Met deze beautytools creëer je de perfecte wenkbrauw

door Daphne - verdraaid mooi
perfecte wenkbrauw beautytool must-have

Er zijn tal van make-up producten om dé perfecte wenkbrauw te creëren, maar hoe zorg je ervoor dat je wenkbrauw er zonder product goed en verzorgt uitziet? Ik laat je drie tools zien waar ik écht niet zonder kan en wat mij betreft echte must-haves zijn. Scroll daarom snel verder voor mijn must-have beautytools voor de perfecte wenkbrauw.

Make-up spiegel met verlichting 

Voordat je er ook maar één haartje uittrekt, moet je zorgen voor goed licht. Ik heb al veel te vaak de fout gemaakt dat ik dacht dat ik alles had geëpileerd en de perfecte strakke brow gecreëerd had tot de zon of fatsoenlijk licht op mijn huid scheen. Bummer… Aangezien je niet uit kan gaan van perfect daglicht, is een lamp met verlichting heel handig. Daarbij kun je bij slechter licht of een bepaalde schaduw denken dat er een verdwaald haartje zit, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Ik denk niet dat ik de enige ben die de nineties-brow niet terug wilt…😉

wenkbrauw beautytool make-up spiegel led licht notino perfect

De Notino make-up spiegel heeft een ingebouwd LED-licht dat zowel op batterijen als netvoeding werkt en een vrij wit, fel licht geeft. Het licht is niet dimbaar, maar dat is wat mij betreft ook niet nodig. Het geeft echt mooi en precies genoeg licht. Dankzij de draaiende voet kun je hem letterlijk in alle posities neerzetten: van horizontaal tot verticaal en van kaarsrecht tot praktisch liggend. 

make up spiegel led licht notino batterij netvoeding

Tweezerman brow-tools

Voor het trimmen van mijn wenkbrauwen gebruik ik slechts twee tools: een pincet en een schaartje. Oké… En natuurlijk een spoolie om je wenkies te borstelen. Allemaal van Tweezerman.

Wenkbrauw shaping schaar

tweezerman shaping wenkbrauw set wenkbrauwtool trimmen wenkbrauwen

Misschien past een schaartje niet helemaal bij de fluffy brows trend van 2022, maar ondanks dat het in de mode is, moet het je wel staan. En mij staat het niet. 😅 Dus trimmen die haren! Dat doe ik met het speciale wenkbrauwschaartje van Tweezerman uit de shaping wenkbrauw set. Die is heel scherp en heeft een heel dun uiteinde. Zo kun je enorm precies werken en echt haartje voor haartje knippen. Ook ‘glijden’ de haartjes niet tussen de bladen van je schaar. Als je ooit je wenkbrauwen met een normaal (nagel)schaartje geknipt hebt, dan weet je vast wel wat ik bedoel. Let op dat je je haren tussendoor omhoog kamt om je vorm te behouden.

Dé perfecte pincet

tweezerman pincet tweezer perfecte wenkbrauw tool

Denk je aan een pincet dan denk je aan Tweezerman. Dit merk heeft zijn sporen al wel verdiend in de beautywereld wat betreft tweezers. En ja… Ook ik dacht vroeger: een pincet is toch een pincet? Wat kan het verschil zijn? De hele dunne, scherpe en schuin afgesneden punt! Bij budget pincetten kon ik vaak de kleinste haartjes niet uittrekken, omdat ik simpelweg niet genoeg grip had op het haartje. Zo breek je snel haartjes af in plaats dat je ze eruit trekt. Dat risico is bij de Tweezerman pincet echt minimaal. 

tweezerman pincet tweezer perfecte wenkbrauw tool scherp

Het klinkt als een enorm verkooppraatje, maar als je een Tweezerman pincet gebruikt hebt, dan wil je niet anders meer. Natuurlijk is het niet de goedkoopste, maar het is echt iedere cent waard.

creeer de perfecte wenkbrauw beautytool must-have

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 11 maart 2022 - 08:00

Ik heb zelf ook zo’n spiegel met een lamp, IDEAAL! Zeker in de winter als het in de ochtend nog donker is en je moet je opmaken;-)

Reply
Jolanda 14 maart 2022 - 08:20

Ik laat mijn wenkbrauwen door iemand bijwerken, mijn wenkies groeien niet echt evenredig en durf niet echt zelf aan de slag te gaan 🙈

Reply
Deb 15 maart 2022 - 17:08

Mooie tools! Ik zweer bij een Tweezerman pincet, wil nooit meer een andere.

Reply

Plaats een reactie