Milk_Shake Moisture Plus review

door Daphne - verdraaid mooi
milk_shake-moisture-plus-review

‘Als je haar maar goed zit’, een veelgebruikte uitspraak thuis. Natuurlijk vaak als lachertje, maar ik vind het ook echt niet tof om naar een afspraak te gaan als mijn haar echt niet doet wat ik wil. Ik moet zelfs toegeven dat ik wel eens foto’s niet online geplaatst heb, omdat ik mijn haar vreselijk vond zitten. Daarom ben ik heel blij dat ik de Milk_Shake Moisture Plus lijn mag testen.

Ik heb van mezelf normaal tot droog haar wat niet heel dik of heel dun is. Ik was mijn haar meestal om de paar dagen. Na het wassen, dan föhn en stijl ik mijn haar. Doe ik dat niet, dan is mijn haar (vooral aan de punten) een pluizenbolletje en ziet het er niet echt top uit. De haarkleur die je ziet, is trouwens mijn eigen haarkleur. Ik heb mijn haar zeker wel geverfd, maar dat is alweer een aantal jaar geleden.

Milk_Shake heeft een Moisture Plus lijn uitgebracht met een shampoo, conditioner en een whipped cream. In de producten zit een organisch papaja extract en hyaluronzuur. Vanaf het eerste gebruik zou je met deze producten glanzend en stralend haar krijgen met maximale hydratatie en zichtbaar jonger haar.

Milk_Shake Moisture Plus shampoo review

milk_shake-moisture-plus-shampoo-review

Milk_Shake Moisture Plus Shampoo is een hydraterende shampoo voor droog haar. Het is een milde shampoo die zachtheid en handelbaarheid aan droog haar geeft en de optimale vochtbalans van het haar behoudt.

milk_shake-moisture-plus-shampoo-1-review

De shampoo fles is gemaakt van 50% gerecycled plastic en bevat net als de tubes een speciale toevoeging dat de verpakking volledig afbreekbaar maakt. Het is een zachte fles, waarin je kunt knijpen en zit afgesloten met een handige disc top dop.

Je moet de shampoo gelijkmatig over nat haar verdelen, inmasseren en uitspoelen.

milk_shake-moisture-plus-shampoo-2-review

De shampoo voelt zacht aan en verdeelt gemakkelijk over het haar. Het schuimt goed, maar niet te snel. Na het uitspoelen van de shampoo voelt mijn haar stroef aan. Hierdoor voelt het voor mij alsof de vettigheid uit mijn haar is. Ik heb geen een keer mijn haar twee keer moeten wassen om het echt schoon te krijgen.

De Milk_Shake Moisture Plus shampoo 300 ml is te koop voor € 19,95 bij de professionele kapper of via de webshop van z.one store.

Milk_Shake Moisture Plus conditioner review

milk_shake-moisture-plus-conditioner-review

Milk_Shake Moisture Plus Conditioner is een hydraterende conditioner voor droog haar. De conditioner geeft zachtheid en handelbaarheid aan droog haar en behoudt hiermee de optimale vochtbalans.

milk_shake-moisture-plus-conditioner-1-review

Van de doppen en mondstukken van de moisture plus serie, kunnen nieuwe producten gemaakt worden. Hiermee bevordert het de vooruitgang van een dynamische en milieubewuste samenleving.

Je moet de conditioner gelijkmatig verdelen over schoon, vochtig haar. Laat de conditioner enkele minuten inweken en spoel het daarna uit.

milk_shake-moisture-plus-conditioner-review-3

De conditioner voelt erg romig aan, heeft een wat vastere structuur en verdeelt gemakkelijk over het haar. Mijn haar voelt direct zacht aan en ik kan er gemakkelijk met mijn vingers doorheen glijden. Ook na het uitspoelen van de conditioner voelt mijn haar zacht en handelbaar aan.

De Milk_Shake Moisture Plus Conditioner 250 ml is te koop voor € 19,95 bij de professionele kapper of via de webshop van z.one store.

Milk_Shake Moisture Plus whipped cream review

milk_shake-moisture-plus-whipped-cream-review

De Milk_Shake Moisture Plus Whipped Cream is een hydraterende mousse voor droog haar. Het is ideaal om zachtheid en handelbaarheid te geven aan droog haar en behoudt hiermee de optimale vochtbalans. Dit product maakt het haar zacht, glanzend en gezond.

milk_shake-moisture-plus-whipped-cream-1-review

De aluminium verpakking is gemaakt van een permanent beschikbare bron. Deze kan gemakkelijk en onbeperkt gerecycled worden zonder dat de intrinsieke kwaliteiten verloren gaan.

Je moet de verpakking goed schudden, flacon naar beneden richten en het product aanbrengen op schoon, vochtig haar. Na deze stap kun je je haar verder naar wens stijlen.

milk_shake-moisture-plus-whipped-cream-2-review

Ik ben normaal gezien niet zo’n fan van mousse-achtige producten, omdat deze het haar vaak erg hard maken. Bij dit product, met de Engelse benaming voor ‘slagroom’, heb ik dat gelukkig niet gemerkt. Het voelt heel zacht aan en verdeelt makkelijk over het haar. Ik heb het gevoel alsof dit product mijn haar na de conditioner nóg zachter maakt!

De Milk_Shake Moisture Plus Whipped Cream 200 ml is te koop voor € 21,95 bij de professionele kapper of via de webshop van z.one store.

