MegRhythm verwarmend oogmasker | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
megrhythm-verwarmend-oogmasker

We leven in een wereld waarin je 24/7 aan kan staan. In het tijdperk van continu bereikbaar zijn, raken we nogal overprikkeld. In Japan weten ze wel hoe je met deze drukke en belastende wereld om moet gaan. Lees hier de MegRhythm verwarmend oogmasker sneak peek.

Japanners werken over het algemeen hard en veel uren, maar het is daar ook de normaalste zaak van de wereld om even een powernap te nemen op je werk. Juist door die harde werk cultuur, besteden zij ook aandacht aan ontspanningsrituelen, zoals meditatie.

megrhythm-verwarmend-oogmasker-2

Vanaf september zijn de zelf-verwarmende oogmaskers met milde stoom van MegRhythm, nummer 1 in Japan, in Nederland verkrijgbaar. Het MegRhythm verwarmend oogmasker kalmeert je vermoeide ogen en ontspant je lichaam en geest.

De milde stoom verwarmt het oogmasker op naar 40 graden. Dit helpt je ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust. Kies uit een van de drie MegRhythm varianten met lavendelgeur, yuzu-citrus of ongeparfumeerd.

megrhythm-verwarmend-oogmasker-1Vanaf week 37 zijn de oogmaskers exclusief verkrijgbaar bij 70 Kruidvat filialen in het groene gezondheidsschap en online via kruidvat.nl voor € 7,99 voor 5 maskers.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 5 september 2019 - 21:37

dat klinkt goed!

Reply

Plaats een reactie