Mijn Notino ontdekkingen | fitness & relaxen

door Daphne - verdraaid mooi
notino assortiment gezondheid fitness

Ik shop regelmatig op Notino, maar verder dan beautyproducten zoals make-up, skincare en geuren kwam ik eigenlijk niet. Tot ik verder ging snuffelen en ik ineens heel wat producten tegenkwam die echt niks met dat alles te maken hebben. Aangezien ik regelmatig vragen krijg over en je doorstuur naar Notino, deel ik graag mijn ontdekkingen! Ben je ook benieuwd? Scroll dan snel verder!

Ik zeg wel dat de items die ik tegengekomen ben niets met beauty te maken hebben, maar is eigenlijk tegenwoordig niet alles met elkaar verbonden? Ik ontdekte namelijk verschillende producten die te maken hebben met je gezondheid, zoals fitness tools, zalf voor je spieren en een massage apparaat. Wat je uitstraalt, laat zien hoe je je voelt. En dat is eigenlijk het complete begrip beauty.

Thuis trainen met slechts enkele tools

Ik ben zelf chronisch ziek, waardoor ik extra goed op mijn lichaam en gezondheid moet letten. Daarom heb ik zelf een aantal tools thuis, waarmee ik veel oefeningen zelf uit kan voeren zonder een speciaal apparaat nodig te hebben uit de sportschool.

notino assortiment thuis trainen fitness spokey gewichtjes gewichten

Een set gewichten moet je wat mij betreft thuis hebben. Zelf gebruik ik de sets van 2 kg, maar op Notino vind je van Spokey ook sets van een halve, 1, 3, 4 én 5 kg. Die van 1 en 3 kg liggen al in mijn winkelmandje, zodat ik mezelf nog meer en op een breder vlak kan uitdagen!

notino assortiment gymbal evenwichtsbal push-up bars

Met een grote gymbal kun je veel oefeningen een tandje ingewikkelder maken, doordat het behouden van je balans ineens een grotere rol gaat spelen. Hetzelfde geldt voor de Spike halfronde ballen. Probeer die ene simpele oefening maar eens te doen met deze tools… 😉 Of opdrukken met push up bars…

Weerstandsbanden | Hoe zwaar maak jij je oefening?

notino assortiment weerstandsband fitness elastiek gymbeam

Een van mijn favoriete tools thuis zijn weerstandsbanden en fitness elastieken. Die geven weerstand om bijvoorbeeld je rug, benen of billen te trainen. Google maar eens welke oefeningen je daar allemaal mee kunt doen! Squatten wordt nooit meer hetzelfde. 😅 Net als bij die gewichtjes kun je zelf de intensiteit van de training bepalen én verhogen, doordat er verschillende varianten van verkrijgbaar zijn. Een weerstandsband van GymBeam heb je bijvoorbeeld met een weerstand van 11 tot 29 kg, maar ook van 36 tot 104 kg.

Waterfles | fashionable hydrateren

notino assortiment waterfles sportshaker EQUA

Als je dan toch moet sporten en genoeg moet drinken, dan wel met een leuke waterfles. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een leuke fles naast me heb staan dan pak ik toch wat sneller een slokje. Het slaat nergens op, maar het is wel zo… 😅

Warme, verkoeling en verlichting

notino warmtepleisters warmtegel verkoelingsgel warmte balsem koele balsem

Naast trainen, heb ik ook veel aan warmtepleisters. Een vergelijkbare variant is een balsem of gel met een verwarmend of juist verkoelend effect. Beide varianten hebben ze bij Notino en naast de diverse mogelijkheden, valt me vooral de prijs op: € 1,62 voor een warmtepleister van Capsicolle. Die heb ik ook al in mijn mandje gestopt en ga ik heel snel testen. Als die goed werkt, scheelt me dat heel erg veel geld, want wat zijn die pleisters normaliter toch duur! 

Kortom: ik heb heel wat items ontdekt! Zie jij iets waar je nieuwsgierig naar bent?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 27 september 2022 - 11:00

Ik vind ook zeker dat bewegen uiteindelijk ook met je ‘beauty’ te maken heeft. Ik merk ook altijd aan mijzelf dat wanneer ik gezond probeer te eten en lekker beweeg ik veel beter in mijn vel zit en dat straal je dan ook uit.

Reply

Plaats een reactie