Mineralissima review | minerale make-up + winactie

door Daphne - verdraaid mooi

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de ingrediënten in skincare, maar ook in make-up zitten genoeg bestanddelen waar niet ieder huidje blij van wordt. Zeker wanneer je een gevoelige of vette huid hebt. Ik test vandaag verschillende minerale make-up producten van Mineralissima en vertel je meer over minerale make-up. Daarom lees je hier de Mineralissima review, waarbij ik onder andere de foundation, blush en wenkbrauwpoeder test én een leuke kortingscode voor je heb. Daarnaast mag ik het New To Minerals Luxe make-up test pakket weggeven aan een van jullie. Scroll naar het einde van de review om te kijken hoe je kans kunt maken.

Minerale make-up wordt gemaakt van materialen uit kostbare aarde en is daarom natuurlijk, niet-chemisch en geurvrij. Het bevat dan ook geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Daarbij blijft het lang houdbaar en blijft het lang op je huid zitten. Het droogt je huid niet uit, maar voelt juist licht aan en laat de huid ademen. Daarom is het volgens Mineralissima zelfs geschikt voor de meest gevoelige en acné-gevoelige huid. Verschillende producten bevatten natuurlijke zonnefilters, maar die zijn niet officieel getest op het onderdeel SPF. Houd er dus rekening mee dat je bijvoorbeeld een dagcrème gebruikt waar wel een bepaalde sterkte SPF in zit.

In veel producten zitten dezelfde ingrediënten. De meest voorkomende leg ik hieronder even uit:

  • Mica (CI77019): zorgt voor een lichte glans.
  • Zincoxide (CI77941): antioxidant, dat ontstekingsremmend werkt en een natuurlijke bescherming is tegen de zon. Daarnaast kan het de geïrriteerde huid helpen te verzachten en kalmeren.
  • [+/-] CI77891 = titaandioxide: een natuurlijk pigment met natuurlijke bescherming tegen de zon.
  • CI77491, CI77492, CI77499, CI77007 = ijzeroxiden: zorgen voor kleur aan het product, zodat het matcht met je huidtype.

Met de kortingscode Verdraaid10 shop je met 10% korting op mineralissima.nl.

De code is geldig t/m 14 februari.

New To Minerals Luxe make-up test pakket | € 16,50

Ik had voorheen nog nooit minerale make-up gebruikt en was niet bekend met het merk. Daarom kan het vinden van de juiste kleur een flinke uitdaging zijn. Gelukkig zijn er verschillende testers verkrijgbaar, waaronder deze New To Minerals set. Hierin zitten vijf mini potjes, waarbij jij zelf de kleur mag bepalen. Je kiest twee foundations uit, een blush OF bronzer, een concealer en een finishing poeder. Daarnaast bevat de set ook een mini kabuki brush, zodat je gelijk de juiste tool hebt om de poeders aan te brengen.

mineralissima new to minerals luxe make-up test pakket review

Minerale foundation | Beech & Birch

Een juiste foundationkleur online vinden blijft een beetje aanvoelen als Russisch roulette, maar gelukkig kun je door de testers op een goedkope manier de juiste tint vinden. In het pakket kun je twee tinten kiezen. Ik koos voor Beech en Birch, beiden voor de lichte huid en met een matte finish. Beech heeft een warme, neutrale ondertoon en Birch heeft een koele ondertoon.

mineralissima minerale foundation swatch beech birch review

Met deze foundationpoeders creëer je een mat, egaal en natuurlijk resultaat, waarbij je de dekking kunt opbouwen. Je brengt de losse foundation met een kwast aan op je gezicht en blendt het met zachte, cirkelvormige bewegingen uit. Deze stap kun je herhalen tot je de gewenste dekking hebt. Let op: hoe steviger de kwast, hoe hoger de dekking en hoe meer fluffy de kwast, hoe gelijkmatiger de dekking.

mica (CI77019), zinc oxide (CI77947) +/- [CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007]

mineralissima minerale foundation swatch beech birch review-1

Op de afbeelding hierboven zie je twee foto’s. Links zonder foundation en rechts bracht ik de tint Beech aan. Dat is voor mijn lichte huidtint met een neutrale ondertoon een goede match. Ik bracht de poeder aan met de mini kabuki brush. Door de vorm en het formaat kun je gemakkelijk bij alle hoekjes komen, zoals je neusvleugels.

