Mesauda Milano make-up | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
mesauda-milano

We hebben een nieuw make-up merk op de Nederlandse markt, namelijk Mesauda Milano. In dit artikel lees je meer informatie over het merk en laat ik je herfst/winter favorieten zien van 2019.

Mesauda Milano is een jong en dynamisch Italiaans cosmeticabedrijf. Het richt zich op professionaliteit en de mogelijkheid om de consument altijd en alleen het allerbeste op het gebied van onderzoek en innovatie in de cosmetica-industrie te presenteren voor een heel betaalbare prijs. Het merk biedt een lijn met hoogwaardige make-upproducten die kwaliteit, elegantie en innovatie met elkaar combineert.

Cruelty free

Mesauda Milano hecht grote waarde aan esthetiek, creativiteit, passie en aandacht voor details. De parabeenvrije producten worden gecreëerd in samenwerking met toonaangevende, gespecialiseerde Italiaanse laboratoria. Bij de productie wordt altijd de beste kwaliteit voor de producten en de hoogst mogelijke consumentveiligheid gewaarborgd. Mesauda Milano is altijd ‘on trend’ qua kleuren en formules in combinatie met functionele en elegante ‘less is more’ verpakkingen. Het merk respecteert het milieu, houdt van dieren en is 100% cruelty free.

mesauda-milano-light'n-bronze

Light’N Bronze Baked Wet & Dry Bronzing Powder/Highlighter – € 20,00
Light’N Bronze is de lijn met bronzing poeders met een subliem highlight effect. Deze kunnen over het gehele gezicht worden aangebracht of alleen op die plaatsen waar je een geraffineerd highlight effect wilt creëren. De lichtgewicht poeders met een fluweelzachte textuur, geven je teint een sublieme stralende gloed. De Light’N Bronze Baked Wet & Dry Bronzing Powder/Highlighters zijn verkrijgbaar in 6 natuurlijke tinten.

mesauda-milano-glow-sticks

Glow Sticks Stick Highlighter – € 13,80
Voor het creëren van de perfecte highlights zijn er de Glow Sticks van Mesauda Milano. De crèmige en fluweelzachte textuur op basis van verzorgende jojoba olie, laat zich eenvoudig blenden en zorgt voor een intens stralend highlight effect. De handige applicatie vereenvoudigt het definiëren en shapen van de gezichtscontouren. De Glow Sticks zijn verkrijgbaar in 3 tinten met respectievelijk een goudkleurige, rosé en bronze nuance.

mesauda-milano-extreme-gloss-lipglosses

Extreme Gloss Lipgloss – € 11,00
Op zoek naar een ultraglanzende lipgloss die je niet of nauwelijks voelt, die goed is voor je lippen en die ook nog uitzonderlijk lang blijft zitten? De Extreme Gloss Lipglosses van Mesauda Milano hebben de rijke kleur en schittering van een lipstick en het dimensionale van een lichtgewicht lipgloss. Er is keuze uit een gevarieerd palette van 10 kleuren met zowel trendy als tijdloze nuances. Wat bijvoorbeeld te denken deze herfst en winter van Distinction (glanzend fuchsia), Seduction (femme fatale rood) of Mystérieuse (sprankelend donkerroze)?

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polishCrystal Glaze Nail Polish – € 7,00 | Crystal Glaze Top Coat – € 8,00
Zoveel stemmingen en gelegenheden, zoveel verschillende kleuren nagellak! Mesauda Milano biedt met de Crystal Glaze Nagellakken (ultra shiny nagellakken + een gepatenteerde Top Coat) een rijk palet met 29 prachtige hoogglans kleuren in zowel diverse mooie nude tinten als kleurrijke statement kleuren. De formules zijn intensief verzorgend en veilig qua samenstellingen dankzij de ‘5-Free Formula’ (vrij van Tolueen, Dibutylftalaat, Formaldehyde, Formaldehyde hars en Kamfer). Na het aanbrengen van de Crystal Glaze kleurlak wordt aansluitend een speciale Crystal Glaze Top Coat aangebracht die zowel zonder (binnen 2 minuten) als met UV/LED-lamp (binnen 60 seconden) droogt. Trendkleuren van Mesauda Milano voor dit najaar hebben een Frans tintje met de kleuren Paris (donker fuchsia), Cannes (licht mokkabruin), Lyon (verleidelijke rood), en Lille (warm lila).

De producten zien er prachtig uit en ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe merk! Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar via myperfectlook.nl

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 12 oktober 2019 - 13:43

Mooie producten

Reply

Plaats een reactie