Max & More Tattoo Brow review

door Daphne - verdraaid mooi
max & more tattoo brow review

Geen knallende ooglook zonder goede wenkies, die de look compleet maken. Voor mij zijn ze ook erg belangrijk, maar stiekem heb ik er best een hekel aan om ze iedere keer weer mooi in model te brengen met de juiste producten. Met de nieuwste items van Max & More zou het ineens een stuk gemakkelijker moeten gaan én zou je tot drie dagen nergens naar om hoeven kijken. Klinkt goed toch? Ik ga het testen en daarom lees je hier de Max & More Tattoo Brow review.

max & more tattoo brow review-3

De Tattoo Brow is verkrijgbaar in drie tinten, namelijk 203 Blonde, 229 Medium Brown en 228 Dark Brown. De lichtste tint lijkt me te licht voor mij en ik denk zelf dat ik tussen de middelste en donkere kleur in zit, maar ik ga ze natuurlijk alle drie testen voor je!

max & more tattoo brow review-1

Het werkt in drie stappen. Eerst reinig je je wenkbrauwen en breng je de gel aan op je wenkbrauwen. Je kunt een wattenstaafje gebruiken om de aangebrachte gel gemakkelijk te verwijderen als je ergens uitgeschoten bent. Dan laat je de gel zo’n 20 minuten intrekken. Voor een langdurig effect kun je de gel zelfs tot zo’n twee uur op je wenkies laten zitten. Ik denk niet dat ik dat voor je ga testen haha, want daar heb ik iets teveel reviews met gezichtsfoto’s voor op de planning voor als het mislukt. Als laatst verwijder je de gel voorzichtig. Je kunt dit volgens Max & More met je vingers doen, omdat de gel een vaste laag wordt. Het resultaat zou volgens het merk natuurlijke vollere, getinte wenkbrauwen zijn.

max & more tattoo brow review-4

In de flacon vind je een klein, dun kwastje die je kunt gebruiken voor het aanbrengen van de gel.

max & more tattoo brow swatch review

Ik heb de drie tinten voor je geswatcht van licht naar donker, al zul je niet echt veel wijzer worden van deze swatches, want de middelste en de laatste kleur lijken wel zwart! Daarom ga ik ze aan je laten zien op mijn wenkbrauwen.

Looks & review Max & More Tattoo Brow

Voor ik de producten op mijn wenkies ga gebruiken, ga ik je eerst laten zien hoe mijn natuurlijke wenkbrauw zonder product eruit ziet. Dan heb je een referentiekader.

max & more tattoo brow 228 dark brown swatch review

Ik vind de vorm prima en ik heb vrij veel donkere haren, dus dat vind ik zelf fijn met het omlijnen van de wenkbrauwen.

max & more tattoo brow 228 dark brown swatch review-1

Zo zien je wenkies eruit als je ze hebt ingekleurd met de gel. Heel donker en heftig. Gelukkig blijft het natuurlijk niet zo! Alle kleuren die je op de foto’s hieronder ziet, heb ik 20 minuten laten intrekken.

203 Blonde

max & more tattoo brow 203 blonde review

Blonde geeft je wenkbrauwen een hele warme, lichtbruine kleur. De kleur is voor mij veel te warm en licht, maar is perfect als je heel blond of rossig bent.

max & more tattoo brow 203 blonde swatch review

229 Medium Brown

max & more tattoo brow 229 Medium Brown review

Medium Brown is een heel stuk donkerder dan Blonde en is minder warm dan verwacht. Op dag twee is de kleur wel beduidend warmer.

max & more tattoo brow 229 Medium Brown swatch review

228 Dark Brown

max & more tattoo brow 228 dark brown review

Dark Brown is een assige donkere tint die voor mij echt perfect is. Precies de kleur die ik zoek! Al zie je in eerste instantie niet echt verschil met Medium Brown. Pas op dag twee merk je dat de ondertoon van deze tint veel assiger blijft.

max & more tattoo brow 228 dark brown swatch review-2

Ik breng de gel aan met mijn gebruikelijke wenkbrauwpenseel. Zo kan ik precies werken en dunne en strakke lijnen zetten. Het pakt goed en je kunt snel werken, omdat er veel op het kwastje van de gel zit. Dan liet ik het 20 minuten intrekken en verwijderde ik het deels met mijn vingers. Een beginnetje maakte ik met mijn spoolie. Dat scheelt gepriegel en tijd.

max & more tattoo brow review-6

Over het resultaat ben ik erg te spreken. De gewenste kleur heb ik al na 20 minuten bereikt en die blijft de hele dag goed zitten, zonder te vlekken of te vervagen. Alleen dat ik drie dagen niet naar mijn wenkbrauwen om zou moeten kijken, is helaas niet het geval. Ik reinig mijn gezicht iedere avond goed en het is dan onmogelijk om je wenkbrauwen niet te raken. Op dag twee moet ik mijn wenkbrauwen daarom al bijtekenen en op dag drie is er helemaal niets meer van te zien. Ik denk daarom dat het vooral een handig product is als je ’s ochtends vroeg op moet staan en het qua tijd makkelijk is om je wenkies alvast de avond ervoor in te tekenen met de gel nadat je je huid gereinigd hebt.

max & more tattoo brow review-5

Max & More Tattoo Brow is verkrijgbaar bij Action voor € 0,99 per stuk.

Hecht jij veel waarde aan je wenkies?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

8 reacties

Bianca 16 april 2020 - 06:35

Als ik kijk naar de foto’s ga ik mijn perfecte match qua kleur niet vinden. Ook vind ik het redelijk wat moeite voor een twee dagen effect, aangezien ik mijn huid ook 2x per dag grondig reinig. Het idee is leuk en de prijs ook, maar dit is niet iets wat ik zelf zou kopen x

Reply
bychristiana 16 april 2020 - 10:18

Nou, wat mij betreft ziet het er tiptop uit, en dat voor die prijs! Ik zou het alleen denk ik zelf niet aandurven, ik laat het dan toch over aan de schoonheidsspecialiste, want ik heb niet zo’n vaste hand;-)

Reply
Edith 16 april 2020 - 13:27

Wauw, mooi resultaat! Vooral de Dark Brown ziet er goed uit! Al denk ik dat die voor mij te donker gaat zijn. Ik vind het altijd jammer dat de lichte kleuren vaak veel te veel een rode ondertoon hebben, dat vind ik minder mooi dan een grijzige ondertoon. Het liefste verf ik mijn wenkbrauwen dan heb ik er het minste werk aan.

Reply
Tessa 16 april 2020 - 14:00

Dit zou echt niets voor mij zijn. Heb hier geen geduld voor.

Reply
Deb 16 april 2020 - 20:16

Ik vind het leuke producten voor weinig, maar ik gebruik persoonlijk toch liever mijn wenkbrauw gel van Make Up Factory.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 16 april 2020 - 21:17

Oeeh dezr vond ik zo goed en dat voor zo’n klein prijsje! Leuke review en toffe foto’s! 🙂

Liefs
X

Reply
Rachel 16 april 2020 - 21:22

wauw en dat voor die prijs, het ziet er inderdaad goed uit! Als je wenkies maar goed ”zitten” haha..

Reply
Suzanne 19 april 2020 - 15:23

Het resultaat van ik echt heel netjes, je hebt trouwens ook hele mooie wenkbrauwen. Jammer dat het resultaat maar van korte duur is.

Reply

Plaats een reactie