Ik kon me er niks bij voorstellen hoe een poederfoundation zou zijn, aangezien ik altijd vloeibare foundations draag, maar wat zijn de poeders zacht en wat maakt het mijn huid fluweelzacht! Je blendt het gemakkelijk uit en het resultaat is een egale, matte huid met een lichte tot medium dekking. Precies waar ik van houd. De roodheden rondom mijn neus en op mijn kin zijn verdwenen. Daarbij oogt het niet droog en ligt het niet op de huid, waardoor het er gewoon mooi natuurlijk uit ziet.

Flawless Finishing poeder

Normaal gezien poeder je je huid af na het aanbrengen van al die creamy producten, maar grappig genoeg kun je na het aanbrengen van poederproducten ook je huid ‘finishen’ met een poeder. Deze poeder heeft een neutrale ondertoon, is geschikt voor de lichte tot medium huidtinten en heeft een matte finish met een subtiele glitter. Het is onwijs soepel en zacht, waardoor je gezicht er prachtig uitziet en je make-up lang blijft zitten.

mineralissima flawless finishing poeder swatch review

Mica (CI77019), silica, +/- [CI77891, CI77491, CI77492, CI77499]. Silica neemt olie en zweet op, waardoor je make-up langer blijft zitten. Daarnaast laat het je make-up beter aan je huid hechten.

mineralissima flawless finishing poeder swatch review-1

Door de poeder foundation heb ik niet het gevoel dat ik mijn huid af moet poederen, maar toch ben ik blij dat ik dat voor de test wel gedaan heb. Het brengt namelijk weer wat glow terug in mijn gezicht door de hele fijne pareltjes. De kleur is transparant, dat is vooral op de swatchfoto goed terug te zien, en voelt licht aan. De close-up foto pakt de pareltjes helaas niet goed op, maar zo kun je mijn huid wel goed van dichtbij zien. Daar kun je dan ook extra goed zien dat de foundation en finishing poeder niet volledig dekkend zijn, maar mijn huid er wel erg mooi uitziet.

Minerale Blush | Flirt

Deze tint blush heeft een koele ondertoon, is geschikt voor de lichte huid en heeft een zacht glanzende finish. Je kunt de blush aanbrengen op je wangen, slapen en/of ogen.

mineralissima minerale blush swatch flirt review

Mica (CI77019), [+/-] CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007.

mineralissima minerale blush swatch flirt review-1

De blush bracht ik aan op de appeltjes van de wangen en blendde het naar de haargrens uit. De blush heeft een natuurlijke tint die niet erg opvalt, maar de huid toch een gezonde en frisse gloed geeft. Daarom vind ik deze blush perfect voor een lichte make-up look voor overdag. Lijkt de blush jou wat te licht? Dan kun je hem ook nog wel wat opbouwen, maar je krijgt er geen clownswangen van hoor. 😉 Ook hier is de poeder weer zacht en blendde het erg gemakkelijk uit.

Minerale Concealer | Almond

Mineralissima heeft niet veel concealer in het assortiment, maar vooral correctors, waarmee je bijvoorbeeld blauwe kringen of rode plekjes kunt neutraliseren. Daarnaast kun je kiezen uit één tint voor de lichte tot medium huid en één tint voor de medium tot donkere huid. Ik laat je natuurlijk de eerste zien: Almond. Die heeft een koele tot neutrale ondertoon en heeft een matte finish. Hiermee kun je een vlekkeloze en gelijkmatige look creëren.

mineralissima minerale concealer swatch almond review

Mica (CI77019), titanium dioxide (CI77891), +/- (CI77491, CI77492, CI77499, CI77007).

