En daar maak ik het mezelf moeilijk. 😉 Daarom wil ik in dit artikel niet alleen jou, maar ook mezelf inspireren voor het vinden van het mooiste Moederdag cadeau.

moederdag cadeau inspiratie geuren geursets

Weet je van welke soort geur of geurnoten je moeder houdt, dan is een parfum gift set met zowel een parfum als showergel of bodylotion perfect. Hiervan kan ze namelijk langere tijd veel plezier hebben. Bijvoorbeeld de fruitige en bloemige Lancôme La Vie Est Belle, de fruitige en houtige Hugo Boss Alive of de bloemige en houtachtige Acqua dell’ Elba Aarcipelago Women.

moederdag cadeau inspiratie skincare huidverzorging verzorgingstool

De meeste (misschien praktisch alle?) moeders richten zich op jouw behoefte en kijken naar wat jij nodig hebt. Daarom is het juist leuk om eens naar haar behoefte, en dan specifiek naar de behoefte van haar huid, te kijken. De Clinique Derm Pro Solutions Tired Skin is een mooie set om de vermoeide huid een oppepper te geven. Want tja… Iedereen heeft zijn of haar moeder wel eens slapeloze nachten bezorgd. 😉 Met de Glamglow YouthMud laat je haar huid stralen. De Estée Lauder set is geschikt voor elke huidtype en heeft een anti-ageing, verhelderende en revitaliserende werking. Weet je niet welk verzorgingsproduct een match is? Dan is een verzorgingstool ideaal, zoals de KORIKA Tools face roller & qua sha. Die helpt met de doorbloeding, bevordert het lymfesysteem en elimineert donkere kringen en wallen onder de ogen. 

Een persoonlijk extraatje

Ben je net als ik en wil je jouw cadeautje ook veel waardevoller maken dan je ooit met geld kan uiten? Maak het cadeau dan persoonlijk. Ik geef mijn moeder bijvoorbeeld ieder jaar een kaartje. Een foto, gedicht of zelfgemaakt knutselwerkje zijn ook opties. En weet ook dat het onze moeders uiteindelijk helemaal niet om het cadeautje gaat, maar om de liefde die jij ze geeft! Al wil ik wel dat het cadeautje leuk is haha.

Ik hoop dat ook jij je moeder in het zonnetje kan zetten en leuk kan verrassen dit jaar!

Disclaimer: natuurlijk is Moederdag helaas niet voor iedereen een mooie dag. Hopelijk kun je in dit artikel inspiratie opdoen voor een andere vrouw in je leven, zoals je oma, bonus(stief)moeder, schoonmoeder of een andere fantastische vrouw die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Iedere vrouw verdient het op haar manier! ❤️

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie