Maybelline Superstay 24H smile brightner lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-3

Een prachtige lipstick op je lippen die tegelijkertijd zorgt voor een heldere lach én nog eens tot 24 uur houdt op de lippen? Deze lipstick belooft het allemaal. Je leest hier de Maybelline Superstar 24H smile brightner lipstick review met lipswatches van alle vier de tinten.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-4

De huls zit verpakt in een plastic doosje. Dat vind ik persoonlijk fijn, want dan is de kans toch het minst groot dat het al door iemand anders gebruikt is.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-5

De lipstick kun je aan twee zijden openen en breng je dus ook aan in twee stappen die samen je lippen kleuren én verzorgen. Je brengt eerst de lipstick zelf aan en laat deze even drogen. Daarna breng je de verzorgende balsem aan.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-6

De sponsapplicator waarmee je de kleur aanbrengt op de lippen, heeft een hele fijne vorm om de lipstick secuur aan te brengen. Door de vorm die de lippen gemakkelijk bedekt, kun je zowel de grote oppervlaktes snel en egaal vullen, maar ook goed en zonder vlekken bij de mondhoeken komen.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-7

De verzorgende balsem zit aan de andere kant van de huls, is in een stickvorm en is doorzichtig. De balsem voelt op mijn handen in ieder geval al zacht en niet plakkerig aan.

Swatch

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-1

Van links naar rechts 850 Frosted Mauve, 855 Fuchsia & Bling, 860 Crisp Magenta en 870 Optic Ruby

De laatste twee tinten lijken op mijn arm redelijk gelijk, maar op de lipswatches verder in deze review kun je het verschil beter zien. Ze brengen makkelijk en egaal aan en hebben een heel mooi pigment. Nu lijken de swatches nog erg mat, maar straks draag ik de verzorgende balsem er overheen.

Look & review Maybelline Superstay 24H smile brightner lipstick

De Maybelline Superstay 24H Smile Brightner lipstick is volgens het merk een langhoudende lipstick die de hele dag op zijn plaats blijft. Daarbij is het biteproof, smudgeproof en kissproof en blijft daarom mooi tot het einde van de dag. Het blijft zo lang zitten door de micro-flex formule. Die beweegt mee met de lippen tijdens alles wat je doet op een dag. De formule van deze lipsticks hebben een blauwe ondertoon, die zorgt voor een heldere lach en laten je tanden witter lijken.

850 Frosted Mauvemaybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-Frosted-Mauve-850-swatch

Frosted Mauve is een prachtige, vrij koele nude tint en is perfect voor het najaar.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-Frosted-Mauve-850-review

855 Fuchsia & Bling

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-fuchsia-bling-855-swatch

Fuchsia & Bling is een prachtige, bijna metallic fuchsia tint. Die knalt echt van je lippen en is erg bijzonder, zeker als de zonnestralen op je lippen komen.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-fuchsia-bling-855-review

860 Crisp Magenta

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-Crisp-magenta-860-swatch

Crisp Magneta is een dieproze, bijna rode lipstick. Die laat je lippen stralen en je tanden heel mooi uitkomen.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-Crisp-magenta-860-review

870 Optic Ruby

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-optic-ruby-870-swatch

Optic Ruby is een diepe, maar wel helder rode lipstick. Ik ben dol op rode lipsticks en draag deze dan ook graag! Deze tint laat mijn tanden het meest stralen vind ik zelf.

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-optic-ruby-870-review

Als je mijn reviews over lipsticks kent, dan weet je dat ik vrijwel altijd twee foto’s maak van de lippen, namelijk nadat ik de lipstick net opgebracht heb en na een x aantal uur. Alleen had dat bij deze variant geen zin, want dan had je twee dezelfde soort foto’s gehad. Deze lipstick blijft namelijk écht extreem lang zitten, vlekt niet en ik kan mijn vriend een kus geven zonder dat hij onder de lipstick zit (en daar scoor ik punten mee!).

Door de balsem blijft de lipstick niet alleen lang zitten, maar voelt het ook nog extreem comfortabel aan. Als je puur de kleur aanbrengt, voelen je lippen vrij droog aan. Dat verdwijnt direct bij het aanbrengen van de balsem. Die balsemstick blijft trouwens wit, want ook daar geeft de lipstick niet af. Zodra de balsem erop zit, voelen je lippen gehydrateerd aan en hoef je je uren niet meer bezig te houden met je lippen. Alleen tijdens het eten van vet voedsel, slijt het wel wat sneller. Verder heb ik zeker het gevoel dat de lipsticks, behalve bij Frosted Mauve, mijn tanden witter laten lijken. Heel mooi en op alle gebieden een echte aanrader!

maybelline-superstay-24H-smile-brightner-lipstick-review-2

De Maybelline Superstar 24H smile brightner lipstick is verkrijgbaar in vier tinten bij Kruidvat voor € 14,49.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

Mariska 29 oktober 2019 - 09:44

Dat zijn wel mooie kleurtjes! Fijn dat het ook de hele dag blijft zitten, dat is toch wat we willen 🙂

Reply
Edith-Sofia 29 oktober 2019 - 12:46

Wauw, wat een prachtige kleuren! Wat fijn dat ze zo goed blijven zitten. Dat vind ik altijd erg belangrijk. Niets zo lelijk als met half afgebladderde lipstick zitten.

Reply
Tessa 29 oktober 2019 - 13:28

Wat een toffe kleuren! Vooral de roodtinten vind ik ergmooi bij je staan

Reply

Plaats een reactie