mineralissima minerale concealer swatch almond review-1

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben een onwijze zeurpiet als het gaat om concealer. Er zijn namelijk niet veel concealers die het op kunnen nemen tegen mijn donkere kringen. Ook deze concealer niet helaas. Het vlakt de kleur van de extreem donkere kringen wel af, maar helaas niet voldoende van wat ik zoek. Daarnaast vind ik een vloeibare concealer onder mijn ogen prettiger, omdat het dan minder snel de fijne lijntjes zichtbaar laat zijn. Met een poeder is dat toch meer zichtbaar. Je merkt trouwens goed dat de poeder geschikt is voor een koele ondertoon, want af en toe komen er ineens zichtbare, rode pigmenten tevoorschijn. Je ziet op de foto namelijk ook twee rode vegen zitten. Die heb ik er voor jouw beeld expres op laten zitten.

Het is wel geschikt voor de roodheden rondom mijn neus en eventuele andere oneffenheden, omdat ik daar geen full-coverage verlang.

Minerale Bronzer Sunkissed | € 16,85

mineralissima minerale bronzer review sunkissed

Deze tint heeft een subtiele, glanzende finish en is geschikt voor de lichte huidjes met een neutrale ondertoon. Het bevat geen nanodeeltjes, bismut, parfum, talk of parabenen. Je kunt het op twee manieren gebruiken. Of over het hele gezicht voor een volledig stralende sunkissed glow of op bepaalde zones voor wat extra diepte en een mooie glow. Ik bracht de bronzer aan op de wangen onder mijn jukbeenderen, op het voorhoofd bij de haargrens en bij de kaaklijn. Je maakt dus eigenlijk een soort 3 aan beide kanten van je gezicht. 

mineralissima minerale bronzer swatch sunkissed

Mica (CI77019), Zinc oxide (CI77941), [+/-] CI77891, CI77491, CI77492, CI77499

Ik bracht de bronzer op het voorhoofd bij de haargrens aan, onder de jukbeenderen en bij de kaaklijn. De blush zit hier ook nog op de appeltjes van mijn wangen en mengt mooi met elkaar.

mineralissima minerale bronzer swatch sunkissed-1

Wauw wat is deze bronzer mooi en ook weer zo fijn in gebruik! Ik vind het een fijn product om net weer wat kleur en diepte in het gezicht te creëren. De glans is niet overdreven, maar je krijgt juist een gezonde look met een natuurlijk effect. Dat laatste wordt versterkt door de lichte kleur die goed bij mijn huid past. Het valt dus niet echt op dat ik een bronzer aangebracht heb, maar geeft alsnog een extra touch aan de look.

Highlighter Velvet | € 13,50

mineralissima highlighter review

Deze highlighter met satijnen finish heeft een glinsterende, licht champagne, neutrale tint met gouddeeltjes die geschikt is voor zowel de lichte als medium huid. Je zou hem volgens het merk zelfs als oogschaduw kunnen gebruiken. Het bevat geen parabenen, chemicaliën en andere vulstoffen.

mineralissima highlighter swatch velvet

Mica (CI77019), [+/-] CI77891, CI77491, CI77492, CI77499

mineralissima highlighter swatch velvet-1

Ik bracht de highlighter aan op de jukbeenderen en het cupido-boogje. Let op dat wanneer je deze highlighter gaat gebruiken, het pigment BIZAR is! Tik je penseel goed af of breng de poeder eerst even aan op je handpalm, zodat je de poeder goed kunt doseren. Helaas komt de glans en de fijne glinstering op de foto totaal niet over, dus je moet me even op mijn blauwe ogen geloven. Al zie je het pigment en de glans al goed op de hand-swatch. Je kunt bij de highlighter dus voor zowel een subtiel als een extreem resultaat kiezen. Het is maar net waar je zin in hebt.

