Meeki Lip Colour Palette Sacred Sin review

door Daphne - verdraaid mooi
Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-review-2

Ik kan de Action niet uitlopen, zonder even naar de make-up te kijken. Deze keer kwam ik dit lip palette tegen met maar liefst acht verschillende kleuren. Ik ga het Meeki Lip Colour Palette Sacred Sin reviewen. Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-review-1

Het Meeki palette is er in twee verschillende kleuren, ik heb de kleur 607 Sacred Sin. Het kunststof palette zit verpakt in een kartonnen doosje. Ondanks dat het extra materiaal is, ben ik er wel blij mee dat dit gedaan is. Anders heb je bij Action toch snel dat producten al gebruikt zijn.

Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-review

De tinten kun je aanbrengen met een kwastje wat bij het palette zit. Alleen vind ik de kwaliteit ervan niet goed. Op de foto kun je al zien dat sommige haren niet goed staan en naar buiten wijzen.

Swatches

Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-swatches-review

De kleuren hebben geen namen, dus voor het gemak geef ik ze het cijfer van 1 t/m 8. De tinten voelen romig en zacht aan. Ze zijn niet super gepigmenteerd, maar geven wel een mooie kleurnuance. Buitenom kleur 2 en 3, zijn het warme rood-bruine tinten. Ik houd van zulke kleuren.

Look en review Meeki Lip Colour palette

Bij het testen, heb ik kleur 6 aangebracht op mijn lippen. Dit werkte niet goed met het bijgeleverde kwastje. Daarom heb ik het erna met mijn vingers geprobeerd.

Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-look-review-1

Volgens Meeki zouden de tinten zacht en romig aanvoelen op de lippen. Dat klopt! Ze voelen boterzacht aan en dat is ook terug te zien in het palette zelf. De kleuren zijn daar namelijk ook erg zacht, ook bij een lage temperatuur. Kijk dus uit als je dit palette graag meeneemt naar de zon.

Door de romige textuur, blijven de tinten niet lang op de lippen zitten. Je kunt de tinten eigenlijk zien als acht verschillende tinten lippenbalsem. Zo voelt het aan, zo breng je het aan en zo lang blijft het zitten. Wel met een leuk kleurtje! Door de romigheid van de tinten, zijn ze makkelijk met elkaar te mengen, waardoor je een oneindige reeks aan lipkleuren creëert.

Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-look-review

Als je een lip palette zoekt met tinten die lang blijven zitten, moet je deze aan je voorbij laten gaan. Vind je een romige textuur op je lippen fijn en vind je het niet erg om het regelmatig bij te werken? Dan is dit palette iets voor jou!

De Meeki Lip Colour Palette Sacred Sin is te koop bij Action voor € 1,49

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

Meeki-lip-colour-Sacred-Sin-607-review-3

4 reacties

Tessa 31 januari 2019 - 18:39

Leuk palette voor een fijne prijs

Reply
Sonja Van de Sande 31 januari 2019 - 18:57

Best een tof palette! Ik liet het liggen omdat ik al zoveel heb. Maar ook tof om cadeau te doen!

Reply
allaboutbertina 3 februari 2019 - 10:27

Zelf heb ik getwijfeld of ik dit palette mee zou nemen maar heb hem toch laten liggen. Ik hou toch liever van losse lipproducten dan in zo’n palette. Ik vind de kleuren wel heel erg mooi, staat je goed.

Reply
Anke 11 juni 2020 - 15:30

Ik heb het gistenen gekocht,maar meteen na het opdoen merkte ik al dat het niet lang bleef zitten

Reply

Plaats een reactie