Mode & outfits voor het voorjaar | inspiratie

door Daphne - verdraaid mooi
mode & outfits voor het voorjaar inspiratie

Yaay! Eindelijk laat de zon zich vaker zien en stijgen de temperaturen. Ik krijg er lentekriebels van, dus ik ben wel toe aan een frisse wind door mijn kledingkast. Ik ging op zoek naar de nieuwste voorjaarsmode om stijlvol de lente in te gaan en struinde met mijn virtuele winkelmandje door de kleding van Jeroen Beekman. In dit artikel laat ik je een aantal items zien voor verschillende outfits voor het voorjaar, zodat hopelijk ook jij geïnspireerd raakt!

Flaneren langs terrassen

De wereld gaat stukje bij beetje weer meer open en we kunnen zelfs weer lekker een drankje doen op het terras. Dus we kunnen ook weer langs de terrassen flaneren! Daarom mag en zal jouw outfit weer gezien worden. Reden genoeg om daar wat extra aandacht aan te besteden toch?! Het zonnetje schijnt goed, maar soms is het nog verraderlijk koud. Modebewust zijn is leuk, maar we gaan natuurlijk geen kou lijden. Daarom vind ik de Giacomo mantel er onwijs leuk uitzien. 

giacomo mantel outfits mode voor het voorjaar

Ik houd zelf meer van de lichtblauwe tint en combineer het graag met een donkere jeans of lichtbeige broek. Ook de olijftint zien we dit voorjaar weer. Daar kun je net wat meer tinten mee combineren en je kunt een wat stoerdere look creëren. Hierdoor vind ik persoonlijk dat je hem wat langer door kunt dragen, tot in de herfstmaanden.

Comfy chique outfit

De kenmerkende ‘corona’ comfy outfit kun je weer iets verder naar achteren schuiven in je kledingkast, maar dat wil niet zeggen dat je kleding moet dragen die niet comfortabel zit. Ik snuffelde bijvoorbeeld tussen wat items van Luisa Cerano, waarbij me direct opviel dat er een mooie balans is tussen vrouwelijk en casual.

Veel items kun je mixen and matchen, waarbij er mooie basics als basis zijn die je op verschillende manieren met elkaar kunt combineren. Denk aan een simpele spijkerbroek, maar ook een juist wat lichtere broek voor een nog frissere lente look. En als de temperaturen nog meer stijgen, kun je natuurlijk ook gaan voor een rokje. Verschillende items zijn ook erg tijdloos. Echt van die typische basics die eigenlijk in iedere kledingkast horen!

luisa cerano mix and match outfit voorjaar

Deze zandkleurige pantalon is zo’n typisch voorbeeld van een kledingitem die je heel makkelijk kunt combineren. Tegelijkertijd is het een comfortabel item, want het bevat veel stretch. De omgeslagen pijpen zijn een leuk detail. Daarnaast sprong de gele tuniek er wat mij betreft uit. Het is geen saaie, statische blouse, want door het knoopdetail aan de voorzijde creëer je een wat meer quasi-nonchalante en losvallende pasvorm. Zelf vind ik zo’n felgele tint pas echt mooi bij mij staan wanneer ik een wat meer zongebruinde huid heb en daarom draag ik dit model de komende zomer graag door.

Dit voorjaar zie je naast de vrolijke prints in allerlei kleuren ook meer monochrome outfits in effen tinten. Het roze truitje met een soepelvallend model is echt een must-have item en het perfecte voorbeeld tussen comfy en vrouwelijk. Het is een net wat wijder model, waardoor het lekker nonchalant valt. Die kun je ook goed combineren met de zandkleurige pantalon. Persoonlijk vind ik de nieuwste CATRICE blush er perfect bij staan. Door de perzik-roze tint met een gouden glans finish krijg je een heerlijk frisse uitstraling. 

Chique, sexy en stoer

Iedereen mag gezien worden vind ik! Vind jij dat nou ook? Dan is de prachtige transparante blouse met blinde knoopsluiting echt geweldig. Draag er een prachtige, chique bralette of kanten bh onder. Zo ben je sexy en classy! Ik heb zelf al eens zo’n blouse gehad die ik eerst alleen op vakantie durfde te vragen met alleen maar onbekenden om me heen. Gelukkig is dat al lang niet meer nodig, want dit straatbeeld kom je steeds vaker tegen. Vind je deze stap nou net wat te groot? Dan kun je er natuurlijk ook een simpele, zwarte top onder dragen.

classy sexy stoer outfit mode voorjaar

Je kunt de look ook omtoveren tot een stoere, vrouwelijke outfit met bijvoorbeeld een jacket van Giacomo. Dit is een soepel vallend model met veel stretch (en dus weer comfortabel), maar wel met een krachtige uitstraling. Kies je voor het zwarte model? Dan vind ik een felrode lipstick echt een aanrader. Classy, stoer en sexy… het hele pakket!

Ik ben heel benieuwd of jij lentekriebels krijgt van deze voorjaarsmode! Ga jij het liefst voor comfy of chique?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb/een samenwerking bevatten. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 5 mei 2021 - 08:23

Die jassen zijn erg leuk! Ik ga gauw ook weer kijken voor een mooie nieuwe jas voor het voorjaar, alhoewel ik wel altijd onder de hondenharen zit haha;-)

Reply

Plaats een reactie