Define Wenkbrauwpoeder Light | € 12,85

mineralissima define wenkbrauwpoeder review light

Je wenkies bepalen een groot deel van je uitstraling. Deze poeder heeft een koele ondertoon, blendt prachtig met je bestaande wenkbrauw en is geschikt voor de lichtere huidtypes. De formule is longlasting, waardoor je wenkies de hele dag goed zitten.

mineralissima define wenkbrauwpoeder swatch light

Mica (CI77019) [+/-] CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, Magnesium stearaat. Dat laatste biedt een goed hechtingsvermogen aan de huid.

mineralissima define wenkbrauwpoeder swatch light-1

Op de foto hierboven zie je het resultaat. Als je wilt weten hoe mijn wenkbrauwen eruit zien zonder poeder, dan moet je even terug naar boven scrollen naar de review over de concealer. De poeder is goed gepigmenteerd, waarbij je de kleur goed op kunt bouwen of juist mooi blenden en zachter maken met een spoolie. De kleur is voor mij goed en ik vind het zelf een neutrale ondertoon hebben; niet heel warm bruin, maar ook niet erg assig. Kleine tip: bij een poederproduct voor je wenkbrauwen kun je nooit echte strakke lijnen zetten. Houd je daar, net als ik, wel van? Dan kun je de wenkbrauwen omlijnen met een vloeibare concealer. Op die manier krijg je net zo’n strakke wenkbrauw als ik.

Natuurlijke lippenstift Iza | € 15,50

mineralissima natuurlijke lippenstift review Iza

Deze lipstick heeft een semi matte finish en heeft een nude-bruine teint. Het bevat verschillende natuurlijke oliën, wassen en minerale pigmenten.

mineralissima natuurlijke lippenstift swatch Iza

Butyrusspermum Parkii (Organic Shea Butter), Ricinus Communis (Organic Castor Seed Oil), Linanthes Alba (Organic Meadowfoam Seed Oil), Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba Seed Oil), Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax), Mica, Iron Oxides. May contain Tita

mineralissima natuurlijke lippenstift swatch Iza-1

De lipstick is niet direct erg gepigmenteerd en heeft daarom niet direct een volledige dekking, maar je kunt het wel opbouwen om dat te creëren. Daarnaast is textuur heerlijk romig en brengt daarom makkelijk aan en smeert goed uit. Door die romige textuur kun je de lipstick tussendoor ook goed bijwerken nadat je bijvoorbeeld gegeten of gedronken hebt. Dan slijt de lipstick namelijk wel vrij snel. Door de nude tint kun je de lipstick lekker makkelijk combineren met verschillende outfits en looks.

mineralissima natuurlijke lippenstift swatch Iza-2

Review Mineralissima make-up

De ingrediëntenlijst is onwijs kort en daarom heel duidelijk en overzichtelijk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, zeker wanneer je een gevoelige huid hebt. Daarbij laat deze make-up je huid gewoon ademen en verstopt het de poriën niet.

Ik gebruik normaliter vooral vloeibare make-up en poeder eigenlijk zelden af, omdat ik door poeder vaak een droog gevoel aan mijn huid krijg. Daarbij heb ik het ook niet snel nodig door mijn normale huidtype. Daarom was ik extra benieuwd wat ik van deze make-up zou vinden. Het is me oprecht 100% meegevallen. De poeders zijn fluweelzacht, liggen niet op de huid en laat het ook niet droog aanvoelen. Daarbij blijft alles gedurende de dag echt onwijs goed zitten, zonder dat ik het gehydrateerde gevoel verlies. Daarnaast blenden de poeders mooi in elkaar over en vlekken ze niet. Het pigment is goed en redelijk op te bouwen. Bij de highlighter kun je het extreem opbouwen. 😉 Het enige product wat voor mij zeker geen match was, is de concealer. Daar blijf ik bij mijn vertrouwde vloeibare variant.

