Mesauda Milano Crystal Glaze nail polish review

door Daphne - verdraaid mooi
mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-review

Ik liet je hier al verschillende make-up items zien van Mesauda Milano, maar mooi gelakte nagels mogen natuurlijk niet ontbreken bij je prachtige look. Daarom lees je hier de Mesauda Milano Crystal Glaze nail polish review. Ik laat je swatches van vier verschillende tinten zien en vertel je wat ik van de topcoat vind.

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-review-2

Mesauda Milano heeft maar liefst 29 hoogglans kleuren in zowel nude tinten als kleurrijke tinten en ik laat je van beide varianten tinten zien, namelijk 411 Cannes, 410 Lille, 408 Paris en 407 Lyon. De formules zijn volgens het merk intensief verzorgend en veilig qua samenstelling, dankzij de 5-free formule. Dat betekent dat het vrij is van Tolueen, Dibutylftalaat, Formaldehyde, Formaldehydehars en Kamfer.

mesauda-milano-crystal-glaze-top-coat-review

Je kunt de lakjes gebruiken zonder topcoat. Het hecht namelijk perfect aan het oppervlak van de nagel en droogt binnen twee minuten aan de lucht. Wil je gaan voor een uitzonderlijke duurzaamheid en een ultra glanzende afwerking, dan raadt Mesauda Milano aan om de Crystal Glaze Top Coat te gebruiken. De toplaag droogt dan in slechts 2 minuten aan de lucht of in slechts 60 seconden onder de UV/LED lamp. Ik heb beide opties geprobeerd, maar ik laat je bij de swatches zien hoe de nagels eruit zien met de topcoat.

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-review-3

Voor ik je de swatches laat zien, laat ik eerst het kwastje zien. Die is namelijk van zowel de Crystal Glaze nail polish als de Crystal Glaze topcoat onwijs breed en dat is perfect voor als je snel en egaal wilt werken. Je nagels zijn in no time gelakt.

Swatches & review Mesauda Milano nail polish

411 Cannes

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-411-cannes-swatch

Cannes is een mokka, nude tint. Het is een donkere tint die overal bij past. Het is daarom ook de perfecte tint bij zowel een casual als chique look.

410 Lille

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-410-lille-swatch

Lille is een lila tint. Het is een nude paarse tint die perfect past bij het druilerige herfstweer.

408 Paris

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-paris-408-swatch

Paris is een diepe fuchsia tint die neigt naar rood. Ik vind het een hele verfijnde, elegante kleur.

407 Lyon

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-lyon-407-swatch

Lyon is een felrode tint die iedere vrouw in haar stash moet hebben. Ik heb het al vaker over deze kleur gezegd, maar daar blijf ik nog steeds bij. Het is een hele mooie, vrouwelijke kleur die trouwens ook goed staat tijdens het kerstdiner!

Ik vind alle tinten prachtig en passend voor deze tijd van het jaar. De laatste twee tinten draag ik zelf ook graag richting de feestdagen om mijn look extra elegantie te geven. De eerste twee nude tinten passen naar mijn mening overal bij en zijn daarom ideale tinten om te dragen.

Zonder topcoat zijn deze lakjes al prachtig en hebben al een mooie glans, maar de topcoat maakt het toch wel echt af. Ze zijn zo niet alleen onwijs snel droog, maar hebben met die combinatie een extra mooie hoogglans. Daarnaast blijven de Crystal Glaze nagellakken een aantal dagen mooi op de nagels, zonder te chippen. Je hebt er dan echt even geen omkijken naar en dat vind ik prettig.

mesauda-milano-crystal-glaze-nail-polish-review-1

De Mesauda Milano Crystal Glaze nail polish is verkrijgbaar in 28 tinten voor € 7,00 – 11 ml. De Mesauda Milano Crystal Glaze Top Coat kost € 8,00 – 11 ml.

Mesauda Milano is verkrijgbaar bij myperfectlook.nl. Het merk is vrij van parabenen, respecteert het milieu, houdt van dieren en is daarom 100% cruelty free.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

bychristiana 21 november 2019 - 08:26

Pfoeh, ik kan niet kiezen, ik vind vooral de laatste drie kleuren heel erg mooi. Allemaal kleuren die ik ook graag op de nagels draag!

Reply
Deb 21 november 2019 - 11:13

Hele mooie kleurtjes! En inderdaad perfect wordt dit seizoen.

Reply
Edith-Sofia 21 november 2019 - 12:42

Wauw, wat een prachtige kleuren zeg! Super mooi ook zo met die glans. De eerste en één na laatste zijn mijn favorieten<3

Reply
Tessa 21 november 2019 - 17:52

wat een mooie kleurtjes

Reply
Yara 22 november 2019 - 08:24

Mooie kleuren, maar Lille spreekt mij persoonlijk het meest aan🤩

Reply
Mariska 24 november 2019 - 19:32

Mooie kleurtjes allemaal. Ik vind Paris toch wel mooi, dat donkerrode 🙂

Reply

Plaats een reactie