Miracles by Stella frisse dag deodorant review

door Daphne - verdraaid mooi
miracles by stella frisse dag deodorant review-1

In de laatste Bluxbox zat een deodorant van Miracles by Stella. Ik raakte nieuwsgierig naar het product door Stella’s motto: “smeer niets op je huid dat je niet kunt eten”. Ik zou niet zo snel een hapje nemen van de deodorant, maar ik ben wel erg benieuwd naar de werking ervan. Daarom test ik het voor je en lees je hier de Miracles by Stella frisse dag deodorant review.

Deze deodorant is in een stickvorm en kun je gemakkelijk omhoog draaien door aan het wieltje aan de onderkant te draaien. De dop klikt stevig vast en er zit nog een beschermkapje over de deodorant zelf. Je kunt de deodorant dus met een gerust hart meenemen in je tas.

miracles by stella frisse dag deodorant review-2

De frisse dag deodorant is een natuurlijke, veganistische deodorant op basis van munt en salie. Dat zorgt ook voor de heerlijke frisse geur en is daarom unisex. Verder bevat het geen aluminium en is het geschikt voor alle huidtypen, ook de verstoorde huid. De deodorant is zuinig in gebruik en bij normaal gebruik doe je er volgens het merk maar liefst 4 tot 6 maanden mee. Dan is deze deo misschien niet goedkoop, maar het verdient zichzelf terug ten opzichte van reguliere deodorants.

Gebruik & review Miracles by Stella frisse dag deodorant

Je haalt de stick één à twee keer licht op en neer onder de oksel om de hele dag fris te zijn. Laat het dan even intrekken voor je je aankleedt om vlekken te voorkomen. Voelt de stick wat hard aan, houd hem dan even onder de oksel tot de stick door de lichaamswarmte iets zachter wordt. Is de deodorant bijna op en kun je het laatste beetje niet op een normale manier onder je oksel smeren? Haal dan wat product met een spateltje eruit en verdeel het met je vingers.

miracles by stella frisse dag deodorant review-3

Toen ik de deodorant de eerste keren gebruikte, werd het wat korrelig en ging ik er met mijn handdoek over om de overtollige restjes te verwijderen. Daarna kwam ik er pas achter dat je de stick dan even op de huid warm moet laten worden om het in je huid te kunnen laten smelten. En dat werkt! Ook de deodorant op zich, vind ik goed werken. Het houdt nare geurtjes weg en mijn oksels blijven droog.

De Miracles by Stella frisse dag deodorant is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en online via onder andere miraclesbystella.com voor € 23,95 en bij douglas.nl voor € 24,68.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 16 september 2020 - 08:33

Interessant! Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord. Ik heb nu een deo van Deoleen, en die werkt enigszins, maar ik vind hem nog niet ‘perfect’;-) Goed om te weten dat je deze deo eerst een beetje warm moet laten worden, dat korrelige lijkt mij inderdaad anders ook niet zo prettig voelen onder je oksels.

Reply
Deb 16 september 2020 - 10:02

Klink interessant. Ik heb er nu een van FA, die is het meest effectief (en ruikt lekker) misschien niet zo mild voor mijn huid. Maar doet wel wat ie moet doen. Helaas doen natuurlijke deo’s het minder goed bij mij. Dus zou er niet zo snel opnieuw een kopen, helemaal niet van dit bedrag 😂.

Reply
Lenneke 1 mei 2023 - 19:51

Ik gebruik altijd Odorex extra dry dipper..fantastisch en 1 x per maand en klaar is kees!

Reply

Plaats een reactie