Mijn lievelingsproducten van Estee Lauder

door Daphne - verdraaid mooi
favorieten lievelingsproducten estee lauder musthaves advanced night repair

Producten die ik altijd in huis heb, waar ik altijd op terug kan vallen en waarmee ik altijd raak schiet… Ik heb het over diverse skincare producten van Estee Lauder. En wat ben ik blij dat ik deze toppers heb. Zeker nadat ik mijn gezicht een paar weken terug lelijk verbrandde aan een krultang en veel volgers een van die items als SOS product aanraadden! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je mijn lievelingsproducten van Estee Lauder.

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

estee lauder advanced night repair eye supercharged complex

Als ik me goed kan herinneren, was dit mijn eerste skincare product van Estee Lauder. Nog steeds gebruik ik dit oogserum dagelijks. Mijn oogcontouren zijn zijdezacht, intens gehydrateerd, fijne droogtelijntjes verdwijnen en mijn huid wordt verhelderd. Die combinatie is de perfecte basis voor mijn full-coverage concealer die de hele dag moét blijven zitten. Praktisch geen ander product zorgt ervoor dat ik mijn concealer zo mooi en egaal kan aanbrengen.

Laat je trouwens niet misleiden door de naam: dit product kun je namelijk zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Al begreep je dat vast al wel aan mijn concealer-verhaal. 😉 

Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask

estee lauder perfectly clean multi-action creme cleanser moisture mask

Multifunctionele producten vind ik fijn, zolang ze in beide gevallen goed zijn en je niet hoeft te schipperen in kwaliteit. En dit Perfectly Clean 2-in-1 item werken in beide gevallen goed én is zo fijn voor mijn huid. Zeker als het wat droger is na een zonnige dag.

Nadat ik ’s avonds mijn make-up er afgehaald heb, masseer ik de cleanser in op een droge huid en spoel ik het product er dan af met lauwwarm water. Als masker gebruik ik het net wat anders. Dan laat ik het product lekker een paar minuten intrekken en verwijder ik het dan met een wasbaar make-up remover doekje (dus niet met water!). Het is in beide gevallen heel zacht voor mijn huid, waardoor het niet uitdroogt, maar wel schoon aanvoelt. Wat ik persoonlijk ook onwijs fijn vind, is dat de cleanser niet schuimt. 

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

estee lauder advanced night repair synchronized multi-recovery complex

Ja, ik heb je dit serum begin juni al eens laten zien in het artikel over mijn beautyfavorieten van dit moment. Alleen omdat het mijn huid de eerste dagen na de verbranding van mijn wang zo gered heeft, moet ik je geheugen even opfrissen en je het Advanced Night Repair serum nogmaals laten zien. Het werd ook tientallen keren als tip gegeven toen ik mijn verbrande plek liet zien. Dit serum heeft zijn sporen dus al wel verdiend, die je trouwens ook weer zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken.  

Het bevordert onder andere het natuurlijke regeneratieproces en de collageenproductie van de huid, hydrateert, egaliseert en verheldert. Ik had het idee dat het serum echt in de plek van de verbranding gezogen werd. Daarom heb ik het ook meerdere keren per dag opnieuw ingesmeerd en dat voelde echt goed. Inmiddels heb ik voor het litteken een speciale crème ontvangen, waarmee mijn huid er hopelijk als nieuw uit gaat zien.

Heb jij een van deze producten al eens geprobeerd?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 23 augustus 2021 - 13:07

Het advanced night repair serum ken ik! Ik ga ook eens kijken naar de oogcrème ervan.

Reply
Tessa 26 augustus 2021 - 19:42

Ja, het serum is echt zo fijn!

Reply

Plaats een reactie