Mitomo Gold sheet masks review

door Daphne - verdraaid mooi
mitomo-gold-sheet-mask-review

Na een eerdere positieve review van het merk, ga ik mijn huid opnieuw verwennen met twee maskers van Mitomo. Deze keer ga ik voor goud met het Mitomo Gold & Horse Oil Sheet Mask en het Mitomo Gold & Bee Venom Sheet Mask. Natuurlijk zal ik weer goudeerlijk zijn in deze review en hoop ik dat de gouden bergen die Mitomo met deze maskers belooft, ook nakomt. 😉

Beide maskers zijn onderdeel van de Mitomo Premium Collectie, geschikt voor alle huidtypen en gebruik je op dezelfde manier. Reinig eerst je gezichtshuid en maak het glad met een toner. Haal dan het masker uit de verpakking, breng het aan op het gezicht en verdeel het masker gelijkmatig met je gezichtscontour. Laat dan het masker zo’n 20 tot 30 minuten inwerken voor je het verwijdert. Na het verwijderen van het masker, kun je het resterende serum in de huid masseren, zodat het goed opgenomen kan worden in de huid.

Mitomo Gold & Horse Oil Sheet Mask review

mitomo-gold-horse-oil-sheet-mask-review-2

In dit masker zijn de voornaamste ingrediënten goud en paardenolie voor een ultra-hydraterend effect. Goud bevordert de productie van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid stralender. Paardenolie vermindert ontsteking en schilfering van de huid. Daarbij wordt het gemakkelijk in de huid opgenomen. Het bestaat namelijk uit gebalanceerde aminozuren en de structuur ervan, lijkt sterk op dat van de mens.

mitomo-gold-horse-oil-sheet-mask-review-1

Mitomo belooft met dit masker een stralende en gehydrateerde huid. Het zou ontstekingen en een schilferende huid verminderen en de huid verzachten. Daarbij heeft het masker een aangenaam koel effect.

mitomo-gold-horse-oil-sheet-mask-review

Het masker heeft een goede pasvorm. Alleen mis ik een klein stukje bij mijn neus en is het daarom niet helemaal bedekt. De geur kun je het beste omschrijven als fris-zoet. Je ruikt het bij het openmaken van de verpakking, maar is verder niet meer aanwezig als je het masker aangebracht hebt. Het is gelukkig dus zeker niet overheersend. Het masker voelt heerlijk fris en onwijs hydraterend.

mitomo-gold-horse-oil-sheet-mask-review-4

Na het verwijderen van het masker had ik nog veel serum in de verpakking en op mijn gezichtshuid. Dat heb ik in mijn gezichtshuid en hals gemasseerd. Het serum trekt vrij snel in de huid en laat geen plakkerig gevoel achter. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd en het straalt!

Mitomo Gold & Bee Venom Sheet Mask review

mitomo-gold-bee-venom-sheet-mask-review

In dit masker zijn de voornaamste ingrediënten goud en bijengif, voor een liftend en stralend effect. Net als bij het vorige masker bevordert goud de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid stralender wordt. Het bijengif hydrateert en verstevigt de huid en het wordt al sinds de oude geneeskunde gebruikt als ‘natuurlijke botox’, omdat het de huid glad maakt, lift en strakker maakt. Daarom heeft dit masker ook een anti-aging effect. Ook bevat het bijengif mellitron. Aangetoond is dat deze stof ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

mitomo-gold-bee-venom-sheet-mask-review-1

Mitomo belooft met dit masker een gehydrateerde, stralende en verstevigende huid. Daarbij heeft het masker een aangenaam koel effect.

mitomo-gold-bee-venom-sheet-mask-review-2

Het masker heeft een goede pasvorm voor mijn hoofd en een betere pasvorm bij mijn neus dan het Mitomo Gold & Horse Oil Sheet Mask. Het voelt heerlijk verfrissend aan en zo ruikt het ook, want heeft namelijk een hele lichte, frisse geur. Verder bevat het voldoende serum voor zowel mijn gezichtshuid, als mijn hals. Na het verwijderen van het masker is mijn huid heel gehydrateerd. Daarbij voelt mijn huid heel zacht en glad en dat houdt ook een aantal uur aan. Ook de glow die verschijnt door het masker vind ik erg mooi. Echt een fijne boost voor mijn huid.

mitomo-gold-bee-venom-sheet-mask-review-4

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 13 augustus 2019 - 16:56

Beide maskers klinken erg fijn

Reply
Sonja 13 augustus 2019 - 19:27

Ben heel benieuwd naar dit merk. Ziet er goed uit.

Reply

Plaats een reactie