Het enige wat ik tijdens het bestelproces moeilijk vond, is het bepalen van de kleur. Bij de meeste producten is geen swatchfoto beschikbaar, waardoor het echt een gok is of de kleur juist is. Daarom ben ik wel blij dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor het make-up test pakket, zodat je niet gelijk veel geld kwijt bent. Als je het merk nog niet kent, dan raad ik je dat zeker aan.

mineralissima new to minerals luxe make-up test pakket review-1

De meeste producten die voor je gezichtshuid gemaakt zijn, kun je niet per definitie op je ogen gebruiken. Soms zijn verschillende bestanddelen niet geschikt voor de huid rondom je ogen en kun je daar irritatie van krijgen. Deze poeders zijn daar wel geschikt voor en daarom multifunctioneel. Wel zo makkelijk. Zeker als je een keer op reis gaat en je make-up niet teveel ruimte in beslag mag nemen.

Win het New To Minerals Luxe make-up test pakket

Wil jij ook kennismaken met verschillende minerale make-up producten van Mineralissima? Met het make-up test pakket, die je naar jouw huidtint en wensen kunt personaliseren, krijg jij nu de mogelijkheid! Wil je kans maken op dit pakket? Volg dan onderstaande stappen! De winactie loopt zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik vind de reden ook altijd leuk om te lezen!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagramaccount @verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 14 februari. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen. 

Kun je niet wachten met bestellen tot je misschien gewonnen hebt? Gebruik dan de kortingscode Verdraaid10, waarmee je met 10% korting kunt shoppen op Mineralissima.nl! De code is geldig t/m 14 februari.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

59 reacties

bychristiana 8 februari 2021 - 09:37

Ik gun het pakket graag aan een andere trouwe lezer, omdat ik zelf erg gehecht ben aan mijn eigen make-up-jes;-) Ik vind de highlighter die je laat zien vooral erg mooi, het is jou ook wel toevertrouwd om producten met zo’n (zoals jij het noemt) bizarre pigmentatie mooi toe te passen, zonder dat je er direct als Pipo de clown uitziet;-) Wat een enorm goede tip trouwens; om concealer rond de wenkbrauw te gebruiken voor een strakke lijn. Noooooit eerder gehoord. Meer van zulke tips zijn zeer welkom.

Reply
Marian B 8 februari 2021 - 12:52

Dat ziet er goed uit. Ik zou ook wel graag kennismaken met Mineralissima. Ik heb een vrij gevoelige huid dus ik kan niet zo mar alles gebruiken, maar dit durf ik wel aan. De kleur bepalen vind ik ook altijd lastig, zelfs met foto want het is op je telefoon of laptop toch altijd net iets anders. Ik ben benieuwd en ga duimen! 🍀

Reply
BlogEnBeauty 8 februari 2021 - 13:52

Ik doe hier ook graag mee, ik vind dit wel een heel leuk pakket.

Reply
Leanne 8 februari 2021 - 15:32

Wat een toffe winactie.
Na mijn bevalling (15 maanden geleden) is mijn echt dramatisch veranderd. Pukkeltjes/korstjes kwamen ineens massaal tevoorschijn. Om te huilen vond ik dat. Inmiddels is alles weer tot rust maar heb nog niet een product gevonden waarvan ik denk: yes!! Dit klinkt wel heel goed. Fingers crossed!

Reply
Deb 8 februari 2021 - 21:26

Mooi pakket! Ik doe graag mee. Ik gebruik normaliter een liquid bronzer en wanneer ik foundation gebruik eentje van Bare Minerals. Ik ben wel benieuwd of ik deze even fijn vind. Het enige dat me inderdaad moeilijk lijkt, is om de juiste kleur te kiezen.

Reply
Anita H. 8 februari 2021 - 21:53

Ik doe mee. Sowieso omdat ik altijd nieuwe make-up kan gebruiken. Ik maak vaak gebruik van make-up. Dat het hier om minerale make-up gaat, vind ik een grote pre, voor lipstick eigenlijk zelfs wel een voorwaarde.

Reply
nicole 8 februari 2021 - 23:00

Wauw wat ziet dat er prachtig uit. Heb zin om weer een mooi makeupje op te doen als mijn ooglidcorrectie genezen is, alles zal dan zoveel mooier staan

Reply
Rik 10 februari 2021 - 05:19

Ik denk dat ik “mijn meiden” hier heel veel plezier mee kan doen.