Milk_Shake Moisture Plus lijn review

Ik gebruik de Milk_Shake Moisture Plus lijn nu ongeveer een maand en ik ben heel tevreden! Het is fijn om een lijn te hebben voor de volledige haar-wasroutine die mooi op elkaar aansluit. De verpakkingen van de lijn zijn eco-vriendelijk, fris, duidelijk en sluiten mooi op elkaar aan. De producten bevatten geen parabenen en de shampoo is ook nog eens SLES vrij. Bij het openen van de verpakkingen uit de lijn komt de fruitige geur met een vleugje kokos je al tegemoet. Ik vind het een erg fijne geur die niet al te zoet is en daarom niet overheerst. Alle producten uit de lijn hebben dezelfde geur, waardoor je haar heerlijk blijft ruiken, ook na het stijlen!

milk_shake-moisture-plus-review-look

Ik föhn en stijl mijn haar altijd na het douchen. Tussen de wasbeurten door doe ik er niets meer mee, behalve natuurlijk borstelen. Ik draag mijn haar los (zie de foto’s hierboven) of half vast (zie de foto’s hieronder). Ik heb de laatste tijd nog nooit zoveel complimenten gehad over de glans van mijn haar. Het glanst duidelijk meer dan ooit tevoren. Ook voelt mijn haar heel zacht aan, maar het zakt niet uit zijn model.

milk_shake-moisture-plus-review-look-2

Als test heb ik mijn haar ook een keer gewassen zonder het daarna te föhnen of stijlen om te kijken hoe het met de pluizenbollen zou gaan aan de punten. Ik was eerlijk gezegd verbaasd om te zien dat dit na het gebruik van deze producten een stuk was verminderd! Het zag er zelfs gewoon gezond uit zonder warme stylingproducten.

De Moisture Plus lijn is te koop bij de professionele kapper of via de webshop van z.one store.

Zonder welk product voor je haar kan jij echt niet? En hoe stijl jij je haar?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

mario 3 januari 2019 - 09:46

Mijn vrouw gebruikt een Braziliaans merk SEDA en een stijltang. Ze neemt altijd veel mee als we er weer geweest zijn, want in Nederland loopt ze vaak te zoeken naar goede producten. Ze heeft zelf hele volle lange zwarte krullen. Ik zal haar eens wijzen op dit merk.

Reply
Xarifa 3 januari 2019 - 11:01

Ik gebruik heel vaak kokosolie in mijn haar. Dit helpt enorm tegen het pluizen. Maar deze artikelen lijken mij ook erg fijn

Reply
Nicole Orriëns 3 januari 2019 - 11:36

Ik moet echt wel arganolie gebruiken anders heb ik een grote pluizenbos. Deze lijn klinkt goed, maar de prijs schrikt me wel een beetje af.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2019 - 14:32

Het is inderdaad niet de goedkoopste lijn op de markt, maar je merkt wel duidelijk verschil in vergelijking met de goedkopere merken die ik geprobeerd heb.

Reply
Evelyne 3 januari 2019 - 12:25

Ik heb een vettig type haar en gebruik een shampoo speciaal aangeraden door mijn huisarts hiervoor. En het werkt! Stijlen heb ik een tijdje gedaan, maar ik vind het zo onhandig om het zelf te doen *oeps* Wanneer ik bij de kapper zit dan doet zij het wel om een fijn eindresultaat te bekomen, dus dan zie ik er nog eens mooi uit, haha.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2019 - 14:31

Als je toch zelf wilt stijlen, dan zou ik met laagjes werken. Ik begin met de onderste laag haren en houd de rest vast met een clipje. Daarna werk ik langzaam naar boven.

Reply
Amina 3 januari 2019 - 15:36

Supermooi artikel met mooie foto’s Daphne! Ik zweer bij mijn Redken lijn voor krullen, maar ik ben wel benieuwd geworden naar de mousse. Ik heb ooit van een kapper gehoord dat ik met krullen nooit mousse moest gebruiken, maar deze is anders, maakt het zachter. Love it!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2019 - 14:30

Klopt ja! Ik blijf normaal gezien ook ver weg van mousse, maar dit product is niet de normale mousse waarvan je haren hard worden, maar het maakt de haren juist super zacht!

Reply
Gabrielle 3 januari 2019 - 19:12

Prachtig, ik ben gek op goede haarproducten die lang meegaan. Je haar ziet er echt prachtig uit!

Reply
Ciska 3 januari 2019 - 21:55

Je haar zit heel mooi! Goede foto’s.
Helaas voor mijn haarstukje geen aanrader, toch zou ik het bijna kopen. 😬

Reply
hippiemeisje 4 januari 2019 - 08:47

Mijn haar is heilig, echt waar, daarom zit ik er eigenlijk met zo weinig mogelijk producten op en ben ik heel trouw aan diegenen die ik heb! Maar ik moet wel zeggen dat je haar er goed uitziet op deze foto’s! 😉

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2019 - 14:29

Ik snap je punt en ik wissel ook niet zomaar van producten, maar deze moest ik gewoon proberen. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb! 😊

Reply
Maartje 4 januari 2019 - 18:30

Het is een super product! Alle shampoos, conditioners en maskers van z.one milkshake zijn super!! Ik werk er zelf mee in de salon en thuis . En je merkt echt verschil!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 januari 2019 - 14:28

Fijn dat jij er ook zulke positieve ervaringen mee hebt!

Reply
allaboutbertina 6 januari 2019 - 09:29

Oeh dit klinken als hele fijne producten. Ben vooral benieuwd naar de geuren van de producten.

Reply

Plaats een reactie