MegRhythm verwarmend oogmasker review

door Daphne - verdraaid mooi
MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-5

Ik kan tal van momenten opnoemen waarbij ik toe ben aan een masker. Even me-time, ontspannen en onthaasten. Alleen bijvoorbeeld een sheet mask of ander vochtig masker kun je niet even tussen je werkzaamheden door gebruiken. Bij het masker dat ik nu aan je laat zien, kan dat wel! Je leest hier het MegRhythm verwarmend oogmasker review.

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-3

Dit oogmasker van MegRhythm komt oorspronkelijk uit Japan. Veel Japanners werken over het algemeen hard en veel uren, maar daar is het ook normaal om even een powernap te nemen op het werk. Kun je het je voorstellen?! Daarom besteden juist zij aandacht aan ontspanningsrituelen en zijn deze zelf-verwarmende oogmaskers nummer één in Japan.

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-4

De zelf-verwarmende oogmaskers zijn verkrijgbaar in drie varianten, namelijk lavendel geur, yuzu-citrus geur en ongeparfumeerd. Ik ga de laatste twee testen. Volgens MegRhythm kalmeert het oogmasker vermoeide ogen en ontspant het je lichaam en geest. Voorbeelden die het merk gebruikt waarbij dit masker ideaal is, zijn voor het slapen, tijdens het reizen en op het werk om je even op te laden.

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-2

Het oogmasker warmt uit zichzelf op na het openen van de verpakking naar 40 graden. Je kunt het masker direct gebruiken en het blijft zo’n 20 minuten warm. Aan het masker zitten bevestigingsbandjes voor om je oren, zodat je je tijdens je onthaast-momentje niet bezig hoeft te houden of het masker wel goed zit. Verder heb je aan één zijde een inham voor je neus, zodat het zo dicht mogelijk tegen je ogen aan kan zitten. Na gebruik en als het afgekoeld is, gooi je het oogmasker weg.

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-1

Review MegRhythm verwarmend oogmasker

Ik vind beide varianten fijn om te gebruiken. De ongeparfumeerde versie ruikt echt nergens naar en dat vind ik zelf het prettigst als ik veel hoofdpijn heb en echt niks wil zien of ruiken. De yuzu-citrus geur ruikt heerlijk fris naar citroen, zonder dat je het gevoel hebt dat er een citronella kaars in de buurt hebt staan en het dus naar nep-citroen ruikt.

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review

Ik vond het idee van een masker dat uit zichzelf opwarmt bijzonder en vroeg me tegelijkertijd af of het echt kon werken. En dat doet het! Ik heb veel maskers gebruikt, maar dit masker is echt fantastisch! Het wordt direct heerlijk warm en voelt onwijs fijn aan. Je komt echt tot rust door een combinatie van warmte en dat je bewust even je ogen dicht moet houden om er optimaal van te kunnen genieten. Het is echt ontspannend en werkt zelfs zo goed dat ik je aanraadt om het te gebruiken voor je gaat slapen. Zo kun je heerlijk in de lome modus blijven en dommel je lekker weg.

MegRhythm geeft het al aan in de gebruiksaanwijzing, maar als je het masker gebruikt over je make-up heen kan het uitlopen. Bij mij had mijn mascara wat gestempeld op de patches. Houd daar dus even rekening mee. Verder blijft het goed zitten door de bevestigingsbandjes voor rond je oren en kun je dus volledig ontspannen. Echt sexy is het oogmasker natuurlijk niet, want mij doet het denken aan een maandverband die je op je ogen legt. Alleen who cares? Het is een fantastisch masker en daar gaat t om!

MegRhythm-verwarmend-oogmasker-review-6

De MegRhythm oogmaskers zitten verpakt in een set van vijf en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 7,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Tessa 2 oktober 2019 - 19:03

dit klinkt echt heerlijk

Reply

Plaats een reactie