Reply
Angel 10 februari 2021 - 06:25

Ik doe graag mee. Mijn dochter gaat nu proberen met make up en dit is een mooi pakket voor haar. Alles wat ze nodig heeft voor een mooi make up.

Reply
Annemieke 10 februari 2021 - 06:53

Wat een mooi nieuw merk! Geen geheimzinnige ingrediënten, geen rommel en heel natuurlijk. En ook een fijne, eerlijke review

Reply
Ingrid 10 februari 2021 - 07:38

Sinds een paar maanden gebruik ik een minerale poeder foundation en ik ben er heel blij mee. Het is inderdaad even zoeken naar de kleur en even wennen aan het gebruik. Ik gebruik nog geen andere minerale producten maar ben daar wel erg benieuwd naar.

Reply
Jacqueline de Waal 10 februari 2021 - 08:40

Wooh wat een schitterende kleuren

Reply
Karin 10 februari 2021 - 08:54

Ik ben altijd in voor nieuwe merken, nieuwe kleuren….nieuwe geuren….en Valentijn is normaal gesproken mijn dag niet, mijn partner is dan jarig. Dit zou mijn dag goed maken 🙂

Reply
Kirsten 10 februari 2021 - 09:07

Wat een leuk pakket! Ik doe graag mee!

Reply
Monique Stoppels 10 februari 2021 - 09:10

Ik wil dit super graag proberen. Minerals zijn ook nog eens verzorgend voor de huid en smeren deze niet dicht. Ik ben helemaal voor en sowieso altijd op zoek naar iets nieuws.

Reply
Nelly 10 februari 2021 - 09:23

Leuk om kennis te mogen maken met deze producten.

Reply
Fenny 10 februari 2021 - 09:49

Ik ben al zo lang op zoek naar de fijnste minerale Make-up! dit omdat het gewoon veel lichter & fijner voelt op je huid dan ” normale ” make-up. Verder heb ik het merk Mineralissima even opgezocht en wat een topmerk!! Vooral omdat zij volledig veganistisch en dierproefvrij zijn! SUPER! dit is iets wat ik onzettend belangrijk vind & ook op let bij de koop van mijn make-up maar ook verzorgingsproducten!

Veel Liefs Fenny

Reply
Ran Slag 10 februari 2021 - 10:05

Wat leuk, ik doe heel graag mee. Ik vind je uitleg heel inspirerend.

Reply
Elvi 10 februari 2021 - 10:25

Beste Daphne,
Wat een leuke, uitgebreide review. Ik doe graag mee voor dit New To Minerals Luxe make-up test pakket omdat ik het graag zelf zou willen ervaren hoe dit zou zijn voor mij.

Reply
Marlies 10 februari 2021 - 10:38

mooie make up, doe graag mee. mijn huid is erg onrustig en tot nu toe voelt de make up die ik aanbreng niet echt fijn. ♡♡♡

Reply
petra 10 februari 2021 - 10:40

ik ben erg benieuwd vooral naar de highlighter! dus ik doe graag mee

Reply
Willem de Wal 10 februari 2021 - 10:48

Mijn zus heeft een heftige en drukke tijd in de zorg achter de rug, het zou fijn zijn haar met dit make up pakket te mogen verrassen.

Reply
Angelique 10 februari 2021 - 11:11

Ik zou enorm graag meedoen, ik ben dol op make up ( zonder ga ik ook niet de deur uit ) en ik vind het altijd heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen, ik ken dit merk niet, maar wat ik zie maakt me heel blij, dus ik ga heel hard duimen dat ik dit mag winnen.

Reply
Anton Hompe 10 februari 2021 - 11:22

# IK DOE MEE VOOR MIJN PARTNER lIA DIE KAN WEL EVEN EEN BOOST GEBRUIKEN EN MISSCHIEN VIND ZE HET LEUK EN MOOI OM ZICH EVEN GEZELLIG EN FRAAI OP TE MAKEN ONDANKS DE WAT MOEILIJKE MEDISCHE ZAKEN DIE NU SPELEN…….

