Maybelline adventskalender 2023 unboxing | Silvester Countdown

door Daphne - verdraaid mooi
maybelline adventskalender 2023 unboxing inhoud silvester countdown 31 days dagen

Ik heb weer een nieuwe adventskalender unboxing voor je! Ik kocht voor het eerst één van de vier kalenders die Maybelline dit jaar uitbracht: de Silvester Countdown 31 dagen kalender. Met deze kalender tel je in december af tot oudjaarsdag. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de Maybelling adventskalender 2023 unboxing | Silvester Countdown.

Dankzij deze kalender heb ik heel wat producten die op mijn wishlist stonden, af kunnen strepen, zoals de Instant Anti-Age Eraser concealer en de Lash Sensational Sky High Cosmic Black mascara. Dus daar ben ik onwijs blij mee. Ik begreep alleen niet dat er zoveel lippotloden in zitten zonder bijpassende lipstick… Dan kan je alsnog gaan zoeken in je eigen stash naar de juiste combi. Verder vind ik het een aanrader!

Wat vind jij van de inhoud?

De Maybelline Silvester Countdown adventskalender shop je voor € 69,95 bij Zalando. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie