Milu Hydrogel Eye Patches review

door Daphne - verdraaid mooi
milu-hydrogel-eye-patches-review

We kennen het allemaal wel, van die slapeloze nachten, waarbij de tekenen van vermoeidheid de volgende ochtend net wat te goed zichtbaar zijn. De meest kwetsbare huid van je gezicht, de huid rond je ogen, kan dan wel een oppepper gebruiken. Daarom lees je hier de Milu Hydrogel Eye Patches review. Op de verpakking staat ‘I can’t believe your eyes’, dus ik hoop dat dat het geval zal zijn!

milu-hydrogel-eye-patches-review-1

Het merk is geïnspireerd door de prachtige, dewy glow van Koreaanse vrouwen en creëerde daarom een collectie met instant beauty boosters. De eye patches zouden volgens Milu jouw instant beauty boosters zijn na lange dagen, korte nachten en vertraagde vluchten.

milu-hydrogel-eye-patches-review-2

De verpakking bevat twee sets eye patches. Milu zegt dat door gebruik van deze patches de kwetsbare huid onder je ogen zal genieten van het effect van kiwi extract, hyaluronzuur, lotus en kamille. Het pakt fijne lijntjes en donkere kringen aan en geeft een optimale hydratatie in slechts vijftien minuten. Parabenen, sulfaten en minerale oliën vind je niet terug. Verder is dit product dermatologisch getest en gecertificeerd dierproefvrij en vegan en geschikt voor alle huidtypen.

milu-hydrogel-eye-patches-review-3

Voor gebruik was je eerst je gezicht en dep je die handdoekdroog. Dan haal je de oogmaskers uit de blister, verwijder je de dunne, transparante beschermlaag en breng je die zijde onder de ogen aan. Verwijder de dikkere, ondoorzichtige witte laag en wrijf geheel glad voor een perfecte pasvorm. Dan laat je het masker zo’n 10 tot 20 minuten intrekken voor je het verwijdert en masseert vervolgens het overgebleven serum zachtjes in de huid.

Review Milu Hydrogel Eye Patches

Bij oogmaskers is het altijd maar afwachten of ze op hun plek blijven als je niet gaat liggen, maar gelukkig blijven deze patches goed zitten. Tegelijkertijd zijn ze voldoende gedrenkt in serum om een heerlijk verkoelend en hydraterend effect te krijgen. Hierdoor slinken de wallen die je korte nacht veroorzaakt heeft. Daarbij zit er nog een tweede paar in de verpakking, just in case… 😉

milu-hydrogel-eye-patches-review-4

De Milu Hydrogel Eye Patches zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor € 10,25.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Rachel Kromdijk 1 mei 2020 - 10:15

Wat fijn dat ze goed blijven zitten, je hebt weer een fijne review geschreven Daphne 🙂

Reply
bychristiana 1 mei 2020 - 11:31

Ik heb ze toevallig een week of twee geleden ook gebruikt en ik vond ook dat ze goed bleven zitten, in tegenstelling tot andere oogmaskers die soms al na een halve minuut los laten haha;-)

Reply
Tessa 2 mei 2020 - 11:27

Dat klinkt echt ideaal voor na nacht diensten!

Reply
Riek Muijen 3 mei 2020 - 23:49

Nog nooit gebruikt oogmaskers toch maar eens doen. Mooie blog.

Reply

Plaats een reactie