Reply
Eliatha Buurmans 10 februari 2021 - 11:35

Tijdens mijn werk als postbode kan ik door de extreme kou wel wat extra gezichtsverzorging gebruiken.

Reply
Lotte 10 februari 2021 - 12:59

Ik gebruik pas sinds korte tijd weer wat make-up, waarbij ik kies voor zo natuurlijk mogelijk. Deze minerale producten spreken mij dan ook zeker aan!

Reply
Ineke 10 februari 2021 - 13:11

Ik vind dit wel een heel mooi New To Minerals Luxe make-up testpakket. Ik doe hier ook graag mee.

Reply
Dineke 10 februari 2021 - 13:15

Ik doe graag mee voor mijn dochter die wel een oppepper kan gebruiken!

Reply
Kim 10 februari 2021 - 13:15

super! doe graag mee! hou wel van me eens mooi op te maken maar ben nog op zoek naar goede producten en dit lijkt me zeker wel wat!

Reply
Jacqueline Pallett 10 februari 2021 - 15:44

Ja, ik maak graag kans op dit pakket en niet voor mezelf, maar voor mijn schoondochter, die veel beter met make-up om kan gaan dan ik. Zij zou zo’n pakket echt kunnen waarderen.

Reply
An 10 februari 2021 - 16:15

Fijn en duidelijk die foto’s die je bij de review zet. Ik vind het altijd heel moeilijk om de juiste kleur te bepalen. Ik zou het heel fijn vinden om met dit merk eens kennis te mogen maken,lijken me mooie producten

Reply
Mariska 10 februari 2021 - 17:40

Wat super professioneel weergegeven. Geeft echt goed beeld. Zou het heel graag willen winnen.

Reply
Astrid 13 februari 2021 - 11:29

Ik gebruik het liefst natuurlijke makeup, en deze natuurlijke mineralen zien er erg mooi uit op de foto’s. Ik zou dus heel graag deze box winnen.

Reply
Diny Gijsberts 10 februari 2021 - 18:18

Vega mineralen makeup heeft al héél lang mijn voorkeur omdat ik een gemengde huid heb , en zeker nu ik in de overgang zit met de alom bekende opvliegers

Reply
L. Kroon 10 februari 2021 - 18:52

Ik doe graag mee met deze actie. De kleuren zien er erg mooi uit.

Reply
Jorine 10 februari 2021 - 19:30

Wat een mooi pakket! Mooie kleuren en na jouw positieve review zeker benieuwd naar. Ik doe graag mee!

Reply
Yvon 10 februari 2021 - 19:31

Een goede foundation kiezen is nog altijd een drama. Ik dacht er een gevonden te hebben, die mijn littekens goed kon camoufleren, maar ik krijg ik daar enorme acne van. Het maakt me erg onzeker, wil er graag verzorgd en fris uitzien. Ik doe graag mee aan deze actie.

Reply
Mireille 10 februari 2021 - 19:56

Ik doe graag mee. Ik heb niet eerder minerale makeup geprobeerd en ben enorm nieuwsgierig naar het effect.

Reply
Anita te Gussinklo 10 februari 2021 - 20:46

Dit is wel een heel mooi resultaat, ben benieuwd en doe graag mee aan deze actie

Reply
Jojanneke 10 februari 2021 - 20:56

Ik doe ook graag mee met deze actie. Wat een geweldige prijs om te winnen!
Ik houd van natuurlijke make-up. Niet te opvallend, maar wel mooi en verzorgd. Deze make-up zou ik dan ook zelf kunnen kopen.
Vorig jaar zijn mijn vriend en ik verhuisd en hebben het hele huis van top tot teen opgeknapt. Toen is er de aandacht en het geld tijdelijk naar wat anders gegaan en is er weinig nieuwe make up gekocht. Inmiddels is het dus ook wel weer nodig om mooie nieuwe make up spulletjes in mijn badkamerkastje te hebben staan 😉

Reply
Amelie 10 februari 2021 - 21:00

Wat een prachtig pakket! Ik vind de uitgebreide uitleg en de foto’s ook heel prettig. Zo kun je goed zien wat de mogelijkheden zijn. En wat knap aangebracht Daphne, daar zal ik nog wel even op moeten oefenen vrees ik 😉 Ik doe heel graag mee voor dit mooi verwenpakket.

Reply
Lee-Ann 10 februari 2021 - 21:27

Dit is een heel erg leuk pakket, niet alleen voor mezelf maar vooral ook voor mijn zusje. Ik doe graag mee

Reply
neeltje 10 februari 2021 - 21:59

wat een mooi pakket, met 55 jaartjes op de teller heb je wel wat hulp nodig om er mooi uit te blijven zien !

Reply
Angelique 10 februari 2021 - 22:13

Zo ontzettend mooi die zou ik Kado willen doen aan m’n nichtje die echt heel heel erg blij zal worden hiervan

Reply
iris 10 februari 2021 - 22:22

Mooi pakketje. Ik doe heel graag mee.

Reply
renilda 10 februari 2021 - 22:23

Ik Zou het cadeau willen doen aan mijn dochter

Reply
Ivana 10 februari 2021 - 23:35

Ik ben dol op make-up op basis van mineralen, ik zou het heel leuk vinden om deze producten uit te proberen

Reply
Nina Mol 11 februari 2021 - 06:05

Als ik net zo mooi als jij zou worden doe ik heeeeeeeeeeeeeeel graag mee!

Reply
Anaïs 11 februari 2021 - 06:46

Wat een fijne en duidelijke review! Je krijgt meteen zin om met de productjes aan de slag te gaan! Ik ben vertrouwd met het gebruik van de minerale make-up van Jane Iredale. Mineralissima is een merk dat al lang op mijn lijstje staat om eens te proberen. Momenteel ben ik hoogzwanger van mijn tweede kindje. Ik wil dan ook graag meedoen om het pakket te winnen zodat ik zelfs na enkele korte nachtjes kan stralen!

Reply
Inge Bergsma-Kiezebrink 11 februari 2021 - 11:03

Ik zou ook graag meeloten. Ik ben er nog niet mee bekend, maar het lijkt me een heel fijn merk om kennis mee te maken.

Reply
lottie 11 februari 2021 - 19:37

Het lijken mij PRACHTIGE producten!!!

Reply
Brii 11 februari 2021 - 20:03

Gaaf ik doe mee!

Reply
Angelique 12 februari 2021 - 20:44

Nu ik wat ouder word vind ik het belangrijk om mijn huid goede beschermen tegen de zon.
Las dat er zonbescherming in deze make-up zit
Helemaal top en erg mooi

Reply
Ilse Verhoeven 13 februari 2021 - 10:28

Ik doe graag mee met deze actie. Kan wel wat kleur op mijn gezicht gebruiken!

Reply
Joyce Luiten 13 februari 2021 - 14:09

Prachtige natuurlijke producten! Zou het heel graag willen winnen 🙂 Mooie natural look!

Reply
Centine Blaakman 13 februari 2021 - 15:24

Wat een prachtig pakket. Zou ik graag willen winnen. Want ook al zitten we al tijden thuis, ook voor de zoomcalls willen we er prachtig uitzien toch?

Reply
Esther 13 februari 2021 - 20:22

Wow, mooie prijs. Heerlijk om jezelf even lekker mee te verwennen.

Reply
Anneliese de Waal 14 februari 2021 - 10:00

Ik doe erg graag mee, vind de make-up erg mooi bij je staan. Zou de make-up graag willen proberen op mijn huid.
Groetjes Anneliese

Reply
Danielle Moree 14 februari 2021 - 22:34

Ik doe graag mee! Heb al eerder keer getwijfeld om minerale make up te bestellen, maar durfde het niet aan. Ben zeker benieuwd hoe het zal uitpakken op mijn gezicht. Lijkt me leuk om het test pakket te vinden om dit te gaan ontdekken.

Reply

Plaats een reactie